Hoe vind je het perfecte trouwpak? Het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt in de outfit die je draagt. Of dit nu een klassiek driedelig kostuum, een tweedelig pak of een pantalon met overhemd is. De keuze is geheel aan jou. Uiteraard adviseren wij je, om ervoor te zorgen dat jouw outfit ook bij de outfit van je partner en bij de setting van de gehele huwelijksdag past. 

Als maatwerkspecialist kunnen wij precies maken wat jij voor ogen hebt. Jij hoeft geen enkele concessie te doen in kleur, stijl of pasvorm. 
Met keuze uit meer dan honderd hoge kwaliteit stoffen, van stoffenhuizen als Scabal, Dormeuil en Loro Piana is er altijd wel een keuze te maken die echt bij jou past. Door vanaf het patroon het pak te kunnen vormgeven worden zowel jouw maten, als lichaamshouding meegenomen in het ontwerp. Dit betekent een zeer comfortabele pasvorm en een trouwpak dat als gegoten zit. 

Laat je verrassen door de mogelijkheden en plan een afspraak in bij een van onze boutiques, gevestigd in Amsterdam en Breda.
Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Vraag dan ons trouwmagazine aan via de volgende link: https://www.michael-giso.com/trouwmagazine/

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards