Lichtletters Huren – No1. Lichtletter verhuur van NL

Meerdere stijlen en alle mogelijke combinaties van A t/m Z, cijfers 0 t/m 9 en tekens zoals een hartje, &-teken of #. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik onze lichtletters ter decoratie, als marketingtool of event-signing. Val op met onze eye-catchers en jouw boodschap!

Alle lichtletters zijn standaard op voorraad en te huren met dimbaar warm witte of gekleurde LEDs. Verplaats de lichtletters zoveel als je wilt, zowel binnen als buiten. Met één stopcontact kunnen alle letters worden aangesloten. Elke letter kan worden doorgelust aan een andere letter.

Onze lichtletters zijn op afspraak zonder meerprijs op te halen en te retourneren van maandag t/m vrijdag tussen 09:00u en 17:00u in ons magazijn te Dommelstraat 66, 5347JL in Oss. Het is ook mogelijk om onze hout-look lichtletters te laten bezorgen en retourneren via PostNL. Voor slechts € 20,- per drie lichtletters (incl. gratis retour) worden de lichtletters bij je thuis, op kantoor of op locatie bezorgd. In een stevige verzenddoos met dimmer, bevestiging-, aansluit- en reservematerialen worden ze overal door Nederland verzonden. De wit gelakte letters zijn helaas niet per PostNL te versturen. Liever het gemak van de onze bezorgers? Vanaf € 0,30 per gereden kilometer (bezorging heen en terug plus retour heen en terug) is het al mogelijk om de lichtletters op locatie op te bouwen en af te breken.

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards