Een trouwceremonie waar jullie gasten nog lang over zullen praten.
Het concept Luizterceremonie is bedacht door Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg van Luizter. Voor ieder aankomend bruidspaar dat hun trouwceremonie éxtra bijzonder wil maken is een Luizterceremonie de perfecte uitkomst. Willen jullie echt iets anders dan een standaard trouwceremonie met traditionele trouwspeech? Ga dan voor een Luizterceremonie van Luizter. De Luizter-zangeres vertelt jullie liefdesverhaal met anekdotes & liedfragmenten uit bekende popsongs. Herinneringen aan jullie eerste ontmoeting, de eerste date en jullie mooiste avonturen. We nemen jullie en jullie gasten mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal door middel van een verhaal in combinatie met zang. Luizter is trouwambtenaar/ceremoniespreker en live muziek ineen.

10 Ervaringen

10101

Wat een mooie herinnering! Al vrij snel in de voorbereiding in contact gekomen met Jörgen en Jolanda. Na een super fijn gesprek bij hun thuis waar de eerste emotionele snaar werd geraakt wisten wij het zeker, Luizter willen wij oo de bruiloft. Wat was het een mooie ceremonie met een lach en traan.

Achteraf super mooie reacties mogen ontvangen. Veel gehoord is de opmerking: dit hebben we nog nooit mee gemaakt.

Nogmaals bedankt!

10101

Wij waren al bekend met Luizter en toen wij besloten te gaan trouwen twijfelden we geen moment; hier wilden we de muzikale omlijsting van Luizter bij hebben.
Eerst hadden we een fijn kennismakingsgesprek met Jolanda en Jörgen. Daarna hadden we een hele fijne samenwerking met Josje waarin we samen aan de slag gingen voor ons perfecte Luizter verhaal.
Tijdens de ceremonie wilden we onze gasten laten weten hoe blij we zijn met onze vriendschappen en wilden we onze familie in het zonnetje zetten. Het mocht niet te zoetsappig worden; heus wel een traantje hier en daar, maar vooral mocht het verhaal verteld worden met een goede dosis humor. Laat dit maar aan Josje over, het klopte perfect. Qua muziek was niets te gek en kon letterlijk álles, van Rock, mooie Franse muziek tot aan zelfs Gangsters Paradise.
Josje en William hebben er voor gezorgd dat onze ceremonie echt onvergetelijk is geworden! Onze gasten waren zo enthousiast, hadden nog nooit zoiets moois mee gemaakt.
Nogmaals bedankt! En voor iedereen die een bijzondere touch aan zijn bruiloft wilt geven, denk dan aan Luizter!

10101

Beter dan dit gaat het niet worden! Wat een fantastische ervaring tijdens onze bruiloft.
Iedereen had/heeft het erover. Van intake, tot verhaalvorming, tot uitvoering. Perfect.

10101

Wij waren al bekend met Luizter en toen wij zelf onze bruiloft gingen plannen dachten we meteen aan hen. Na een gesprek samen met Jolanda en Jörgen kwamen we tot de conclusie dat we een luizter verhaal wilden voor ons zelf maar ook voor de mensen die ons lief zijn. We hebben genoten en het was zeer emotioneel maar zeker ook de moeite waard. Het is een liefdevolle herinnering die voor altijd bij onze dag zal horen. Luizter nogmaals bedankt! Zeker een aanrader.

Jörgen Versteeg
Dankjewel voor jullie mooie woorden en vertrouwen!
11-10-22
10101

Een moment op ons trouwfeest om samen met onze gasten stil te staan bij vriendschap, liefde en ons verhaal, daar we de officiële trouwceremonie op een andere dag hadden, daar waren we naar op zoek. Én het mocht niet te zoetsappig zijn. Luizter bood precies waar we naar op zoek waren; het verhaal en de muziek was spot on! Wij waren onder de indruk, onze gasten net zo.

Jörgen Versteeg
Dankjewel! Wat fijn dat Josje & Dennis jullie en de gasten zo positief hebben kunnen verrassen!
09-10-22
10101

Wat een geweldige, prachtige, emotionele, bijzonder mooie ceremonie hebben wij gehad!!!
Genoten, verrast en gehuild!
super hoe jullie dit in elkaar gezet hebben jullie zijn top ook onze gasten waren stuk voor stuk verrast en hebben genoten!
dank jullie wel!
een aanrader voor iedereen!!!!

Jörgen Versteeg
Dankjewel! Wat was het een bijzonder moment in het theater!
09-10-22
10101

Luizter heeft onze trouwdag nog mooier en onvergetelijker gemaakt!Het contact vooraf om ons verhaal te bespreken was erg fijn. Het was fijn dat we door het luizterverhaal precies wisten wat we konden verwachten tijdens de ceremonie, Jolanda en Jurgen hebben ons verhaal zo mooi en goed weten te verwoorden en vorm kunnen geven in de ceremonie. Ze gaven ons goede tips voor het vormgeven van de ceremonie. Tijdens de eerste noten die gezongen werden kwamen er bij veel gasten al tranen. Er waren zowel verdrietige als mooie momenten tijdens ons verhaal en we zijn nog steeds erg blij met de liedjes en teksten die jullie hebben laten horen. Alle gasten waren erg enthousiast over Luizter. Voor veel van hen waren ze nog onbekend, maar ze hebben een hele goede indruk achter gelaten en veel complimenten gekregen. Veel gasten hadden nog niet eerder een ceremonie op deze manier meegemaakt. Het totaalplaatje met de piano erbij maakt het plaatje helemaal compleet. We twijfelde eerst of we de geluidsopname erbij wilde nemen, maar ook hier zijn we erg blij mee! Het was heel mooi en fijn om alles nog eens terug te kunnen horen en weer opnieuw te genieten. Bedankt om onze dag zo bijzonder te maken!

10101

Het menselijke contact, Het mooie vertalen van mijn woorden icm met zang en zelfs de leuke details. Doordat het live is kunnen zij ook direct inspelen op ontstaande sutuaties..leuk ander deuntje met piano…ze zorgden voor mij voor ontspanning en ook vooraf wat niemand weet of ziet. Jorgen zag bij mij de spanning en zoekt je dan ongeforceerd maar erg prettig even op. Wat unne mens! Niet alleen het luizterverhaal was top maar het gehele contact..alles niet TE..maar wel HEEL prettig. En ECHT en oprecht. Toppers dankjewel voor het helpen verwoorden en uitspreken van mijn gevoelens voor mijn familie, vrienden etc door jullue fantastische luizterverhaal.

Jörgen Versteeg
Dankjewel Bram! We hebben er samen met jullie een onvergetelijk moment van kunnen maken!
08-10-22
10101

Wij zijn enorm blij dat we Luizter hebben benaderd om onze trouw ceremonie te begeleiden. Dankzij hen is het een hele persoonlijke en intieme ceremonie geworden. Nadien hebben we enorm veel complimenten ontvangen van onze gasten die onder de indruk waren van de ceremonie!

Jörgen Versteeg
Bedankt voor jullie lieve woorden!
07-10-22
10101

Fantastisch. Tranentrekker, heeft onze droomdag afgemaakt.

Jörgen Versteeg
Wow! Bedankt voor jullie review! Het was erg leuk en bijzonder om jullie gasten tijdens de ceremonie te mogen verrassen met een Luizterverhaal.
25-09-22
Pink Lemon Cards