MEB Agency

Welkom bij MEB Agency!

Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie, enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders.

Wij hebben enerzijds een adviserende rol: advies over het soort entertainment, de realisatie van het optreden en inhoud van het optreden. Daarnaast vervullen wij de bemiddelende rol tussen u als opdrachtgever, technisch personeel, de artiest, de locatie, de eventuele organisatie van uw feest, artiestbegeleiding en beveiliging.

Ondanks dat u bij ons entertainment boekt voor een feestelijke gelegenheid komt er ook administratie en zakelijke organisatie bij het boeken van een artiest kijken. Hierin zullen wij optreden als contractpartij en bemiddelaar. Wij beschikken uiteraard over een verloningsvergunning voor het verlonen van artiesten. Wij informeren u hier graag verder over.

Naast het boeken van artiesten kunt u ook bij ons terecht voor het boeken van een DJ show. De eye-catcher van iedere show is de verlichte LED DJ-booth waar onze uitmuntende, allround DJ’s de mooiste platen uit toveren. De DJ shows zijn voorzien van de nieuwste LED discoverlichting en sfeerverlichting. De DJ shows zijn naar uw eigen wens aan te passen door zelf een DJ te kiezen of extra opties bij te boeken. Voor meer informatie over onze DJ shows verwijzen wij u graag naar onze websites.

45 Ervaringen

10101

Wij hebben DJ Richard en de saxofoniste voor onze bruiloft geboekt. We hebben een geweldige avond gehad en ook onze gasten vonden het fantastisch. Iedereen ging de hele avond los. Dit was precies wat we wilden.

10101

We hebben een fantastische avond beleefd. Iedereen was het er unaniem over eens, de band en DJ van MEB rotterdam moeten volgend jaar terugkomen!

9,5101

Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke benadering van jullie bedrijf en de DJ t.a.v. Ons feest ‘Koos 60’ op 14 november alsmede de uitvoering op de feestavond zelf.

9,0101

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf.
Professioneel en zeer vriendelijk personeel.

10101

Goede, fijne service! Ook qua last-minute aanvraag en wijzigingen: meedenkend en behulpzaam! Super bedankt voor jullie hulp!

10101

Volledig naar wens. Erg behulpzaam!

9,5101

Prima! De dj sloot goed aan bij wat de mensen wilden.

10101

– Goede service, duidelijke communicatie vooraf
– Avond verliep goed. Geluidskwaliteit in orde en DJ voelde publiek goed aan

10101

MEB Rotterdam heeft de apparatuur en muziek bij onze bruiloft in het Heerenhuys in Rotterdam verzorgd. Alles was tot in de puntjes geregeld, en de DJ die s’ avonds op het feest draaide wist een goed feest neer te zetten met muziek naar onze smaak. Ook ’s middags tijdens de borrel was de muziek prima geregeld met een opstelling buiten met vinylspelers. Geef je een feestje, aarzel dan niet om MEB in te schakelen!

8,0101

Alles prima geregeld, netjes op tijd aanwezig, speelde leuk samen met onze dj. Ik miste alleen een sax solo . Hij had wat meer op de voorgrond mogen treden wat mij betreft. Ook jammer dat ie met de stille trom kwam en ging. Ik heb hem geen hand geschud, dat is jammer. Het was vrij anoniem.

10101

Prima de afspraken nagekomen. De DJ sloot aan bij de wensen/verzoeken van de leerlingen. Goed schoolfeest gehad.

10101

MEB Rotterdam is een fantastisch bedrijf waar de wens van de klant voorop staat. Ervaren en deskundige mensen. Goede service en onze bruiloft was mede dankzij de DJ die via MEB draaide op het feest een avond om nooit te vergeten. Alle gasten, jong en oud, gaven aan een ontzettend leuke avond gehad te hebben. Dat is allemaal mede mogelijk gemaakt door MEB!

9,5101

Zoals gewoonlijk was het weer meer dan goed! Afspraken worden nagekomen, er wordt meegedacht, prijzen zijn goed en altijd vrolijk als ze er zijn.
Heren en dames, wederom dank voor de samenwerking!

10101

Wij hebben een saxofoniste via MEB Rotterdam geboekt op ons bruiloftsfeest. Het contact vooraf was met Lennart de Quartel per mail en dat hebben wij als prettig ervaren. Duidelijk en snel met reageren. Een paar dagen voor de bruiloft contact gehad met de muzikante en dat klikte meteen. Op het feest waren wij ook zeer te spreken over haar optreden. Achteraf hadden we haar iets later willen boeken omdat de gasten wat later op de dansvloer kwamen, maar de muzikante was heel flexibel en bleef zelfs wat langer dan we hadden afgesproken. Zeker een aanrader!

10101

Het was een geweldige avond.. De DJ draaide precies wat we wilde horen en de saxofoniste was al helemaal fantastisch!! We hebben dan ook heel veel leuke reacties gehad van onze gasten. Bedankt!!

