Je hebt ze misschien al eens gezien op een bruiloft een fotobooth is een vierkante box waarmee je grappige foto’s kunt maken die je naar jezelf kunt e-mailen of direct kunt printen. Een leuke, interactieve manier om je gasten te vermaken en ze daarnaast een origineel aandenken mee te geven. Je kunt een photobooth, ook wel zien als de ultieme selfiemachine: in combinatie met leuke props, filters en digitale stickers maak je makkelijk de leukste en grappigste foto’s. Daarnaast kun je een photobooth ook gebruiken voor videoboodschappen, gifjes en boomerang filmjes te maken en naar je email te sturen.

Onze photobooth is zeer geschikt voor bruiloften! Een leuke activiteit op de dag zelf én een mooi aandenken om mee naar huis te nemen. Bovendien is onze photobooth helemaal aan te passen naar het thema van jouw feest.

Wil je de photobooth huren voor jouw bruiloft? Dan kunnen we bijvoorbeeld jullie uitnodiging als omlijsting bij de foto gebruiken! Check onze website voor meer info. www.magicphotobooth.nl

6 Ervaringen

10101

Op ons tuinfeestje ingezet. Supergoed geregeld en koffer vol met leuke props. Goede begeleiding. Kan niet misgaan en gegarandeerd een succes op elke feestje.

10101

Ik kreeg de vraag om een revieuw te doen en natuurlijk doe ik dat. Echt top dat ze (ondanks mijn grote wensenpakket) een fotostrip naar onze wensen hebben gemaakt! Het resultaat was prachtig. Echt een verschil met andere aanbieders die alleen simpele tekst op de fotostrips zetten.

Mooi aandenken voor later!

10101
9,0101

De videozuil gehuurd voor een verjaardagfeest, was een groot succes. Achteraf allemaal leuke foto`s en filmpjes toegestuurd gekregen!

10101

Super geregeld allemaal!

10101

De photobooth in december gehuurd voor onze bruiloft. Het was een enorm succes, we hebben super leuke foto`s als aandenken. Groot pluspunt is de medewerker die het hele feest erbij bleef. Hij heeft iedereen enthousiast gemaakt om op de foto te gaan!

Ik zou ze zeker aanbevelen!

Roel Breed
Bedankt voor je leuke review Daphne! Tot de volgende keer!
17-02-20
Pink Lemon Cards