Complete beauty bruidstyling voor make-up en haar met extra services zoals het knippen van het juiste bruidskapsel. Advies met verkoop mogelijk van producten voor haarverzorging en gezichtsverzorging.
Verder mogelijkheden voor het huren van Real human hair extensions.

11 Ervaringen

10101

Patricia is heel erg kundig en straalt veel rust uit. Ik vond het mede door haar een superdag!

10101

Wat een fijne ervaring! Patricia luisterde goed naar mijn wensen, dacht goed mee, probeerde dingen uit en stelt je ondertussen op je gemak.
Ze is flexibel wat betreft het inplannen van de proefsessie en op de trouwdag zelf, ook nadat het tijdschema van de bruiloft was gewijzigd.
Op de dag zelf waren haar en make-up nog beter dan tijdens de proefsessie. Het bleef de hele dag perfect zitten.
Samen met een collega heeft ze het haar en make-up van mijn moeder, zusje en 2 vriendinnen verzorgd. Ook dat was perfect.
Verder is het met Patricia erg gezellig. Ook was ze voorafgaand aan de bruiloft, maar ook na de bruiloft, heel begaan en betrokken.

10101

In 1 woord geweldig !
Patricia verstaat haar vak.
Ik ben afgelopen weekend getrouwd met mijn grote liefde.
Patricia heeft zowel mijn haar als make up geweldig gedaan. Ik straalde de hele dag en voelde mij zo mooi !
Ook luistert Patricia goed naar je wensen en is het een feestje om de bruidsoxhtend met haar door te brengen.
Ik raad Patricia zeker aan .
Dank je wel !

10101

Op de dag zelf was mijn haar en make-up nog mooier dan tijdens de proefsessie. Ik ben heel blij dat ik Patricia heb gevonden!

10101

Patricia volstaat haar vak, ze is er professioneel en denkt graag mee met de wensen. Mijn haar en make-up zat de gehele dag en avond fantastisch!

10101

Patricia is een zeer fijne professional die je op je gemak stelt, mee denkt over verschillende oplossingen en erg flexibel is. En het resultaat was fantastisch. Heel goed met kinderen.

10101

Ik ben erg blij met de hele ervaring, het was geweldig om Patricia mijn haar en make-up te laten doen. De communicatie voelde heel natuurlijk aan en al mijn wensen werden vervuld. Ik zou Patricia zeker aanbevelen aan alle toekomstige bruiden! 🙂

10101
10101

Patricia heeft mijn haar voor mijn bruiloft gedaan en ik ben zo blij met mijn kapsel! Patricia is gezellig maar professioneel en geeft je een goed gevoel. Het proefkapsel ging vrij snel en ze luisterde erg goed naar mijn wensen. Patricia is echt een aanrader voor alle bruidjes!

10101

Toppertje! Patricia heeft mijn make up en haar verzorgd op mijn grote dag ….,zowel mijn make up als mijn bruidkapsel heeft de hele dag als een huis gezeten!

10101

In een woord fantastisch.
Patricia heeft mijn haar en make up gedaan voor onze bruiloft en het haar en make up van mijn gasten.
Een hoop complimenten gehad over mijn haar!
Zelfs na het feest en een hele hoop hitte en geluk tranen zat alles nog goed.
Zeker een aanrader!

Pink Lemon Cards