18 Ervaringen

10101
10101

Vanaf het eerste moment ervaarde mijn man en ik een klik met Michelle. Het contact verliep goed en soepel. Michelle is iemand die ook echt met je meedenkt en dat vonden mijn partner en ik héél erg fijn! Op de dag zelf verliep alles soepel en er heersten vooral een relaxte sfeer. Tijdens de fotoreportage vonden wij het super fijn dat er tussendoor complimenten gegeven werden. Dat geeft een mega zelfvertrouwen boost. Ik heb van meerdere mensen complimenten ontvangen over jouw persoonlijkheid Michelle! En van je werk! “Prachtig” “het voelde alsof ik haar langer kenden”. We zijn ontzettend blij met de foto’s die we tot nu toe hebben ontvangen en kijken erg uit naar al het andere!
Heel erg bedankt dat jij onze fotograaf wilde zijn!
Liefs, Robbert en Felicity.

10101

Michelle heeft ons huwelijk vastgelegd op 3-3-23, in Castricum. We zijn ontzettend blij met de foto’s en kijken terug op een hele fijne ervaring met haar! Ze weet de mooie momenten vast te leggen, geeft subtiele instructies, ze is enthousiast en denkt goed mee. Echt een topper!

10101

Michelle is echt een geweldige fotograaf! Wat een prachtige foto’s! Ze heeft onze bruiloft tot in de kleine details vast gelegd. Ze is onwijs fijn om mee te werken. Bij het voorbereiden denkt ze goed mee en op de dag zelf hebben wij helemaal geen stress ervaren.

10101

Wat een top trouwdag hebben wij gehad met Michelle als onze fotograaf! Een super leuk gesprek gehad en we waren meteen enthousiast! Ze deed het ontzettend leuk met onze familie en vrienden en wij kijken nog regelmatig terug naar onze foto’s! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

10101

Michelle is echt de allerbeste, leukste en gezelligste fotograaf die er is! Zij heeft onze bruiloft zo mooi vastgelegd en de openingsdans foto’s waren zo gaaf! Buiten is het donker ner lichtjes. Ze had allemaal flitsers neergezet waardoor de foto’s van het feest ook zo tof zijn geworden. Lieve Michelle ik ben je eeuwig dankbaar ♡

10101

Michelle heeft onze trouwdag bizar mooi vastgelegd! Mooier dan we durfden te dromen. Vanaf het begin hadden we goed contact en ze is heel flexibel, denkt goed mee met alternatieven en heeft leuke ideeën. Super enthousiast en fijn om erbij te hebben op de mooiste dag! Totaal niet ongemakkelijk. Toen wij de foto’s kregen beleefden we onze trouwdag weer opnieuw. We pakken vaak ons fotoboek er nog bij omdat we zo blij zijn met de foto’s! We raden Michelle zeker aan!!

10101

Het was super fijn om Michelle er bij te hebben, een hele leuke, enthousiaste extra “gast” met een heel goed oog voor fotografie. Zo blij met onze prachtige foto’s ????????.

10101

Michelle is een hele lieve vrouw en geweldige fotografe. Ze denkt vanaf het begin met je mee en heeft zeker oog voor detail.
Ik voel me over het algemeen wat ongemakkelijk als ik op de foto ga, maar bij Michelle was ik al snel op mijn gemak.
Ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt. We genieten enorm na van onze bruiloft dankzij Michelle.

Ik kan iedereen aanraden om voor Michelle te kiezen als trouwfotograaf.

10101

Michelle is een top fotograaf die op onze dag alles heeft vastgelegd.
Zij heeft oog voor detail en zeker een aanrader om net als wij te genieten van deze bijzondere dag.

10101

Michelle is een top fotograaf die onze dag op een hele mooie manier heeft vast gelegd.
Ze is zeker een aanrader als je net als wij
Mooie fotoos wil op deze bijzondere dag

10101

Michelle was in één woord fantastisch!
Ze heeft prachtige foto’s van ons huwelijk gemaakt waar wij de rest van ons leven met een lach naar terug zullen kijken. Michelle werkt heel precies en met een groot oog voor detail. Naast dat ze prachtige foto’s heeft gemaakt was het ook een feestje om haar het hele weekend bij onze bruiloft te hebben. Michelle is een gezellige vrouw die zichtbaar met passie werkt. Ik zou Michelle 1000% aanraden, want ze is een topper!

10101

Michelle is een super aardige meid die goed met je meedenkt. Vol enthousiasme heeft ze onze prachtige dag vast gelegd! We zijn ontzettend blij met alle mooie foto’s die we van haar hebben ontvangen.

10101

Michelle denkt altijd mee, maakt foto’s waarvan je denkt wauw ben ik dat en je merkt het niet dat ze er is! Dit is het fijnste wat er is op zo een mooie dag!

10101

Wij zijn Michelle ontzettend dankbaar voor haar aanwezigheid, vakkundigheid, fijne communicatie, goede hulp en de prachtige beelden die zij gemaakt heeft voor en tijdens en na onze bruiloft. Op een dag waarop er veel op je afkomt en er veel van je gevraagd word hadden wij haar er heel graag bij. Wij kunnen en zullen haar dan ook aan iedereen aanbevelen!

10101

Een zeer fijne samenwerking , met een goede fotograaf . Prachtige foto’s afgeleverd en ze heeft echt wat extra’s toegevoegd aan onze dag

10101

Michelle is een lieve meid! Maar vooral ook erg goed in haar vak.

10101

Zo blij en dankbaar dankbaar dat Michelle onze bruiloft heeft vastgesteld. Op de dag zelf was ze zo’n fijne aanvulling. Ze is lief, vrolijk, behulpzaam en professioneel. En het resultaat is fantastisch. We herbeleven onze dag telkens weer opnieuw. Michelle heeft prachtig werk afgeleverd.

Pink Lemon Cards