Wij zijn Kirsten Bouwhuis en Dana Nieuwland, weddingfreaks in hart en nieren. Door onze krachten te bundelen, leggen we voor ons én onze bruidsparen de lat steeds hoger.

Kirsten Bouwhuis
Om de kneepjes van het vak tot in de perfectie te leren heb ik een opleiding gevolgd tot Professioneel Weddingplanner bij Weddingplanners International. Na een half jaar gewerkt te hebben als verkoopmedewerkster in de bruidsmode, begon ik – samen met Dana – aan mijn grote droom: Lovely Weddings. Bruidsmode, haar en visagie en weddingplanning onder één dak.
Als persoon ben ik kritisch, perfectionistisch, creatief en misschien wel een tikkeltje neurotisch. Maar overall ben ik gewoon iemand met een enorme passie voor het vak die alles op alles wil zetten om perfecte bruiloften te organiseren.

Dana Nieuwland
Getrouwd en moeder van drie knappe dochters wilde ik als kapster en visagist meer dan puntjes knippen in een kapsalon. Bruiloften zit bij mij in de genen. Mijn moeder had vroeger een bruidsatelier en dus was het voor mij uitgemaakte zaak om me te gaan specialiseren in bruidjes. Voor mij is er niets mooier dan iemand op haar mooiste dag extra mooi te maken! Maar ik wou meer…
Na een tijdje weddingplanning en bruidstaarten maken erbij gedaan te hebben, kwam ik erachter dat dit allemaal teveel is voor één persoon. Mijn ontmoeting met Kirsten was een lot uit de loterij. Samen onze dromen en daarmee de droomhuwelijken van andere mensen verwezenlijken, daar word ik als perfectionistische duizendpoot nu al gelukkig van.

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards