Een trouwceremonie waar jullie gasten nog lang over zullen praten.
Het concept Luizterceremonie is bedacht door Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg van Luizter. Voor ieder aankomend bruidspaar dat hun trouwceremonie éxtra bijzonder wil maken is een Luizterceremonie de perfecte uitkomst. Willen jullie echt iets anders dan een standaard trouwceremonie met traditionele trouwspeech? Ga dan voor een Luizterceremonie van Luizter. De Luizter-zangeres vertelt jullie liefdesverhaal met anekdotes en liedfragmenten uit bekende popsongs. Herinneringen aan jullie eerste ontmoeting, de eerste date en jullie mooiste avonturen. We nemen jullie en jullie gasten mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal door middel van een verhaal in combinatie met zang. Luizter is trouwambtenaar/ceremoniespreker en live muziek ineen.

23 Ervaringen

10101

De ceremonie op onze trouwdag is nóg specialer en (ook voor onze gasten) onvergetelijk geworden dankzij Luizter. Jolanda heeft op unieke wijze verteld en gezongen over ons liefdesverhaal onder begeleiding van prachtig pianospel van Jörgen. Na het ja-woord hebben zij een aantal van onze gasten in het zonnetje gezet, door hen namens ons individueel toe te spreken en voor hen te zingen. We hebben onze gasten hier echt mee verrast.
Het was een zeer speciaal moment met een lach en een traan. De ceremonie had voor ons niet mooier afgesloten kunnen worden. Dankzij de geluidsopname kunnen we deze bijzondere momenten zo vaak terug luisteren als we willen.

Wij raden Luizter echt iedereen aan! De voorbereiding met Jolanda en Jörgen verliep erg prettig. Ze hebben goed geluisterd naar onze verhalen en hebben daar perfect passende nummers bij uitgekozen. We wisten op voorhand exact wat ze tijdens onze ceremonie zouden vertellen en zingen waardoor wij er nog intenser van konden genieten. We zijn echt heel blij dat we voor Luizter hebben gekozen. Jolanda en Jörgen, nogmaals heel veel dank!

10101

Wij zijn vlak voor kerst in 2022 getrouwd. Wij hadden vanaf begin af aan al het idee dat wij geen standaard ceremonie wilde hebben. Onze fotograaf gaf ons als tip; jo kijk eens op de website van Luizter. Dat hebben wij gedaan en waren direct enthousiast, dit willen wij op onze bruiloft! De ceremonie heeft onze dag zó perfect gemaakt. Het was zeer bijzonder, emotioneel en romantisch. Een enorme aanrader voor iedere bruiloft. We denken er nog vaak aan terug en ook onze vrienden en familie hebben het nog vaak over dit moment! Om nooit te vergeten!

10101

Geweldige ceremonie! Emotioneel en liefdevol ingevuld! Een hele mooie en onvergetelijke ervaring! En ook nog eens hele lieve mensen!

Jörgen Versteeg
Dankjewel Marco voor jullie vertrouwen en mooie woorden!!!
22-12-23
10101

Erg leuke trouwambtenaar, aanrader voor iedereen.

10101

Alleen maar lof voor het team van Luizter. Zij hebben met hun prachtige teksten en pianospel precies de juiste snaar weten te raken bij onze ceremonie. Wij, maar ook onze gasten, zijn erg geraakt en kijken met veel plezier terug op de samenwerking met Luizter!

10101

Lieve Jolanda & Jörgen,

Wat maakte jullie van onze ceremonie iets magisch.
Mensen hebben hebben het er nog steeds over, je hebt ceremonies en ceremonies maar dit is echt next level!!!!!
Geen woorden voor zo mooi!

Dank jullie wel,

Liefs Ineke & René

10101

Lieve Jolanda & Jorgen, enorm bedankt voor jullie prachtige woorden en zang tijdens onze ceremonie! We hebben genoten, met een lach en een traan.
De dag was geweldig, we hadden het ons niet mooier kunnen wensen ❤️

10101

De luizter ceremonie was echt de spreekwoordelijke kers op de taart die ons trouwfeest perfect maakte. Wat was het mooi om zo ons verhaal te (laten) vertellen en onze liefde te bezegelen. Prachtig hoe Jörgen en Jolanda het zo weten neer te zetten. De emotie die zo toegankelijk werd blootgelegd maakte de de ceremonie een echte tranentrekker voor zelfs de stoerste gasten.

