Trouwen op een landgoed

Jullie trouwdag moet persoonlijk en onvergetelijk zijn! Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch biedt als officiële trouwlocatie alles om jullie de trouwdag te bezorgen die gewenst is.

Kies voor een ceremonie buiten onder de beuk of binnen in het landhuis, proost met vrienden en familie op het geluk in de Salon, geniet van een stijlvol diner of informele BBQ, volg de kronkelende paadjes voor een fotoreportage in het park, dans tot in de late uurtjes onder de kroonluchters van het Koetshuis en sluit af met jullie huwelijksnacht in de bruidssuite.

Bij Landgoed Huize Bergen kunnen jullie je gehele huwelijksdag op één locatie vieren. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van elkaar, de gasten en alles wat deze bijzondere dag te bieden heeft.

Het landhuis heeft diverse stijlkamers voor een gedenkwaardige ceremonie of een intiem diner. Daarnaast biedt het Koetshuis ruimte voor een sfeervol feest tot wel 175 personen. Jullie overnachten zelf natuurlijk in de romantische bruidssuite maar ook voor alle andere gasten is er plaats in 90 hotelkamers.

Bruiloft specialisten Anoek en Miranda weten precies wat een onvergetelijke dag op Landgoed Huize Bergen nodig heeft. Neem contact op voor een afspraak en ze vertellen jullie graag meer over de vele mogelijkheden van trouwen op Landgoed Huize Bergen.

6 Ervaringen

10101

Wat hebben wij genoten.
Landgoed huize bergen is echt een geweldige locatie om je JA woord te geven aan elkaar. Wij hebben het genoegen gehad om buiten te trouwen.

10101

Onze trouwdag op 3 mei 2019 bij Huize Bergen in Vught was helemaal top!! Super om alles op 1 locatie te kunnen vieren, inclusief eigen babs, en toch heeft elke ruimte weer zijn compleet eigen sfeer en ambiance. De bruiloft werd heel relaxed en ongedwongen begeleid door Huize Bergen. Onze gasten waren allen overdonderd en super positief over de goede service en heerlijke walking dinner en super feest. Dus in 1 woord TOP en echt een aanrader!!

10101

Na een prettig kennismaking gesprek met Lian van Rooy besloten wij onze bruiloft te geven op Landgoed Huize Bergen. Het personeel was goed, het eten was top, en de omgeving prachtig! Ook hadden wij wat speciale verzoeken omtrent het eten, ook dit was geen probleem en werd keurig aangepast aan de wensen van ons. Al met al een grote aanrader!

10101

Prachtige locatie, super personeel, mooie omgeving, heerlijk eten en drinken! Alles tot in de puntjes geregeld.

10101

Vorig jaar juni zijn wij getrouwd op Landgoed Huize Bergen. Wat hebben we daar een mooie dag en avond beleefd. Een kleine ceremonie onder de beuk in de tuin met onze familie, een BBQ en savonds een feest in het Koetshuis. Een aantal van de gasten bleef slapen en ook dit was perfect geregeld. De volgende ochtend konden we zo nog de geweldige dag bespreken. Het contact met Huize Bergen was fijn. Er werd geluisterd en meegedacht en alles was mogelijk. We hebben fijn herinneringen! Dank jullie wel!

9,5101

Wij zijn 12 oktober 2018 bij Landgoed Huize Bergen getrouwd. Onze hele dag hebben we daar mogen beleven. Van ceremonie tot feest in de avond. Het was in één woord TOP! Vooraf hadden we alles heel goed besproken en afgestemd om het dagdeel met 80 en het einde middag/avond deel met 160 gasten te mogen vieren. Een mooie dag van ceremonie naar borrel naar walking diner naar feest. De week voor de grote dag waren de weersvoorspellingen zo goed dat we op het laatste moment nog hebben kunnen regelen dat de ceremonie buiten plaats zou vinden. In hun meer dan prachtige tuin. Dit maakte het nog specialer en mooier. De manier waarop zij hebben meegedacht en geacteerd was super. Op de dag ontbrak het niemand aan iets. Ook hebben veel van onze gasten gebruik gemaakt van hun hotelfaciliteiten waardoor we met het ontbijt tezamen konden nagenieten van de dag. Echte aanrader!!

Pink Lemon Cards