Lampionnen voor een perfecte bruiloft

Wat leuk dat je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Lampionwebshop helpt jullie graag met de decoratie van deze bijzondere dag. Met onze feestelijke en sfeervolle producten maak je dit mooie moment compleet. Ons uitgebreide assortiment biedt voor iedere bruiloft decoratie op maat.

Lampionnen
Heb je weleens gedacht aan lampionnen voor het creëren van een originele sfeer? Als lampionspecialist vind je in onze webshop lampionnen in allerlei maten, vormen en kleuren en voor elk budget. Met deze versiering kleed je jouw bruiloft of huwelijksfeest aan zoals jij het wilt. Weet je al wat het wordt? Eén kleur, een bonte mix of toch een thema?

Bruiloftspakket
We beseffen dat er veel komt kijken bij het voorbereiden van een huwelijk. Daarom hebben we met liefde speciale bruiloftspakketten samengesteld. Een set bestaat uit een mix van onze lampionnen in verschillende groottes en kleuren. Eenvoudig te bestellen en jij houdt tijd over om andere dingen te regelen. Handig!

Moodboard
Vind je het toch moeilijk om te kiezen? Onze stylist denkt graag met je mee. Je krijgt een moodboard en een offerte op maat. Eerst vertel je waar je naar op zoek bent en wij gaan aan de slag. Door jouw persoonlijke moodboard zie je in een oogopslag welke lampionnen aansluiten bij jullie stijl en ben jij verzekerd van unieke versiering. We denken ook aan verlichting en misschien spreken onze waaiers, honeycombs en rookfakkels je wel aan?

Versieren locatie
Als je voor de grote dag liever niet in de weer bent met lampionnen, kun je rekenen op ons team. We versieren graag de plek waar jij trouwt of waar je ’s avonds danst. Iedere locatie toveren we om tot een sfeervolle plek die een onvergetelijke indruk achterlaat. Als jij ‘wow!’ zegt, zijn wij tevreden.

Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem een kijkje in onze webshop of stel je vraag aan onze klantenservice. Spreken we elkaar snel?

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards