Mijn naam is Marthijn Brinks en ik heb een passie voor het vastleggen van de puurste emoties. Ik film niet zomaar een bruiloft, maar vertel een echt verhaal over jullie liefde van jullie prachtige dag. Mijn uitdaging is om een filmische trouwfilm te maken zodat jullie bij het kijken van de film de bruiloft keer op keer zullen herbeleven. Door mijn ervaring (inmiddels 150 bruiloften verder) doe ik dit allemaal zonder dat je echt door hebt dat ik er ben. Lenskracht is uniek in het maken van een same day edit clip. Op deze manier kunnen jullie samen met al jullie dag en avondgasten al een korte samenvatting van jullie dag bekijken, echt een mooi moment!

Waarom Lenskracht?

+Een filmische trouwfilm

+Veel ervaring waardoor je niet zult merken dat ik er ben

+De beste apparatuur voor de hoogst haalbare kwaliteit

+Veel drone beelden

+Same day edit! -> Korte clip

Zijn jullie nou enthousiast? Ik plan graag vrijblijvend een afspraak in om kennis te maken en om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie op mijn website!

13 Ervaringen

10101

Super fijne videograaf. Denkt ook echt mee met allerlei zeken op de bruiloft en om de bruiloft heen. Marthijn is een erg aangenaam persoon om er bij te hebben. Zijn manier van werken omschrijven we als ontspannen, professioneel en humor vol. Bedankt voor alles !

10101

Lenskracht heeft onze dag op een onvergetelijke manier weten vast te leggen. Elke keer als we samen op de bank onze trouwfilm terug kijken dan gutsen er weer tranen over onze wangen. De spontane momenten mooie emoties en muziek brengt alles samen. Wij schrijven deze review dan ook vol liefde en zouden iedereen aanraden om Lenskracht als videograaf te boeken!

10101

Dankzij Marthijn van Lenskracht kunnen we letterlijk en figuurlijk terugkijken op een fantastische dag. De same day edit en volledige film zijn super. Zijn creativiteit en enthousiasme hebben hele mooie beelden opgeleverd waar we super blij mee zijn! Bedankt Marthijn! Chantal&Koen

10101

Een geweldige videograaf met veel humor. Zorgt voor een goede sfeer en schiet prachtige beelden!

10101

We hebben een onvergetelijke dag gehad. En deze is geweldig vastgelegd op beeld. Marthijn heeft het super gedaan. De film is helemaal geworden zoals wij voor ogen hadden. We genieten elke keer weer bij het zien van de mooie beelden. Een blijvende herinnering!

10101

Wij hebben onze trouwdag vast laten leggen door Marthijn en daar hebben we geen spijt van. Wat een grandioos resultaat. Eerst al de same day edit, wat echt een toevoeging was op onze bruiloft en later de definitief film. Ruim 16 minuten aan beeld materiaal en iedere keer kijken we het met een big smile terug. Ook een dikke aanrader om je avondfeest vast te laten leggen als je Marthijn als Videograaf overweegt op je trouwdag.

Overigens goed om te benoemen dat wij eigenlijk niets gemerkt hebben van zijn aanwezigheid die dag. Ook de communicatie vooraf en achteraf verliep erg goed.

10101

Marthijn heeft onze dag heel mooi vastgelegd en het was mooi om op de dag zelf al een ‘same the day edit’ te kunnen kijken met onze daggasten! We raden Lenskracht zeker aan; mooi beelden vol emotie en prettige communicatie!

10101

Lenskracht is een onmisbare aanvulling voor onze bruiloft geweest. We hadden nooit verwacht dat in korte tijd zo’n fantastische same day edit in elkaar gezet kon worden. Alle gasten waren ontzettend verrast en enthousiast. We zijn dan ook erg benieuwd naar de reacties op de volledige film! Het contact verliep soepeltjes, Marthijn reageert snel en binnen de afgesproken termijn is de volledige film geleverd. Helaas, onze bruiloft is geweest maar mede door Lenskracht kunnen we optimaal nagenieten!

10101

Marthijn heeft onze dag heel mooi vastgelegd en het was mooi om op de dag zelf al een ‘same the day edit’ te kunnen kijken met onze daggasten! We raden Lenskracht zeker aan; mooi beelden vol emotie en prettige communicatie.

10101

Marthijn heeft onze dag onvergetelijk vast kunnen leggen. Vanaf het moment dat we kennis gemaakt hadden wisten we al gelijk dat het goed zou komen! Marthijn is een fijn persoon om er bij te hebben. Hij is echt professioneel in zijn werk en weet alle kleine spontane momenten in beeld te krijgen. We vonden het vooraf wel een flinke investering maar zijn achteraf zoooo blij dat we dit hebben gedaan.

Wij zullen dan ook zeker iedereen Lenskracht aanraden!

10101

Onze keuze voor Lenskracht als videograaf op onze bruiloft was de beste keuze ooit!
Met de same day edit video zagen we al hoé perfect en persoonlijk onze dag is vast gelegd. De reacties die we kregen en de weergaven op youtube zeggen genoeg…
Alle beelden zijn vast gelegd alsof Marthijn ons al kende. Zó waardevol voor ons!
Sowieso is het ook mega gezellig om Marthijn erbij te hebben, humor en gezelligheid gegarandeerd! Aanrader!

10101

Wij zijn in april 2022 getrouwd en Marthijn heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen op film. Een prachtige herinnering aan de mooiste dag van ons leven! Wij hebben Marthijn ervaren als een zeer betrouwbare, vriendelijke en professionele videograaf, zowel in het voortraject als op de grote dag zelf. Wij bevelen Lenskracht dan ook van harte aan!

10101

Marthijn, bedankt voor dat je onze trouwdag wilde vastleggen op video! We konden ons echt geen betere en leukere videograaf wensen dan Marthijn van Lenskracht!

De same-day edit video was een daadwerkelijk magisch moment om met iedereen dezelfde avond te bekijken! We kregen er kippenvel van en zaten vol emoties.

Zojuist de volledige trouwfilm mogen ontvangen en bekeken. De video was echt prachtig, leuk en indrukwekkend!
Nogmaals bedankt voor alles… we zijn je erg dankbaar voor het prachtige werk wat je hebt afgeleverd.

Ik laat zelden een google review achter, maar voor iedereen die dit leest; wacht niet langer en boek Lenskracht als jouw videograaf voor jullie prachtige dag!

Pink Lemon Cards