Het is vanzelfsprekend dat op een bruiloft alle aandacht uitgaat naar de bruid én haar jurk, maar hoe zit het met de bruidegom? Zeg ja in stijl!

Wij ontfermen ons over jouw pak, met alle gewenste details, zodat jij je zorgeloos kunt voorbereiden op de mooiste dag van je leven. Met een trouwpak op maat van Michael & Giso ben je verzekerd van een perfect passend en kwalitatief trouwpak.

Om een kwalitatief pak te kunnen garanderen, werken wij enkel samen met hoogwaardige stoffenhuizen als Ariston, Scabal en Dormeuil. Tevens is de productie van jouw trouwpak in handen van een van de meest gerenommeerde productieateliers ter wereld, gevestigd in Engeland (Leeds).

In onze winkel hebben wij ruim 1.500 premium stoffen op voorraad, waaruit je kunt kiezen.Wil je met een groep komen? Geen probleem. Jullie worden ontvangen in de speciaal ingerichte trouwpak ruimte, waar je door 1 van onze specialisten wordt geadviseerd over de mogelijkheden van het trouwpak op maat.

Het advies gaat verder dan alleen jouw pak. We zorgen voor een perfecte pasvorm en vertellen over wevingen, stoffenhuizen, voeringen en maakwijzen van jouw unieke trouwpak. Zie ons als jouw persoonlijke trouwconsulent, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons trouwmagazine aan via de volgende link: https://www.michael-giso.com/trouwmagazine/

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards