De belangrijkste ontmoeting voor jullie huwelijksdag heeft al plaatsgevonden: dat is zonder enige twijfel die tussen jou en je partner. Je kiest voor elkaar en dát laat je deze belangrijke dag aan de hele wereld weten!

Een andere belangrijke ontmoeting voor deze dag is die met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wat kun je van hem of haar verwachten? Hoe krijgt jullie eigen verhaal de juiste toon en kleur?

Dáárom is een eerste ontmoeting en een informeel gesprek van essentieel belang. Iedere relatie heeft immers een eigen verhaal. Soms zijn er gevoelige punten… iemand die er niet meer bij kan zijn… een moeizame band met familieleden…

Met respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe júllie ze willen, creëer ik een persoonlijk verhaal. Geïnspireerd door mijn ervaringen is het voor mij een mooie en bijzondere uitdaging om tot een pakkend en passend verhaal te komen: jullie verhaal! We maken er sámen iets waardevols van…

Ik hoop tot snel,
Ivonne de Natris

8 Ervaringen

9,5101

Lieve Ivonne, woorden schieten eigenlijk te kort …. Jou 2 weken van te voren vragen of het misschien mogelijk zou zijn om onze trouwambtenaar te zijn …. (hoe iemand het durft te vragen he…. ;-)) Maar jij draaide daar je hand niet voor om! Wat een prestatie en wat een prachtig en mooie ceremonie heb jij er van weten te maken. Jouw woorden, jouw lach, jouw emotie, jouw bijdrage, jouw hartelijkheid, jouw warmte …. CHAPEAU! Dank je wel voor alles! Lieve groeten van ons.

10101

Lieve Ivonne, na het fijne gesprek bij ons thuis 3 weken voor onze trouwdag wisten we al dat we een goede keuze hadden gemaakt met jou als onze trouwambtenaar. Op onze trouwdag werd dat nog eens bevestigd. De toespraak die je voor en over ons hield was heel persoonlijk en paste perfect bij ons. Wij en onze gasten hebben ervan genoten. Héél erg bedankt voor jouw fantastische bijdrage aan onze trouwdag. Liefs Rosanne & Karl (en Jaro & Xavi 😉 )

9,5101

Lieve Ivonne, We zijn inmiddels een jaar verder. Vandaag met ons gezin weer even terug gekeken op onze mooie dag en ook de film weer gekeken die onze vrienden gemaakt hebben. Daarin weer geraakt door dit mooie moment maar ook door jouw mooie woorden, warm en passend bij wie wij zijn. Jij hebt er mede voor gezorgd dat onze dag onvergetelijk was en blijft. Dank je wel, ook namens Albert.

9,5101

Wat hebben we enorm genoten en wat heb je een super ceremonie gegeven! Geen loze woorden, het was echt werkelijk zo mooi! Je hebt ons huwelijk met zoveel gevoel gesloten, ook met de speciale wensen die we hadden, echt erg fijn! Ook vanuit onze gasten hebben we individueel heel veel complimenten over je gekregen die ik je graag bij deze overbreng, spontaan, perfecte lengte en een gedicht zoals iedereen ons kent, we hadden niets anders willen wensen! Heel veel dank Ivonne! Dikke kus!

10101

We zijn ontzettend blij dat Ivonne onze ceremonie heeft gedaan. Het is een lieve vrouw met een goed gevoel voor humor en ze stelde ons erg op ons gemak. De toespraak was lief, mooi en grappig en de gasten hebben er ook echt van genoten. We kunnen niet anders dan ontzettend enthousiast zijn over Ivonne en we raden haar dan ook aan iedereen aan!! We kregen complimenten van gasten dat we de leukste ceremonie ooit hadden en ze heeft een gouden randje aan onze bruiloft gegeven. Dankjewel lieve Ivonne!!

9,5101

Lieve Ivonne, Voor onze ontmoeting wilden we nog even een slag om de arm houden en kijken of het wel klikte. Maar toen je 1 minuut binnen was, was het meteen al zo gezellig dat we meteen dachten ooh leuk, doen! De ceremonie was zeer geslaagd; mooi, leuk, spontaan, humoristisch en vooral liefdevol. We wilden vooral dat onze 2 kanjers van 3 en 5 jaar erbij betrokken werden en wat deed je dat waanzinnig! Onze complimenten Ivonne! We hebben een sprookjesbruiloft gehad waar we van tevoren van gedroomd hadden en jij hebt daar zeker aan bijgedragen. Liefs Patrick & Cindy.

10101

Trouwen…en ja dan zoek je ook een trouwambtenaar. De eerste ontmoeting was relax en voornamelijk erg gezellig! Om zoveel over jezelf te vertellen aan een onbekende is best vreemd, maar jij zorgde voor een ontspannen sfeer en respecteerde ons. Onze wens om anderen ook een woordje over ons te laten doen tijdens de ceremonie was voor jou dan ook geen probleem! De ceremonie was persoonlijk, er was een mooi samenspel tussen jouw verhaal en dat van onze getuigen en er was ruimte voor humor. Kortom, het paste ontzettend goed bij ons als bruidspaar! Lieve Ivonne, we zijn enorm blij dat je onze trouwambtenaar wilde zijn. We hebben erg veel complimenten gehad over de ceremonie en jouw bijdrage eraan. “wat een geluk hebben jullie met de trouwambtenaar!”, werd dan ook regelmatig gezegd. Maar bovenal hebben wij, als bruidspaar, erg genoten tijdens de ceremonie en hoe jij die hebt vormgegeven! Bedankt voor je prachtige bijdrage aan onze huwelijksdag! Liefs, Remco en Charlotte

9,7101
Pink Lemon Cards