Wat maakt jullie droombruiloft helemaal af..? Bloemen natuurlijk!
Dan ben je bij mij, Lisette, trotse eigenaar van Leafs Flower Art, aan het juiste adres.

Werken met de mooiste (seizoens)bloemen en kleuren is mijn passie. Ik creëer voor jullie een persoonlijk bloemenconcept; van bruidsboeket, ceremonieaankleding tot diner/feestlocatie. Er is heel veel mogelijk.
Mijn bloemwerk is herkenbaar door zijn kleurrijke, bloemige en speelse uitstraling waardoor de bloemen mooi tot hun recht komen en waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur een belangrijke rol spelen.

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik voor jullie een persoonlijk moodboard die aansluit op jullie wensen. Daarna ga ik opzoek naar de meest unieke, bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Bijzondere bloemen zijn er voor bijzondere momenten in het leven. Iedere bruiloft is uniek. Ik maak jullie mooiste dag graag een stukje persoonlijker door zo goed mogelijk jullie wensen en gevoel te vertalen in het bruidsbloemwerk.

Misschien is er een wens voor een specifieke bloem of kleur? Op deze manier creëer ik uniek en persoonlijk bruidswerk wat bij jullie past.
Omdat ik jullie een onbezorgde dag wens, lever ik graag persoonlijk de bloemen op locatie en leg ik de laatste hand aan het bruidswerk voor hét perfecte totaalplaatje waar mijn hart sneller van gaat kloppen…en hopelijk jullie hart ook!

Leafs Lisette

1 Ervaringen

10101

Wat een professionaliteit! Prachtige stukken en super fijn dat lisette meedenkt. Ze is eerlijk en oprecht. Prachtige creaties zie ik voorbij komen. Als er iemand met haar vak bezig is is het lisette wel.

Pink Lemon Cards