Ik ben Sterre van L’Étoile Weddings en ben zowel styliste als weddingplanner. Mijn doel is een glimlach op jullie gezicht krijgen en daarom krijg je mijn volle inzet, mijn enorme aandacht en een super mooie trouwdag die helemaal tot leven komt en bij jullie visie past. En dat alles voor een passend prijsje. Ik wens iedereen een fijne dag en een super leuke trouwdag!
Liefs,
Sterre

4 Ervaringen

10101

We zijn ontzettend blij met de samenwerking met Sterre als onze trouwstyliste. Vanaf het allereerste moment dat we met haar in contact kwamen, voelden we ons begrepen, ondersteund en gehoord.
Sterre heeft een professionele, enthousiaste aanpak en haar oog voor detail voor onze winterbruiloft heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft onze visie tot leven gebracht, en ook verrijkt met haar eigen creativiteit.

Ze heeft niet alleen uitstekend werk geleverd op de dag zelf, maar ze was ook voor zowel ons als onze ceremoniemeesters de steun tijdens het hele planningsproces.
Onze gasten, en wij natuurlijk ook, konden niet stoppen met praten over hoe prachtig alles eruitzag!
We zouden Sterre aan ieder bruidspaar aanraden!

10101
10101

Vanaf het eerste moment was er een klik met Sterre. Ze heeft ons enorm goed begeleid in het proces richting de bruiloft. Daarnaast hielp ze ook ons herinneren aan bepaalde zaken die wij, door alle hectiek van een bruiloft, vergeten waren of die je, bij het hebben van geen ervaring, al snel over het hoofd ziet. Ze heeft onze bruiloft eruit laten zien als een droom die werkelijkheid werd. Wij hadden het zelf nooit zo zelf kunnen regelen. Ook haar taak als ceremoniemeester heeft ze uitstekend volbracht. Zonder de hulp van Sterre, was onze bruiloft niet zo mooi gelopen als nu!

10101

Sterre is ontzettend creatief en denkt heel goed met je mee. Ze voelde onze wensen heel goed aan en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Pink Lemon Cards