MM Visagie & Hairstyling | Bruidsstylist | MUAH | Bruidskapsel &; Bruidsmake-up | Visagie | Hairstyling l Make-up Workshops Nijmegen l Freelance l

…verzorgt jou perfecte bruidskapsel & bruidsmake-up bij jou thuis of op locatie, inclusief proefsessie. Een goede bruidsstyling zorgt ervoor dat je vol vertrouwen aan je trouwdag kunt beginnen. Ik ben Marloes Mulders en werk al vijftien jaar als professioneel visagist en heb heel veel ervaring als bruidsstylist, weet door het verzorgen van vele bruiden wat er nodig is om je te laten stralen, en vooral je mooiste zelf te laten zijn op jou trouwdag. Gespecialiseerd in bruidskapsel bruidsmake-up, maar verzorg ook professionele visagie hairstyling voor de gasten op je trouwdag, denk aan je zus, vriendin etc. Ook werk ik voor Freelance opdrachen en fotografen, in de fotostudio en op locatie. Een uitgebreid portfolio met foto’s en reviews van mijn werk vind je op mijn website www.mmvisagie.nl bij Bruidskapsel & Bruidsmake-up.
Je kunt mijn werk ook volgen op Facebook en Instagram. mmvisagieenhairstyling

Photocredits:: Karin Keesmaat bruidsfotograaf | Henk van Lambalgen Photography | D-eYe Photography | Wiering fotografie | Jorik Algra fotografie | Kayphoto4u | Kristel Beelen fotografie | Raoul van Meel fotografie | Trouwen met Thomas |Mon et mine bruidsfotografie | Imara First Day of Summer fotografie.

20 Ervaringen

10101

Dankzij Marloes van MM Visagie en Haarstyling was een van de mooiste dagen van mijn leven nog mooier!

Ik kan iedereen MM Visagie en Haarstyling aanbevelen voor het verzorgen van de makeup en het haar op de grote dag.
Ik heb er oprecht nog nooit zo mooi uitgezien (en mijn moeder ook niet).

Marloes is een echte vakvrouw en ze weet precies wat er nodig is om de perfecte look te creëren voor op de grote dag; met veel aandacht voor je persoonlijke wensen.

Ik kan iedere bruid dan ook MM Visagie en Haarstyling aanbevelen; ook voor de gasten (en de bruidegom).

10101

Marloes is een super vakvrouw. Ze heeft mij de hele dag prachtig laten voelen, door mij fantastisch op te maken (wat ook de hele dag bleef zitten) en mijn haar zat losjes en natuurlijk, maar toch de hele dag perfect. Zelfs na de hele avond dansen zat het nog mooi! Ontzettend dankbaar om met haar mijn onvergetelijke trouwdag bij haar op de stoel te beginnen. Aanrader!!

10101

Marloes is een super vakvrouw. Ze heeft mij de hele dag prachtig laten voelen, door mij fantastisch op te maken (wat ook de hele dag bleef zitten) en mijn haar zat losjes en natuurlijk, maar toch de hele dag perfect. Zelfs na de hele avond dansen zat het nog mooi! Ontzettend dankbaar om met haar mijn onvergetelijke trouwdag bij haar op de stoel te beginnen. Aanrader!!

10101

Marloes Mulders heeft geluisterd naar mijn wensen en heeft gezorgd dat ik er schitterend uitzag op onze bruiloft.
Zowel mijn haar als mijn make-up zagen er mooi uit.
Verder is ze erg vriendelijk en denkt ook mee over het maken van foto’s.
Ik zou iedereen Marloes Mulders aanbevelen!

10101

Dank voor je make-up en visagie.
We hebben een geweldige dag gehad en bleven er de hele dag top uitzien.

10101

Dag Marloes, nogmaals ontzettend bedankt voor jou vakwerk…..zoals beloofd nog wat foto’s…iedereen vond de kapsels van Fay en mij echt prachtig!!

10101

“ Dankjewel! We hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jou!”

