Marion Meyer Photography

Ik help bruidsparen met het vastleggen van de mooiste dag van hun leven en ik leg jullie liefde vast door stijlvolle, lichte, romantische beelden te creëeren, hiermee geef ik jullie een hele waardevolle herinnering voor de rest van jullie leven.
Na 1 van de moeilijkste beslissingen in mijn leven, namelijk mijn prachtige baan bij de KLM opgeven, besloot ik om mijn hart te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken. Sinds ik mijn eigen man heb moeten reanimeren, voelde het niet meer goed om altijd ver weg te zijn van huis. Naast reizen was fotograferen altijd mijn tweede passie en daarom besloot ik om hiermee verder te gaan en de liefde vast te leggen, want dit is wat mij drijft. De liefde tussen 2 mensen is zoiets moois en dit is wat ik het allerbelangrijkste vind in het leven.
Daarom vind ik bruidsfotografie zo ontzettend mooi, maar ook jullie zwangerschap, jullie kleintje en jullie familie horen daarbij. Dit is allemaal liefde en dat is wat ik wil vastleggen. Hier word ik echt gelukkig van. Mijn klanten zeggen dan ook altijd, waar haal jij die energie vandaan?! Als je doet wat je heel erg leuk vind, dan krijg je vanzelf energie. Ik wil die mooie momenten in jullie leven vastleggen en jullie blij maken.
Maar toch blijft het reizen in mijn bloed zitten en fotografeer ik nu een paar keer per jaar bruiloften in het buitenland. Ik werk samen met weddingplanners die in zowel Frankrijk als Italië bruiloften organiseren. Dus mocht je hier vragen over hebben, kan ik jullie hier ook mee helpen.
Naast bruiloften bied ik ook Love/engagementsshoot aan, zodat jullie alvast kunnen wennen aan mij en de camera. Hiermee voorkom je een hoop stress op jullie grote dag. En dit alles leg ik vast in een prachtig, stijlvol album.
Een (bridal)boudoirshoot behoort ook tot de mogelijkheden. De bride to be doet er alles aan om er op haar mooist uit te zien en besteed hier veel tijd aan, ook aan de bruidslingerie, de kousen, je sluier en de mooie accessoires. Daarom is het belangrijk om ook dit vast te leggen. Jou op je mooist fotograferen, op een mooie, subtiele, tikje sensuele manier.
Mocht je na mijn verhaal enthousiast zijn geworden, mail of bel dan even, dan kunnen we altijd in een vrijblijvend gratis gesprek kennis maken en plannen maken voor jullie mooie dag of jou Droomshoot.
Ik hoop jullie snel te zien. Liefs Marion

7 Ervaringen

10101

Super fotograaf voor een bruiloft is ze zeker aan te raden, maar voor andere fotoshoots natuurlijk ook.. prachtige foto’s als eindresultaat..

10101

Marion is een geweldige fotografe die haar werk uiterst serieus neemt. Haar stijl is heel persoonlijk, en ze laat je heerlijk op je gemak voelen vooral als je fotoshoots helemaal niet gewend bent. Haar foto’s zijn spontaan en modern en ze is ook nog is onwijs snel! Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen voor onze destination bruiloft in Zuid-Afrika!

10101

Lieve geduldige fotografe met oog voor prachtige sfeerimpressies!

10101

Marion is een fantastische fotograaf! Ze maakt de fotoshoot heel relaxt door haar humor en professionaliteit. We zijn mega tevreden met de foto’s en herleven onze mooie dag telkens weer als we ernaar kijken! Echt GEWELDIG!!.

10101

Marionmeyerphotography is echt geweldig. Marion is ontzettend enthousiast in haar werk. Ze maakt de mooiste foto’s, die je bij het terug kinken terugbrengen naar het moment, jouw bruiloft. Keer op keer een genot om naar te kijken. Marion is echt een top wijf!

10101

Geweldig! Marion heeft oog voor detail, begrijpt de wensen en heeft echt een eigen stijl.
Ze is geduldig en heeft veel adviezen en initiatieven voor het maken van mooie foto’s.
We hebben haar aanwezigheid en foto’s super ervaren op onze bruiloft.
Ook voor het maken van foto’s met kinderen is zij perfect!
Daarnaast is zij snel in haar reactie en vooral met het resultaat! Heel fijn.

9,7101
Pink Lemon Cards