Vindt je het ook lastig om DE bruidsfotograaf voor jullie trouwdag te vinden?
Weet je ook niet zo goed waar je op moet letten bij het vinden van een fotograaf?
Zoek je een fotograaf die jullie helpt bij meer dan alleen mooie foto’s?

Ik ben Mandy, getrouwd met mijn jeugdliefde. Inmiddels heb ik meer dan 5 jaar ervaring in de (bruids) fotografie.
Ik maak niet alleen foto’s van jullie trouwdag, maar leer jullie ook graag kennen zodat we samen een geweldige, unieke en persoonlijke reportage kunnen maken.Met als doel een prachtig en persoonlijk album.
Spontaan, uniek, romantisch en kleurrijk zo zou ik mijn werk omschrijven!

6 Ervaringen

10101

Mandy is niet alleen professioneel maar het voelt ook gewoon alsof je elkaar al een langere tijd kent. Ze neemt de tijd voor je, denkt met je mee en geeft super goede tips & tricks ter voorbereiding naar jullie grote dag.
Op de dag zelf merk je niet dat ze er is en heb je echt prachtige, mooie, spontane en eerlijke foto’s. Een living fairytale. Mandy heeft onze dag gefotografeerd en ik raad haar ook zeker aan iedereen aan. Zelf hadden wij ook maar 1 voor ogen en dat was Mandy, gelukkig was ze op onze dag beschikbaar. En ag anders hadden we ons er zelfs wel aan gepast. Een topper dus!

Mandy vd Weerd
Lief dank je wel voor je recensie Laura!
16-07-21
10101

Wij raden iedereen Mandy als trouwfotograaf aan! Tijdens de voorbereidingen van onze grote dag hebben we goed contact gehad. We hadden een aantal locaties doorgegeven waar foto’s genomen konden worden. Mandy was zelf ook op pad gegaan en had nog mooiere plekjes uitgekozen. We voelden ons helemaal op ons gemak bij haar. En genieten nog vaak na van de vele prachtige foto’s die ze genomen heeft die dag! Om over ons trouwalbum maar te zwijgen, waar Mandy ons ook van goed advies heeft verzorgd.

Leuk om een jaar later een kaartje van haar te ontvangen via de post! Ze is heel betrokken en ze loopt nergens “in de weg”.

10101

Hele leuke bruidsfotograaf met oog voor detail. Nie t al te serieus, maar lekker gek, waardoor je je super op je gemak voelt. Ze heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd.

10101

Mandy heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn erg blij met het eindresultaat. We zouden haar zeker aanraden! Als je een fotograaf zoekt die net dat beetje extra geeft heb je Mandy nodig.

10101

Onze bruiloft was niet compleet zonder Mandy als top fotografe. Op de dag zelf voelde het alsof ze te gast was, zo vertrouwd. Hoewel wij eigenlijk niets met foto’s maken hebben, was het met haar juist heel ontspannen en vooral gezellig! Ook onze out of the box ideeën en gekke locaties werden enthousiast ontvangen en prachtig uitgevoerd. Nog elke dag genieten wij van de prachtige foto’s die Mandy heeft gemaakt.

10101

Een geweldige fotograaf! Ze heeft onze bruiloft gefotografeerd!
We zijn super blij met de eind resultaten en ze heeft goed naar onze wensen geluisterd!
Echt een aanrader!

Pink Lemon Cards