Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van jullie bruiloft? Weddingplanner en professioneel ceremoniemeester Lotte van Lots of Love Weddings helpt jullie graag!

Of dit nu het plannen van jullie bruiloft van A tot Z is, of enkel ceremoniemeesterschap op de dag zelf, het kan allemaal. En denken jullie erover om in het buitenland te trouwen? Ook op dat gebied kent Lotte alle ins en outs!

6 Ervaringen

10101

In september 2019 vond onze droombruiloft plaats. Dat deze in Italië ging plaatsvinden, daar waren we al snel uit. Het is natuurlijk bijna niet te doen om dit zelf te regelen. Gelukkig kwam Lotte op ons pad. Zij zocht locaties, legde en hield contact met de mensen daar, en regelde werkelijk alles. Omdat we niet alles op de ‘gebruikelijke Italiaanse’ manier wilden doen, en Italianen niet de allerbeste zijn in communiceren, was dit een hele uitdaging. Maar voor Lotte niet hoor. Zij ging geen uitdaging uit de weg en zorgde ervoor dat tijdens het hele weekend alles op rolletjes verliep. We zijn haar daar nog steeds dankbaar voor. We hebben het nog heel vaak over ons onvergetelijke wedding-weekend. We kijken, samen met al onze gasten, met een grote glimlach terug op dat geweldige weekend.

Lotte Vogels
Jaaa, ook ik denk met een grote glimlach terug aan dat weekend! Wat was het mooi! Ik ben heel blij dat ik mijn steentje hieraan heb mogen bijdragen en wens jullie nog heel veel geluk met z'n viertjes!
05-10-20
10101

Lotte heeft ons fantastisch geholpen met de planning en uitvoering van onze bruiloft. Wij kregen de kans om op korte termijn een bijzondere bruiloft vieren, maar we hadden slechts 3 maanden de tijd om alles te plannen. Lotte heeft keihard gewerkt om te zorgen dat er in die korte tijd een echte droombruiloft gepland kon worden. Dankzij haar zorgvuldige voorbereiding, haar persoonlijke interesse en contact, en haar liefde voor alles wat met bruiloften te maken heeft, werd al snel duidelijk dat we ons heel wat minder druk hoefde te maken. In de voorbereiding, maar zeker op de dag zelf heeft Lotte er voor gezorgd dat alles op rolletjes liep, en wij ons bezig konden houden met waar we ons mee bezig wilde houden: de mooiste dag van ons leven samen beleven.

Lotte Vogels
Wat een mooie woorden! Ook ik denk nog vaak terug aan de geweldige dag met een mooi koppel en veel liefde om hen heen! Lieve Robin en Meddy, heel veel geluk gewenst samen!
04-08-20
10101

Tijdens de corona tijd besloten wij onze bruiloft door te laten gaan. Weliswaar in klein comité en met wat extra uitdagingen maar dat mocht in principe de pret niet drukken. Alleen het weer hadden wij niet in de hand ;).
Wij hebben Lotte gevraagd ons te helpen met de voorbereidingen en het extra werk wat er bij kwam kijken vanwege op 2 locaties tegelijk een ceremonie. 1 real live en de ander livestream. Mede dankzij Lotte werd dit een groot succes. Zij kan goed managen en weet goed de actiepunten op scherp te houden. Alles komt op tijd af en zijn denkt vrijblijvend mee. Erg handig! Dus nogmaals Lotte, dank voor je fijne bijdrage aan een onvergetelijke dag!

Lotte Vogels
Heel graag gedaan Lia en Peter, het was een geweldige dag!! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen!
03-08-20
10101

Lotte is niet alleen een professional, maar ook heel erg leuk om mee samen te werken. Zo hebben wij het althans ervaren tijdens de voorbereidingen voor onze winter wedding. We hadden meteen een klik!

In het begin wisten we nog niet zo goed wat we Lotte precies allemaal moesten vragen, behalve dat we zoveel mogelijk uit handen wilden geven. Lotte stak het goed in. Ze vroeg helder onze wensen en verwachtingen uit en gaf een heleboel inspirerende tips. Ze dacht gewoon steeds heel goed met ons mee. Naast de grote lijnen houdt Lotte ook de details heel goed in de gaten (dingen die wij anders vergeten waren). Zo heeft Lots of Love Weddings voor ons o.a. het contact met leveranciers en gasten onderhouden, een supermooi draaiboek gemaakt, de styling en aankleding van onze locatie bedacht én uitgevoerd en ons op de dag zelf compleet ontzorgd. Een goed voorbeeld van dit laatste: van de vele veranderingen die de dansvloer/ceremoniële ruimte en de eetruimte ondergingen hebben wij en onze gasten niets meegekregen! Wij mochten achterover leunen en genieten en dat deden we samen met onze gasten met volle teugen. Ik denk dat onze bruiloft een stuk minder geslaagd was zonder Lotte’s professionele hulp. 

Lotte, nogmaals bedankt voor je professionele, creatieve aanpak en je oog voor detail! Wij zouden zo weer met je in zee gaan. Dankjewel!

Lotte Vogels
Héél graag gedaan, lieve Marga en Willem! Ook voor mij was het een feest, ik heb ook enorm genoten! Ik wens jullie alle geluk en liefde van de wereld!
31-07-20
10101

Lotte van Lots of Love Weddings maakte onze droom bruiloft een nog mooiere werkelijkheid. Als je een perfecte bruiloft wilt waarin je alles met gerust hart aan je weddingplanner kan overlaten en volop van de mooiste dag van je leven genieten, dan wil je Lotte aan je zij.
Lotte was er voor ons elke stap van de weg, vanaf de eerste ideeën, dromen en moodboards tot de kleinste details op de dag zelf. Ze was er om alles met haar expertise en mooie persoonlijkheid te verrijken en ons droom bruiloft te verwezenlijken!

Dankzij Lotte hebben we onze droom bruiloft in Sevilla-Spanje kunnen waar maken en van genieten. Lotte is ons bruiloft fee.

Nazli&Wouter

Lotte Vogels
Dankjewel lieve Wouter en Nazli! Wat was het mooi hè? Konden we het nog maar een keertje overdoen... ;-) Ik wens jullie heel veel geluk samen!
31-07-20
10101

Waar we zelf een beetje verlamden van alle mogelijkheden en keuzes die gemaakt kunnen worden in de voorbereiding, nam Lotte ons aan de hand mee en leidde ons vrolijk en ontspannen op een logische en gestructureerde wijze door het voorbereidingsproces.
Trouwen op een waddeneiland vraagt wat extra logistiek, voor Lotte dagelijkse kost! Wat onzekerheid over de gezondheid van de bruidegom, Lotte had verschillende scenarios achter de hand. Ze kon de rust bewaren vooraf en tijdens voor zowel ons, onze kinderen en onze gasten zodat enkel de voorpret overbleef.
We trouwen maar één keer, maar zouden Lotte meteen een tweede keer vragen!!

Lotte Vogels
Wat een mooie woorden Renske en Ariën! Héél blij dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan jullie grote dag, wat was het mooi!
20-07-20
Pink Lemon Cards