10101

Tja wat kan ik zeggen…in 1 woord fantastisch.Wij zelf en onze gasten werden weggeblazen met jullie mooie Luizterverhaal en muziek met zang.Zelfs onze ambtenaar die meer dan 1000 huwelijken heeft voltrokken stond met tranen en zei dit heb ik nog nooit meegemaakt.Super bedankt Jörgen en Jolanda voor deze onvergetelijke ceremonie
Lieve groetjes van M & M

Jörgen Versteeg
Dankjewel! Heel graag gedaan!
17-08-23
10101

Luizter heeft onze bruiloft echt een magisch gevoel gegeven. Zij kunnen echt een perfect liefdesverhaal vertellen met live piano en zang. Buiten dat het geweldige artiesten zijn, zijn het ook hele lieve mensen. Bedankt voor het prachtige Luizter verhaal tijdens onze bruiloft!

Jörgen Versteeg
Dankjewel voor jullie mooie woorden en jullie vertrouwen!
17-08-23
10101

Wij ontmoeten Jörgen op een trouwlocatie opendag en waren direct enthousiast van zijn verhaal over het concept van Luizter.. Wij hebben direct een afspraak gemaakt. Nog enthousiaster alle stappen doorgenomen en de opdracht bevestigd. Een hele professionele vragenlijst ingevuld en Jolanda heeft daar een prachtig verhaal met bijpassende muziek van gemaakt. Heel benieuwd naar het eindresultaat naar onze grote dag waar Jolanda ook onze trouwambtenaar zou zijn. Wat is het bijzonder mooi om dan te horen en mee te maken hoe Jolanda en Jörgen de ceremonie tot een prachtige belevenis maken. Wij en ook zeker onze gasten waren zeer verrast en emotioneel over de wijze waarop Luizter onze bruiloft tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt. Jolanda en Jörgen ontzettend bedankt en heel veel succes met jullie prachtig concept. Wij raden het zeer aan ! Groeten Pieter

Jörgen Versteeg
Dankjewel voor deze mooie woorden! Het was een dag om nooit te vergeten!
04-07-23
10101

Geheel onverwacht viel onze trouwambtenaar vanwege privé-omstandigheden 3 dagen voor onze bruiloft uit. Daar stonden we dan … toen kwamen we via onze ceremoniemeester in contact met Jolanda en Jörgen van Luizter. Wat een geweldig stel en wat ontzettend fantastisch hoe flexibel ze waren met als doel om ons uit de brand te helpen. Jolanda deed de ceremonie op een hele mooie, liefdevolle en authentieke manier. We kregen heel veel complimenten over de ceremonie. Jolanda gaf onze kinderen betrok onze kinderen op een hele mooie en toepasselijke manier bij de ceremonie en gaf ons het gevoel alsof ze al langer kende. Ik zou Luizter bij iedereen aanraden!!

10101

Wij hebben Luizter ingehuurd voor op onze trouwdag. Hier hebben zij onze ceremonie begeleid en tijdens het diner prachtige bedankverhalen verteld/gezongen. Het was heel fijn om samen met Luizter te werken. Ze zijn heel erg persoonlijk betrokken, werken erg secuur (zelfs tot aan het uitspreken van namen en wie waar aanwezig is), waardoor het verhaal dat ze vertellen zo puur en persoonlijk is. Het inhuren van Luizter heeft onze trouwdag gemaakt. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Jolanda & Jörgen
Dankjewel voor jullie mooie woorden!
22-06-23
10101

Wat een mooie herinnering! Al vrij snel in de voorbereiding in contact gekomen met Jörgen en Jolanda. Na een super fijn gesprek bij hun thuis waar de eerste emotionele snaar werd geraakt wisten wij het zeker, Luizter willen wij oo de bruiloft. Wat was het een mooie ceremonie met een lach en traan.

Achteraf super mooie reacties mogen ontvangen. Veel gehoord is de opmerking: dit hebben we nog nooit mee gemaakt.

Nogmaals bedankt!

10101

Wij waren al bekend met Luizter en toen wij besloten te gaan trouwen twijfelden we geen moment; hier wilden we de muzikale omlijsting van Luizter bij hebben.
Eerst hadden we een fijn kennismakingsgesprek met Jolanda en Jörgen. Daarna hadden we een hele fijne samenwerking met Josje waarin we samen aan de slag gingen voor ons perfecte Luizter verhaal.
Tijdens de ceremonie wilden we onze gasten laten weten hoe blij we zijn met onze vriendschappen en wilden we onze familie in het zonnetje zetten. Het mocht niet te zoetsappig worden; heus wel een traantje hier en daar, maar vooral mocht het verhaal verteld worden met een goede dosis humor. Laat dit maar aan Josje over, het klopte perfect. Qua muziek was niets te gek en kon letterlijk álles, van Rock, mooie Franse muziek tot aan zelfs Gangsters Paradise.
Josje en William hebben er voor gezorgd dat onze ceremonie echt onvergetelijk is geworden! Onze gasten waren zo enthousiast, hadden nog nooit zoiets moois mee gemaakt.
Nogmaals bedankt! En voor iedereen die een bijzondere touch aan zijn bruiloft wilt geven, denk dan aan Luizter!

