Trouwen op ons landgoed

Als één dag in je leven perfect moet zijn, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Landgoed Het Rheins heeft als officiële trouwlocatie alles in huis om jullie een onvergetelijke trouwfeest te bezorgen!

Een entree door een eiken oprijlaan naar het trouwlandgoed waar voor jullie een idyllisch trouw hooiberg aan het water staat voor de huwelijksvoltrekking met daarna een sprankelend feest in een sfeervolle zaal. Landgoed Het Rheins is dé locatie om te trouwen in Twente.

Trouwen onder een authentieke hooiberg

Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak. Voor jullie feest hebben wij vele mogelijkheden; maak keuze uit één van de sfeervolle zalen, maak gebruik van ons landelijk terras met loungebanken, geniet van een heerlijk diner, ambachtelijk vers en smaakvol en sluit af met een spectaculair feest. De culinaire gerechten die wij serveren, kunnen jullie van tevoren proeven op onze kosten tijdens het proefdiner en bespreken dan de wijnkeuze met jullie. Trouwvervoer zoals koets, helikopter of klassieke auto nodig? Je trouwfeest in vintage stijl? uitgezwaaid worden met wensballonnen of sterretjes?

Bij Landgoed Het Rheins is alles mogelijk!

6 Ervaringen

10101

Graag willen wij jullie bedanken voor de ontzettend mooie dag!
Alles was echt helemaal super!

10101

Helemaal goed geweldig te weinig woorden voor in het woordenboek hoe top de bruiloft is geworden door de goeie organisatie en personeel en serveerders en het eten was top en op tijd

hartelijk bedankt voor een topdag in ons leven

10101

Op 02-09-2016 getrouwd op deze super mooie locatie door Rien.. Ceremonie super mooi verwoord met een tikje humor. Aansluitend een geweldige toast d.m.v. het chambreren van de champagne en het samen ploppen van beugels.. proefdiner en Buffet was verrukkelijk. Wij hebben genoten van deze dag en van deze mooie locatie. Gaan in de toekomst zeker vaker terugkomen voor eten of een leuke activiteit..

10101

12-08-2016 getrouwd op Landgoed het Rheins. De ceremonie is prachtig voltrokken door Rien Mol. We hebben een geweldige dag en avond gehad! Dit is mede mogelijk gemaakt door het personeel van het Rheins. Alles viel op zijn plek.

10101

Het Rheins een aanrader voor iedereen!
Wij zijn 26-05-2016 getrouwd, op deze toplocatie. Vriendelijk personeel.
Kinderboerderij en leuke speeltuin voor de kids.
Heerlijk eten en een gezellige sfeer!
Kortom alles top!

9,8101
Pink Lemon Cards