Ga je trouwen? Of ben je gast op een bruiloft?

Als je jouw make-up e/o kapsel verzorgd wilt hebben dan kan ik je daarmee van dienst zijn. Als professioneel en gediplomeerd makeup artiest & hairstylist help ik je graag om de look te krijgen die je graag wilt. Van naturel tot full glam; alles is mogelijk!

Wil je meer weten over mijn bedrijf en diensten? Bel me gerust en kijk even op mijn website en instagram voor meer informatie en inspiratie.

Hopelijk tot gauw!

Liefs,
Michelle Veronique

18 Ervaringen

10101

Ik was heel blij met Michelle die mijn bruidsmake-up en bruidskapsel heeft gedaan. Ze luistert goed naar wat je wil en niet wil en zorgt ervoor dat je 100 procent tevreden bent over het resultaat! Ik zou haar zeker aanraden want er was een goede communicatie, ze stelt je gerust en geeft je het vertrouwen dat je er prachtig uitziet op je grote dag!

10101

Michelle Veronique is een top haar en make-up stylist!

10101

Prachtig eindresultaat van ons allen! En niet te vergeten super vriendelijk!

10101
9,0101

Er wordt alle tijd voor je genomen en het resultaat is erg mooi!

10101

Wie wil er nou niet door Michelle geholpen worden kijk eens even wat voor prachtige bruiden ze heeft laten stralen

10101

Michelle is een topper! Echt een professioneel! Ze weet wat ze doet en heeft oog voor detail! Ik raad haar bij iedereen aan!

10101

Michelle heeft er voor gezorgd dat ik er op de bruiloft super mooi uit zag! En dat niet alleen, ze is een ontzettend lieve vrouw, dus tijdens de sessie leuke gesprekken gehad. En voelde mij op de dag zelf prachtig door haar!

10101

Ze is een topper!!

10101

Top stylist! Naast dat zij een pro is in haar en make-up is ze ook nog eens een ontzettende lieverd.

10101
10101
10101

Michelle verstaat haar vak super goed. Ze weet goed wat zij doet en laat je stralen. Je haar en makeup worden met veel liefde verzorgd en dat is zo fijn ❤

10101

Michelle Veronique is een vakvrouw die werkt vanuit passie!

10101

Zeer kundig en creatief en ook nog eens zeer fijn mens, die je absoluut op je gemak stelt, Michelle Veronique, je bent een topvrouw!

10101

Michelle Veronique is een MUAH ARTIEST! Ze kijkt naar de persoon die voor haar zit en zorgt dat het de perfecte look is voor elke bruid. Haar persoonlijke en professionele aanpak zorgt ervoor dat elke bruid er op haar aller best uit ziet. Blijf zo doorgaan! Liefs Roy

9,9101

Helemaal top! Denkt op alle vlakken mee en daarin kan je ook aanpassingen doorgeven als je twijfels hebt! Ook op de dag zelf denkt ze mee als je dingen toch anders wil! Flexibel en erg vriendelijk! Communicatie verloopt soepel! Had geen ander gewild.

10101

Michelle luistert goed naar je wensen en denkt fijn met je mee. Ze heeft er voor gezorgd dat ik er prachtig uit zag op mijn bruiloft en ik kreeg veel complimenten over mijn make up. Michelle is zeker een aanrader 😍

Pink Lemon Cards