Ik vereeuwig jullie meest dierbare herinnering.

Spontaan en ongedwongen. Bij mij draait het vooral om de emotie en liefde op jullie dag.

Niet teveel poseren maar vooral genieten van elkaar en het moment, ik zorg voor de rest. Spontane momentjes, een arm om oma, je schattige nichtje of neefje die een streek uithaalt. Alle leuke, grappige en emotionele momentjes. Ik meng mij tussen de gasten en leg alles zorgvuldig en met liefde voor jullie vast.

Mijn stijl kan je veel dingen noemen. Romantisch, warm , elegant ,sprookjesachtig en vintage. Maar met een artistieke Touch. Mijn doel is om jullie na jullie trouwdag iets in handen te geven wat jullie weer terugbrengt naar deze dag en jullie herinneringen laat leven.

Klinkt dit helemaal naar wat jullie zoeken? Plan vandaag nog je kennismakingsgesprek bij mij in. Dan drinken wij een bakje koffie of thee, leren wij elkaar kennen en wil ik alles weten over jullie liefdesverhaal!

8 Ervaringen

10101

Elke keer bekijken wij de foto’s van Michelle en het neem ons telkens weer mee in onze mooie dag.

10101

Michelle was op onze bruiloft onze Fotograaf. Wat een prachtige foto’s heeft zij gemaakt. We zijn er zo blij mee. Zeker een aanrader!

10101

Super fijne dag beleefd en kijk met veel plezier terug naar onze fotos

10101

Top!! Zeer mooie foto’s voor als je echt iets moois wil hebben ❤️

10101
10101

Afgelopen juli heeft Michelle onze bruiloft gedaan en we konden niemand beter wensen. Adembenemend mooie foto’s en het weerspiegelt echt hoe de dag was. Elke keer als we er naar kijken zijn we direct weer op deze prachtige dag. Creatief, ongedwongen tijdens de shoot en doet enorm haar best om de rest van de dag zo onzichtbaar mogelijk te blijven terwijl ze alsnog prachtige foto’s maakt. Buiten haar enorme kwaliteiten als fotograaf is ze ook een heel fijn mens die je door de dag vol stress heen sleept.

Wij kunnen Michelle iedereen aanraden en zijn haar eeuwig dankbaar.

10101

Iedereen die opzoek is naar een geweldige fotograaf om je bijzondere dag vast te laten leggen, neem contact op met Michelle!

Vanaf het eerste contact hadden wij een geweldig leuke klik, tijdens een kopje koffie bespraken wij onze wensen en bleek deze klik er in real life er ook te zijn! In de week voor de bruiloft elkaar nog uitgebreid telefonisch gesproken om alles door te nemen, dat was heel fijn!

Wat een prachtige foto’s hebben wij mogen ontvangen van onze bijzondere dag, elke foto verteld echt een verhaal en dat is wat wij graag wilden. De liefde en emoties zijn echt zichtbaar op de foto’s, ook de vastgelegde details zijn echt prachtig. Michelle heeft leuke spontane ideeën en stelt je echt op je gemak. Ons meisje voelde zich ook heel fijn bij Michelle, prachtige foto’s van haar mogen ontvangen omdat Michelle en zij even een momentje samen hebben gehad, wat een leuke verassing was dat toen we de reportage ontvingen. 🙂 Michelle beweegt zich gedurende de dag overal tussendoor zonder dat je dit in de gaten hebt, tegelijkertijd is ze zo gezellig en spontaan aanwezig dat het echt een waardevolle toevoeging is om Michelle er de hele dag bij te hebben, wij hebben ontzettend van haar genoten en enorm met elkaar gelachen! Ook onze gasten hebben van Michelle genoten, we hebben veel complimenten mogen ontvangen over haar aanwezigheid en manier van fotograferen.

Binnen 2 dagen ontvingen wij al een uitgebreide preview, wat was dat snel en ontzettend genieten! Met 3 weken ontvingen wij de complete reportage digitaal, wij zijn onder de indruk van haar werk, zo mooi!
Ook tijdens het samenstellen van ons fotoalbum is Michelle zo betrokken, denkt mee en heeft oog voor detail.

Al met al kunnen we nog wel even doorgaan, wat een waanzinnige topvrouw, wij zijn dol op Michelle!

Dankjewel lieve Michelle dat je onze mooie dag zo mooi in beeld gebracht hebt!

Heel veel liefs,
Jasper, Jennifer en Sabeau

10101

Afgelopen juni heeft Michelle onze trouwerij ontzettend mooi in beeld gebracht. Naast dat de foto’s prachtig zijn, is ze ook een fantastische bruiloftgast. Vanaf het moment dat Michelle binnenkwam kwam er een fantastische sfeer bij. Het is dat we (als het goed is) nooit opnieuw gaan trouwen, maar anders hadden we zeker weer voor Michelle gekozen. Raden haar echt iedereen aan. En ook de love shoot vooraf was erg geslaagd!

Kortom ze hoort helemaal thuis op deze website van TOP trouwbedrijven.

Pink Lemon Cards