10101

Zeer tevreden over de interactie om te komen tot een mooie licht en geluid set. Paste erg goed bij ons feest. De dj heeft veel mensen de dansvloer op gekregen en goed gedraaid. het is al de tweede keer dat jullie draaien op een feest bij ons, maar volgende keer zijn jullie er weer bij!

10101

De service en de materialen waren allemaal heel goed geregeld! En ik ben er zeer tevreden over

10101

Geweldige band en een geweldig optreden, zo’n geslaagd feest hebben we in Heerjansdam nog niet eerder mee mogen maken!

10101

Top leverancier!

10101

Blij met de pro actieve houding van MEB! Fijn dat ze mee denken met ons om een knalfeest neer te zetten, maar tóch rekening te houden met geluidsoverlast / de buurt. Bedankt & tot de volgende!

10101

Snelle en flexibele service! Heel fijn om mee samen te werken.

10101

We hebben heel erg genoten van het optreden van de saxofoniste en DJ op onze bruiloft! Zij was echt een zeer geslaagde toevoeging. Ook de gasten waren allemaal zeer positief. Naast dat het optreden goed is, is ze ook heel vriendelijk en gezellig gezelschap!

10101

Een goede service van MEB Rotterdam. Keurig netjes op tijd alles klaar gezet en aan het einde van de avond weer snel ingepakt. Wij hebben hun nu 2 keer ingehuurd en 2 keer met volle tevredenheid.
Bedankt namens de buurtpreventie team lanen en rietbuurt.

9,0101

Goede service en we waren in het speciaal zeer tevreden over de technicus die aanwezig was gedurende avond!

9,5101

Echt leuk en betaalbaar! Je maakt van een feest een super feest!

10101

Wat een fijne avond was het! De dj creëerde een goede mix van oude en nieuwe muziek en speelde goed in op de sfeer op de dansvloer. Top!

9,0101

Prima ervaringen met Lennart. Goed bereikbaar, denk mee, prettig in de omgang!

9,5101

Wij hebben vorig jaar, naar nu blijkt, het voorlopig laatste oranje feest gehouden!
De samenwerking met MEB Rotterdam verliep wederom weer heel prettig. De heren denken mee en in oplossingen. Techniek en DJ waren ook weer tip top in orde. Op naar het volgende MEB feestje! Hopelijk mogen we snel weer!

10101

Kwaliteit optreden was perfect. Wij hebben echter nagelaten om eerst MEB Rotterdam te charteren en daarna pas de band. De band kon inpluggen bij de DJ maar achteraf heeft ons dat geld gekost helaas. Optreden was perfect. Maar volgende keer laten we MEB dus alles regelen voor ons.

10101

Op 14 februari werd met Monaco op de Maas een prachtig bedrag bijeen gebracht voor Alpe d’HuZes/KWF. Ruim 230 gasten op de luxe partycruiser Grace Kelly beleefden een geweldige feestavond, die georganiseerd werd door team Vrienden tegen Kanker.
MEB Rotterdam sponsorde de saxofoniste. Zij zorgde voor een stijlvolle en muziale aanvulling van een onvergetelijke avond. M.E.B. bedankt!

10101

Beste Lennart,

Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit, inzet en werkwijze van jullie organisatie. Het contact met jullie collega verliep soepel, wij hebben ons geen enkel moment zorgen gemaakt over het geluid en dat gaf rust. Binnen de kortste keren waren de speakers opgebouwd, stond de installatie op de juiste plek in de zaal en kon de bijeenkomst starten.
Wij zullen zeker in de toekomst aan jullie denken en jullie adviseren! Dank voor de prettige samenwerking.
Met vriendelijke groet,

Lieke

10101

Zeer tevreden, artiesten beide ruim op tijd en voldeden volledig aan te verwachting. Ook het voor traject verliep soepel en prettig.

10101

De DJ van MEB Rotterdam heeft gedraaid op locatie Court Hotel in Utrecht. Dat is prima verlopen. Vooraf telefonisch overleg gehad. De DJ was tijdig op locatie en heeft alles tijdig opgebouwd en ingeregeld. De DJ voelde goed aan welke muziek de gasten aan het dansen hield. Het was een top avond!

9,5101

Hoi Lennart,

Excuus voor mijn zeer late reactie. Druk druk druk. Het was echt super geregeld en het personeel was weer erg tevreden! Blij dat we weer alle techniek en entertainment ook dit jaar bij jullie hadden geboekt.

8,0101

Wij zijn tevreden over de service die wij ervaren hebben. Het was prettig zaken doen. Duidelijke mail. Snelle reactie bij vragen. Materiaal in goede staat. Leuke DJ.

10101

Beste,
Het was allemaal heel goed geregeld. Complimenten aan de jongen die bij ons de muziek verzorgde, wij zijn zeer tevreden!
Met vriendelijke groet,
Sauda

Pink Lemon Cards