Een uniek en duurzaam geschenk voor jullie gasten!

La O’deur is gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde gifts voor jong en oud. We hebben ruime keuze uit olijfzepen. Ze ruiken fantastisch, en zien er ook nog eens prachtig uit! We denken mee als het gaat om de lay-out van de wikkel die om het zeepje komt. Veel bruidsparen vinden het leuk als de wikkel overeen komt met de trouwkaart. Wij kunnen er uiteraard voor zorgen dat dit een fantastische match wordt. En daarnaast kun je het bedankjes helemaal uitbreiden met een prachtige waxstempel, mooi lintje of een droogbloemetje. Het zeepje kunnen we ook leuk verpakken in een giftbox, zodat het meteen leuk weg te geven is.

We hebben een brochure waar alle prijzen en mogelijkheden staan. Deze is te downloaden op onze website.

Nemen jullie contact op met ons? Dan kijken we samen hoe we jullie unieke bedankjes onvergetelijk wordt!

6 Ervaringen

10101

Erg leuke en heerlijke zeepjes besteld bij La O’deur als bedankje voor ons 25-jarig huwelijk. Marjolein denkt mee en ook erg leuk dat ze voor de wikkels items van onze kaart terug liet komen.

8,5101

Zeepjes besteld als bedankjes voor onze huwelijksgasten. Je kunt verschillende geuren kiezen en de ‘verpakking’ personaliseren (waxstempel, takje, tekst etc). Allemaal natuurlijk! Gasten vonden het leuk en heerlijk ruiken.

10101

De communicatie met La O’deur is heel gemakkelijk via Whatsapp. Marjolein reageert snel en denkt goed en enthousiast mee over het ontwerp van de bedankjes voor mijn bruiloft. Alles in het design was mogelijk en sloot zo goed aan bij onze stijl van de save the date en uitnodigingen. De bedankjes zagen er onwijs mooi uit en roken ontzettend lekker. Ook de gasten vonden het een leuk bedankje! Zeker een aanrader!

10101

Wij hebben lang gezocht naar een origineel bedankje en zijn bij de zeepjes van La Odeur uitgekomen. Wat een keuze aan heerlijke geuren en hoe goed er werd meegedacht over de wikkel om deze te laten matchen met onze trouwkaart. De zeepjes ruiken nog beter dan ze eruit zien en de gasten vonden het geweldig. Ik ben heel blij dat ik er een paar extra heb om nog lang na te genieten, een aanrader!

10101

Een ontzettend snelle service. Er wordt mee gedacht maar bovenal; wat een heerlijk geur deze zeepjes hadden. De gasten waren razend enthousiast!

10101

Hele mooie producten, een fijne communicatie en hele creatieve ideeën! Wij waren heel blij met onze trouwbedankjes.

Pink Lemon Cards