15 Ervaringen

10101

Vakkundig, professioneel en luistert goed naar de wensen van de bruid. Neemt de tijd om een proefkapsel te maken en is rustig en geduldig tijdens de trouwdag.

10101

Wendy is zeer vakkundig en luistert goed naar je wensen. Komt zelf met goede voorbeelden en ideeën. Super fijn!

10101

Wendy is een hele lieve jonge dame met oog voor detail. Ze luisterd goed naar je wensen en weet dit perfect uit te voeren! Door Wendy waren mijn haren prachtig op deze fantastisch mooie dag. Een echte aanrader!

10101

Ongelooflijk wat zij creëert. Ik had zelf nooit zo iets kunnen bedenken. Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen.

10101

Ik ben super blij met mijn bruidskapsel! Wendy is een heel fijn persoon en denkt heel goed met je mee. Echt een aanrader! (Het haar heeft de hele dag goed gezeten)

10101

Mijn haar zat echt geweldig op onze trouwdag!!
Wendy luisterde van tevoren goed naar mijn wensen, en heeft het gered het proefkapsel in 1x goed te maken! Helemaal tevreden.
Heb ook echt enorm veel complimenten gehad. 🙂

10101

Super veel complimenten gehad over mijn haar op onze bruiloft! Het heeft de hele dag fantastisch gezeten!

10101

De communicatie verliep erg prettig. Ik zat zelf tot twee dagen voor de bruiloft in het buitenland en daardoor hadden we geen tijd voor een proefkapsel. Wendy luisterde goed naar mijn wensen en maakte een prachtig kapsel.

10101

Wendy is een kunstenares met haar! Ze luistert erg goed naar je wensen, denkt mee en blijft aanpassingen doen totdat het naar wens is!

10101

Wendy is een top kapster die goed luistert naar de wensen die genoemd worden en heeft daarbij een goede en creatieve inbreng vanuit haar eigen stijl als dit nodig is.
Erg vriendelijk aanwezig en een super kwaliteit!
Zeker aan te raden!

10101

Wendy heeft afgelopen jaar mijn bruidskapsel verzorgt. Wendy hoort ideeën aan en laat tevens andere ideeën zien om het kapsel nòg mooier te maken! Onwijs blij met mijn prachtige trouwkapsel!

10101

Wendy was fantastisch. Van alleen een inspiratie foto (die een andere kapper helaas heel anders had ingestoken) maakte Wendy een droomkapsel, waarvan ik niet eens gedacht had dat dat met mijn haar zou kunnen. Zo mooi! En meedenken met sluier enz. Ook heel prettig in de omgang. Op de dag zelf was ze ziek, maar ze stond er wel gewoon vroeg in de ochtend. Kan haar zeker aanbevelen!

10101

Tijdens het proefkapsel had ik al een goed beeld van hoe ik er op de bruiloft uit zou komen te zien, na een paar kleine aanpassingen was het op de bruiloft nog vele malen mooier. Wendy heeft me goed voorzien van info en is erg prettig in de omgang, tijdens de ochtend van de bruiloft nam ze naast mij ook nog de tijd om het haar van mijn zussen te doen. In 1 woord, fantastisch!

10101

Wendy is naast professioneel ook een erg betrokken lieve meid. Ze denkt mee, geeft goede adviezen en werkt nauwkeurig. Daarnaast reageert ze snel en komt afspraken na.

10101

Wendy heeft mijn bruidskapsel verzorgd voor de bruiloft, echt supermooi! Ik wist van tevoren niet helemaal wat ik wilde maar Wendy had meteen goede ideeën en ziet goed wat wel en niet leuk past.
Echt een aanrader 🙂

Pink Lemon Cards