10101

Beter dan dit gaat het niet worden! Wat een fantastische ervaring tijdens onze bruiloft.
Iedereen had/heeft het erover. Van intake, tot verhaalvorming, tot uitvoering. Perfect.

10101

Wij waren al bekend met Luizter en toen wij zelf onze bruiloft gingen plannen dachten we meteen aan hen. Na een gesprek samen met Jolanda en Jörgen kwamen we tot de conclusie dat we een luizter verhaal wilden voor ons zelf maar ook voor de mensen die ons lief zijn. We hebben genoten en het was zeer emotioneel maar zeker ook de moeite waard. Het is een liefdevolle herinnering die voor altijd bij onze dag zal horen. Luizter nogmaals bedankt! Zeker een aanrader.

Jörgen Versteeg
Dankjewel voor jullie mooie woorden en vertrouwen!
11-10-22
10101

Een moment op ons trouwfeest om samen met onze gasten stil te staan bij vriendschap, liefde en ons verhaal, daar we de officiële trouwceremonie op een andere dag hadden, daar waren we naar op zoek. Én het mocht niet te zoetsappig zijn. Luizter bood precies waar we naar op zoek waren; het verhaal en de muziek was spot on! Wij waren onder de indruk, onze gasten net zo.

Jörgen Versteeg
Dankjewel! Wat fijn dat Josje & Dennis jullie en de gasten zo positief hebben kunnen verrassen!
09-10-22
10101

Wat een geweldige, prachtige, emotionele, bijzonder mooie ceremonie hebben wij gehad!!!
Genoten, verrast en gehuild!
super hoe jullie dit in elkaar gezet hebben jullie zijn top ook onze gasten waren stuk voor stuk verrast en hebben genoten!
dank jullie wel!
een aanrader voor iedereen!!!!

Jörgen Versteeg
Dankjewel! Wat was het een bijzonder moment in het theater!
09-10-22
10101

Luizter heeft onze trouwdag nog mooier en onvergetelijker gemaakt!Het contact vooraf om ons verhaal te bespreken was erg fijn. Het was fijn dat we door het luizterverhaal precies wisten wat we konden verwachten tijdens de ceremonie, Jolanda en Jurgen hebben ons verhaal zo mooi en goed weten te verwoorden en vorm kunnen geven in de ceremonie. Ze gaven ons goede tips voor het vormgeven van de ceremonie. Tijdens de eerste noten die gezongen werden kwamen er bij veel gasten al tranen. Er waren zowel verdrietige als mooie momenten tijdens ons verhaal en we zijn nog steeds erg blij met de liedjes en teksten die jullie hebben laten horen. Alle gasten waren erg enthousiast over Luizter. Voor veel van hen waren ze nog onbekend, maar ze hebben een hele goede indruk achter gelaten en veel complimenten gekregen. Veel gasten hadden nog niet eerder een ceremonie op deze manier meegemaakt. Het totaalplaatje met de piano erbij maakt het plaatje helemaal compleet. We twijfelde eerst of we de geluidsopname erbij wilde nemen, maar ook hier zijn we erg blij mee! Het was heel mooi en fijn om alles nog eens terug te kunnen horen en weer opnieuw te genieten. Bedankt om onze dag zo bijzonder te maken!

10101

Het menselijke contact, Het mooie vertalen van mijn woorden icm met zang en zelfs de leuke details. Doordat het live is kunnen zij ook direct inspelen op ontstaande sutuaties..leuk ander deuntje met piano…ze zorgden voor mij voor ontspanning en ook vooraf wat niemand weet of ziet. Jorgen zag bij mij de spanning en zoekt je dan ongeforceerd maar erg prettig even op. Wat unne mens! Niet alleen het luizterverhaal was top maar het gehele contact..alles niet TE..maar wel HEEL prettig. En ECHT en oprecht. Toppers dankjewel voor het helpen verwoorden en uitspreken van mijn gevoelens voor mijn familie, vrienden etc door jullue fantastische luizterverhaal.

Jörgen Versteeg
Dankjewel Bram! We hebben er samen met jullie een onvergetelijk moment van kunnen maken!
08-10-22
10101

Wij zijn enorm blij dat we Luizter hebben benaderd om onze trouw ceremonie te begeleiden. Dankzij hen is het een hele persoonlijke en intieme ceremonie geworden. Nadien hebben we enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten die onder de indruk waren van de ceremonie!

Jörgen Versteeg
Bedankt voor jullie lieve woorden!
07-10-22
10101

Fantastisch. Tranentrekker, heeft onze droomdag afgemaakt.

Jörgen Versteeg
Wow! Bedankt voor jullie review! Het was erg leuk en bijzonder om jullie gasten tijdens de ceremonie te mogen verrassen met een Luizterverhaal.
25-09-22
Pink Lemon Cards