Haarstyling en Make-up is mijn passie. Als klein meisje was ik al bezig met opmaken en haren stylen, van mijn poppen tot aan mijn ouders. Mijn vader zat met enige regelmaat televisie te kijken met paardenstaarten in.

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Wanneer ik iemand blij kan maken geeft mij dat zo veel voldoening.

Wat ik zo leuk vind is dat je samen het pad bewandelt en samen gaat zoeken naar datgene wat jou zo blij maakt en waar jij een boost van zelfvertrouwen door krijgt.

Iedereen is mooi en uniek en het is zo gaaf om die schoonheid eruit te laten komen, zodat men het zelf ook voelt, ziet en vooral uitstraalt.

Ik doe mijn werk met veel passie en plezier en geniet ervan om in een gezellige en relaxte sfeer bezig te zijn.

Wanneer ik met een bruid werk geniet ik ervan om deel te mogen zijn van zo een speciale dag. Ik voel mij als een vriendin die meehelpt en meedenkt over het perfecte plaatje.

10 Ervaringen

10101

Marie-Jeanne heeft op 30 juni mijn haar en make-up gedaan. Het contact verliep alle keren super fijn en ze dacht enorm mee. Na de proefsessie was ik al super happy. Op de dag zelf was ik helemaal verliefd. Mijn haar en make-up zaten perfect en ik voelde mij erg mooi. Van de bruidsgasten kreeg ik allemaal complimentjes dat ik er zo mooi uit zag en het zat zelfs t/m het eind van de dag perfect. Dankjewel MJ voor deze prachtige ervaring!

10101

Marie-Jeanne heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft en wat heeft ze dit geweldig gedaan. Tijdens de proefsessie nam ze alle tijd om uit te vogelen wat mijn wensen waren, wat mogelijk/handig was met mijn haar en wat mooi zou staan. Op de dag zelf hebben we een hele gezellige en rustige ochtend gehad terwijl
Marie-Jeanne mij mooi maakte. En het resultaat mocht er zijn! Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld en zag er echt nog als mezelf uit, maar wel op mijn aller mooist. Ik kreeg de hele dag door complimenten van onze gasten over mijn haar en make-up!

10101

Leuk adviezen , spontane meid luistert goed naar je wensen

10101

MJ heeft mijn haar en make-up gedaan, zo ontzettend blij mee geweest voor onze bruiloft! Savonds de touch-up gedaan op locatie en ook dit was weer helemaal top!! Een super lieve vrouw en een echte aanrader!

10101

MJ heeft mijn make up en haar zo ontzettend mooi gedaan voor onze bruiloft. Tijdens de proefsessie neemt MJ echt de tijd om samen uit te zoeken wat je wilt en wat het mooiste is. Op de dag zelf was het helemaal top en heb ik echt super veel complimenten gehad over mijn haar en make up. Ik zou MJ aan iedereen aanbevelen! En buiten dat het resultaat prachtig is, was het ook elke keer super gezellig!

10101

Topper! Zeer kundig in haar werk

10101

Mijn haar heeft de gehele dag (en fietstocht) overleefd en mijn make up zat zelfs de volgende dag prachtige. Marie-Jean is een perfectionist en ze geeft alles van zichzelf. En buiten dit is echte een heel lief en gezellig mens.

10101

Marie-Jeanne heeft me zo mooi gemaakt op mijn bruiloft. Vooraf hebben we een fijne proefsessie gehad waar we al snel uit waren wat we gingen doen. Voelde me toen al prachtig. De ochtend van de bruiloft was heel fijn. Voelde allemaal heel vertrouwd. Ze heeft me zo mooi gemaakt. Voelde mij de hele dag prachtig. Het haar en make up zat de hele dag ook perfect. Zelf bij het feest bleef het nog prefect zitten. Zal iedereen aanraden om bij Marie-Jeanne haar Makeup en haar te doen! Een betere keuze kan je niet maken!

10101

Marie-Jeanne heeft mij zo fijn opgetut voor mijn trouwdag. Voorafgaand aan de trouwdag heb ik een proefsessie gedaan. Daar bleek dat het mooier zou zijn als mijn haar nog wat geknipt zou worden. Daarvoor is Marie-Jeanne bij mij thuis geweest een aantal weken voorafgaand op de bruiloft. Op de bruiloft zelf heeft Marie-Jeanne zich heel fijn aangepast omdat ik op de bruiloft wakker werd zonder stem heeft zij mij in alle stilte en rust mooi gemaakt. Ik kijk nog steeds met een glimlach terug naar het resultaat van MJ op de foto’s.

10101

Ik heb een heel goede ervaring met MJ’s haar en visagie.
Nadat ik eerder een proef make up bij iemand anders had gehad, dat totaal niet mijn stijl was, dacht ze met me mee, durfde ze kritisch te zijn, luisterde naar wat ik graag wilde en heeft ze een prachtige proef laten zien. Ik was verkocht.
Marie-Jeanne is een open, rustig en fijn persoon en laat je op je mooiste dag je voelen als een prinses. Ik heb er nog nooit zo mooi uit gezien 😉

Pink Lemon Cards