Je wil tijdens je bruiloft niet hoeven poseren en je ongemakkelijk voelen, maar wel graag op je allerbest op de foto staan? Foto’s van echte momenten, die het unieke verhaal van jullie dag vertellen?

I got you!

Ik doe niet aan het fotograferen van ‘fake smiles & perfect poses’

Ik wil er zeker van zijn dat jullie volledig van de dag genieten en aanwezig zijn in het moment. Mijn stijl is een mix van documentaire fotografie en fine art.

Ik leg vast hoe het voelde, niet hoe het eruit zag.

4 Ervaringen

10101

We hebben Meral via onze trouwlocatie gevonden en waren direct erg onder de indruk van haar foto’s. Ze weet heel mooi de sfeer en emotie van de dag vast te leggen en dat spreekt ons enorm aan. Na de eerste kennismaking voelden we direct een klik en hebben direct voor Meral gekozen. Daarbij vinden we het heel fijn dat ze zo veel van haar ervaring met ons wilde delen en alle tijd maakte om ideeën te bespreken of vragen te beantwoorden. Meral is een hele fijne, vrolijke en gezellige fotograaf en stelt je echt op je gemak bij het maken van de foto’s. We hadden soms niet eens door dat ze er was! En als je dan het eindresultaat te zien krijgt is elke foto nog mooier dan de vorige! En we zijn er superblij mee dat we dit moois hebben mogen vastleggen in een album, waarbij Meral rustig de tijd neemt om alles te bespreken en af te stemmen naar onze wensen. Vanwege corona hebben we ervoor moeten kiezen om de ‘echte’ bruiloft uit te stellen, maar wel al voor het gemeentehuis te trouwen. We zijn superblij dat we dit wel door hebben laten gaan en dat we daarbij er toch voor gekozen hebben dit vast te laten leggen door Meral. Een jaar later hebben we deel 2 ook door Meral vast laten leggen. Ook dit keer overtrof ze onze verwachtingen. We zouden iedereen aanraden om voor Meral als fotograaf te kiezen! We hebben zulke mooie dagen beleefd en door de foto’s van Meral kunnen we daar heerlijk van nagenieten.

Meral Soydas
Dank dank dank!! Van mij mogen jullie elk jaar wel trouwen, wat een feestje altijd om foto's voor jullie te mogen maken!
08-11-22
10101

Foto’s laten maken met een fotoshoot leek ons erg ongemakkelijk, vooral het first look moment, maar Meral heeft ons vanaf minuut één op ons gemak gesteld. Ze is een fijne, betrokken aanwezigheid, laat je vergeten dat er foto’s gemaakt worden en er is veel ruimte voor plezier. De uiteindelijke foto’s zijn fantastisch geworden! Meral heeft oog voor het moment, de sfeer en de emotie. Wij zouden haar zo weer vragen en raden haar dan ook aan iedereen aan. Meral je was geweldig, bedankt.

Meral Soydas
Super bedankt voor jullie review, ik heb me ontzettend welkom bij jullie gevoeld de hele dag!
08-11-22
10101

Meral was geweldig op onze bruiloft! Ze paste precies tussen alle gasten en het leek alsof ze iedereen al jaren kende. Ook wist ze ons heel makkelijk op ons gemak te stellen, we vonden het toch een beetje ongemakkelijk in het begin om op de foto te gaan. Het resultaat is prachtig geworden, we zijn enorm blij met de foto’s en kijken nog regelmatig het album door!!

Meral Soydas
Dank jullie wel voor deze fijne woorden!! Het was een super mooie bruiloft, bom vol mooie momenten die ik met heel veel plezier heb vastgelegd voor jullie!
31-10-22
10101

Meral is geweldig! We hadden geen betere fotograaf kunnen wensen. De foto’s zijn prachtig geworden en meteen de eerste ochtend na de bruiloft kregen we al een preview van een handje vol foto’s om alvast te kunnen nagenieten. Meral past zich aan, en voelt meer als een gast dan een fotograaf. Mocht je gaan trouwen, kies voor Meral!

Meral Soydas
Whoohoo!! dank hiervoor!! Ik was er met liefde en plezier bij, prachtige dag was het!
31-10-22
Pink Lemon Cards