Miss Baktaart, Where Cake gives you a Smile!

9 Ervaringen

10101

Toen we bij Miss Baktaart gingen proeven en bespreken wisten we meteen dat we bij de juiste persoon zaten. Gelijk goede adviezen en heel enthousiast over het maken van ons bruidstaart.
Op onze bruiloft zelf leverde ze topwerk af en super service!
En de taart…..die viel zo in de smaak dat veel mensen een 2de of sommige zelfs een 3de stukje namen!!
Nogmaals onwijs bedankt voor onze taart!

9,0101

Wij hebben miss baktaart gekozen omdat haar ontwerpen stuk voor stuk uniek zijn en het fondant strak om de taart zit.
Ons eerste contact verliep heel makkelijk en Simone denkt goed mee.
Zelfs glutenvrij is geen probleem.
Onze taart was precies wat wij in gedachten hadden en smaakte heerlijk!

Miss Baktaart
Lieve Martijn en Cyrina, Dank je wel voor deze lieve recensie! het was een eer om jullie bruidstaart te mogen verzorgen, met veel liefde gedaan.
16-08-19
10101

Miss Baktaart heeft voor onze bruiloft de bruidstaart gemaakt; wat een plaatje was het! 
In de kennismaking luisterde ze ontzettend goed naar onze wensen en kon ze precies de sfeer van onze dag vertalen naar de taart. 
De taart heeft werkelijk al onze verwachtingen overtroffen! 
Miss Baktaart is professioneel, creatief en meedenkend. We raden haar dan ook iedereen aan!

Miss Baktaart
Lieve Hester en Dennis, Dank je wel voor deze lieve recensie! Wat was het een plaatje, jullie bruidstaart! Met zoveel liefde aan gewerkt, het was een eer om voor jullie deze schitterende bruidstaart te mogen verzorgen!
16-08-19
10101

Het was een super taart! Precies naar onze wensen. Het begon allemaal met een heerlijke proeverij. Zodoende kwamen we tot een besluit qua smaken. Een boek vol taarten gaf ons genoeg inspiratie voor onze taart. De gasten hebben er van genoten. Wij komen zeker nog eens terug. Daarom ook een dikke 10! Simone heel erg bedankt!

Miss Baktaart
Ah dank je wel voor deze lieve recensie. het was een eer om de bruidstaart voor jullie te mogen verzorgen!
16-08-19
10101

We hebben een top ervaring gehad bij Miss Baktaart. We hebben genoten van de proeverij en uiteindelijk voor een hele lekker vulling gekozen: mojito-framboos. We kregen veel complimenten van onze gasten. De taart was prachtig!! Mijn neefje vroeg zich zelfs af waar de ‘echte’ taart dan was die hij wel zou mogen opeten. Haha! Het contact met Simone was ook prettig. Via de mail (en soms via de telefoon). Ik had al eens eerder een bedank taart gehad die verzorgd was door Miss Baktaart. Die viel zo goed in de smaak dat ik haar visitekaartje had bewaard. Deze kwam jaren later dus heel goed van pas. Wij geven haar een dikke 10!

Miss Baktaart
Lieve Marc en Heidi, Dank jullie wel voor deze lieve recensie! Wat was het een eer om voor jullie die mooie bruidstaart te mogen verzorgen! En de reactie van je neefje: geniaal! Dan weet je dat het echt goed is. Liefs, Simone
12-12-18
10101

21-04-2017 was onze grote dag. Wij wisten al heel lang van te voren dat Miss Baktaart onze bruidstaart mocht verzorgen. We hadden een afspraak gemaakt en we wisten al precies wat we wilden qua uiterlijk van de taart en ze vond het al gelijk een hele leuke uitdaging. De smaak heeft Simone ons goed mee geholpen. Hier waren we het dan ook snel over eens. Toen we de taart zagen op onze bruiloft vonden we deze helemaal geweldig!! Wat zag de taart er super uit en hij was ongelofelijk lekker! We hebben veel complimentjes ontvangen. Bedankt Miss Baktaart!

Miss Baktaart
Lieve Manon en Niels, Dank jullie wel voor deze lieve en mooie woorden! De bruidstaart was een hele uitdaging, maar zo gaaf om te mogen verzorgen voor jullie! Een hele eer om een deel uit te mogen maken van jullie grote dag! Liefs, Simone
12-12-18
10101

Wat zijn wij blij dat Miss Baktaart onze bruidstaart verzorgt heeft 14-07-2017. We zijn bij haar langs geweest en konden alles bekijken en proeven. Daardoor is het makkelijker om een keuze te maken wat smaak betreft. We hadden samen al bedacht wat we ongeveer wilde maar ja…is zoiets haalbaar. We wilde graag een zwart wkt taart met daaron onze tatoeage verwerkt. En yeah dat was geen probleem, stuur me de foto nog maar even op en dan ga ik dat verzorgen. Wat wij ontzettend leuk en meedenkend vonden was dat Miss Baktaart met het idee kwam om de namen van onze kinderen te verwerken in de taart. Echt een top idee!!!! Op de dag zelf is de taart naar de feestlocatie gebracht en wat waren we blij met het resultaat. Gewoon bijna zonde om de taart op te eten. Iedereen heeft genoten want hij was heerlijk. Kan dan ook niet anders dan dat er maar twee stukjes overwaren. Miss Baktaart je bent geweldig en een aanrader voor heel veel bruidsparen.

Miss Baktaart
Lieve Jean-Pierre en Desiree, Dank jullie wel voor deze lieve recensie! Het was een onwijze eer om de bruidstaart voor jullie te mogen verzorgen. Liefs, Miss Baktaart
04-12-18
10101

Onze bruidstaart was een uitdaging voor Miss Baktaart maar ze heeft aan alle verwachtigingen voldaan

Miss Baktaart
Lieve David en Mariella, Wat was het een onwijze eer om de gave bruidstaart voor jullie te mogen verzorgen! Een geweldige uitdaging die ik niet uit de weg ben gegaan. Het resultaat was dan ook verbluffend en gelukkig waren jullie er ook zo blij mee! Bedankt voor jullie recensie. Liefs, Miss Baktaart
04-12-18
10101

Miss Baktaart heeft onze bruidstaart verzorgd en daar hebben wij zeker geen spijt van!
Het eerste gesprek voelde meteen goed, waardoor de keus gelijk gemaakt was om hier onze taart te laten maken! Ik wilde graag een bruidstaart wat geheel bij ons als stel zou passen en niet het standaard bruidstaart wat je vaak voorbij ziet komen! Verder had ik alleen geen enkel idee, Simone is hardop gaan meedenken en stelde allerlei vragen waardoor ze ons beter leerde kennen en daardoor erg leuke ideeen kreeg voor onze bruidstaart! Dit alles maakte mij enorm enthousiast! Het uiteindelijke reslutaat was helemaal top en de smaak was voortreffelijk!
Wat wij zo fijn vonden was dat ze meedacht met ons en hele leuke creatieve ideeen gaf maar wilde wij het weer net wat anders was dat ook prima! En ons zoontje was net 4 maandjes oud en waar ze dan ook weer aan dacht was om een klein detail daarvan op de bruidstaart te verweken! Onze conclusie: Miss baktaart is een absolute aanrader!

Miss Baktaart
Lieve Frank, Margo en Mees, Dank jullie wel voor deze lieve recensie. Het was een hele eer om de bruidstaart voor jullie te mogen verzorgen. Geheel naar jullie smaak en wat echt bij jullie paste. Liefs, Miss Baktaart
04-12-18
Pink Lemon Cards