10101

“In juli heb ik een nieuwe MUAH moeten zoeken, omdat de door mij geboekte MUAH had afgezegd.
Dit was vrij last minute voor mijn gevoel, en daarom was het ook zo super fijn dat Marloes snel en duidelijk reageerde. Dit is zo de hele tijd gebleven, de communicatie verliep heel fijn .Al snel kwam ze bij mijn ouders voor een proef. Ook dat klikte meteen goed en heb ik als zeer fijn ervaren.
Marloes had heel snel door wat ik wel wilde en wat ik ook vooral niet wilde en heeft me mezelf echt prachtig laten voelen. Op de dag zelf was ze nog eerder bij mijn ouders thuis dan ikzelf en heeft ze fantastisch werk geleverd. Ik heb de hele dag complimenten gehad over mijn make-up en kapsel. Achteraf een geluk bij een ongeluk als je het mij vraagt, dat ik bij Marloes terecht ben gekomen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

10101

Marloes, je was niet alleen visagist en hairstylist maar ook een hele goed luisterend oor in een spannende ochtend, heeeeeel erg bedankt!
Dankzij Marloes voelde ik me de mooiste van het land!!!! Dankjewel!

10101

“Wat voelde ik mij 2 november een mooie bruid! Make-up is ook blijven zitten, en ik heb toch echt wat tranen moeten wegpinken! Ook heeft ze het haar van mijn zus nog gevlochten, dit hadden we van te voren niet afgesproken, fijn dat dat nog even kon!”

10101

“Marloes heeft mij laten stralen op mijn trouwdag! Persoonlijk advies, styling op locatie alles is mogelijk! Nogmaals bedankt Marloes.”

10101

Wat een mooi resultaat voor haar en make-up tijdens mijn trouwdag. Marloes wist heel goed mijn wens voor kapsel en make-up te vertalen naar een geweldig eindresultaat. Marloes nogmaals dank!”

10101

Ik heb je helemaal niet meer gezien en kunnen bedanken . Wat was het een ongelooflijke mooie dag!!
En wat heb ik ontzettend veel complimenten gekregen over jouw werk. Heel erg bedankt!

10101
10101

Lieve Marloes,
We hadden een wat gehaast afscheid daarom wil ik je nogmaals bedanken voor je medewerking aan onze mooiste dag!
Alleen maar complimenten gekregen over het haar en de make-up!
Ik voelde me echt mooi, dank daarvoor!

10101

Het was zo’n mooie dag!
Bedankt voor alles!”

10101

Marloes, heel erg bedankt dat je mijn moeder en mij zo mooi hebt gemaakt voor deze speciale dag. Jouw mooie werk zorgt voor een mooie finishing touch van onze beleving.
Lieve groet, Dorien

10101

Hi Marloes,
Even een kort mailtje om je te bedanken voor het prachtige haar & make-up van mij en mijn getuigen + moeder
Mijn kapsel en make-up heeft prachtig gezeten tot het einde van de avond en heb er hele positieve reacties op gehad.
Nogmaals dank, ik raad je iedereen aan!
Groet! Sanne

10101

Marloes heeft eraan bijgedragen dat onze trouwdag een topdag is geworden!
Heel fijn is dat Marloes de rust zelve en een prettig persoon is. Het opmaken en opsteken van mijn haar ging allemaal heel ontspannen bij ons thuis en het resultaat was erg mooi.
De make-up en het haar bleven de hele dag goed zitten. Ik zou Marloes zeker aanbevelen.

10101

“Marloes is echt in één woord FANTASTISCH! De rust, de geduldigheid, het precieze en het creatieve, gewoon super. Niets is teveel en alles kan. Marloes denkt mee en maakt een geweldig eindresultaat. Vol vertrouwen heb ik haar mijn bruidshaar en make-up laten verzorgen. Ook voor mijn moeder, zus en schoonmoeder heeft zij dit verzorgd. Marloes laat je jezelf zijn en dit komt ook zeker terug in haar en make-up. Door Marloes zie jij eruit zoals jij graag zou willen!”

Pink Lemon Cards