Jullie mooiste dag in stijl aankondigen? Maak zelf online je trouwkaarten met de makkelijke editor. Alle kaartjes zijn met liefde en passie ontworpen en geïllustreerd door Marjolein.

Maak je eigen set helemaal compleet met save the dates, menukaarten, rsvp’s, tafelkaartjes, cadeaulabels en of programmakaarten. Een hele set noem ik ook wel een trouwhuisstijl.

Beoordeel je ontwerp door een echte proefdruk te bestellen en ontvang ook een proefsetje met papierstaaltjes! Maak je verzending compleet met ruime keuze uit sluitzegels, touwtjes & lint, paperclips, enveloppen in diverse kleuren of prachtige waxzegels in diverse kleuren en modellen.

Verder je bruiloft aankleden met items in dezelfde stijl? Bekijk dan o.a. de gastenboeken en welkomstborden eens. Zelf niet zo creatief of willen jullie iets speciaals? Laat dan iets moois en bijzonders illustreren door Marjolein.

4 Ervaringen

10101

Marjolein van Leintjes is fantastisch, betrokken, liefdevol warm, inapirerend persoonlijk met unieke kaarten. Zij heeft als trouwstationary gecreëerd wat ons als stel uitademt. Dat zou niemand anders op deze wijze gedaan kunnen hebben. Wij zijn haar voor altijd dankbaar

9,9101

Prachtige kaartjes en supergoede service

10101

Goede communicatie. Reageert snel op mijn mailtjes en aanpassingen die niet in het systeem gedaan konden worden werden snel opgepakt. Mooie illustraties ook! Bedankt!

10101

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en mooie trouwkaarten geleverd gekregen! Toen ik een foutje in de kaart had gemaakt en dat achteraf zag, gelijk gebeld en daarna hebben ze enorme service geleverd door me de goede kaarten zonder foutje toe te sturen. Super!

Pink Lemon Cards