Elkaar het ja-woord geven

Op de belangrijkste dag van uw leven wilt u volledig ontzorgd worden. De locatie moet perfect zijn, alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en u en uw gasten moeten volledig in de watten worden gelegd. Elkaar het ja-woord geven bij Klein Zwitserland Ede betekent niet alleen dat u trouwt die dag. Het betekent tevens dat u ten volle teugen kunt genieten van de mooiste dag uit uw leven. Zorgeloos genieten van ieder moment.

Officiële trouwlocatie

De zalen van Klein Zwitserland lenen zich perfect voor uw bruiloft. Daarnaast mag hier ook officieel de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle momenten tijdens de mooiste dag van uw leven op één locatie.

5 Ervaringen

10101

Prima eten, kindvriendelijk en vriendelijk personeel op een prachtige locatie. Wij hebben een hele leuke avond gehad en kan het zeer zeker aanbevelen.

9,0101

De receptie vanwege ons 50-jarig huwelijk was perfect geregeld. Bediening rustig en vriendelijk. Het borreluurtje was hierdoor gezellig.
Het eten (koud, warm buffet en het dessert) was uitstekend, lekker en in ruime mate. De entourage rustig en ontspannen. Op deze wijze dit vieren kan ik van harte aanbevelen!

9,7101

Locatie was ook top alles goed geregeld ik ben super blij met alles

10101

klein zwitserland is echt een aanrader voor iedereen zeer fijne sfeer zeer goede communicatie met klein zwitserland komen hun afspraken na all-in-arrangement is uitstekend alle gasten hebben niks te kort gekregen .

Een echte aanrader voor iedereen.

9,8101
Pink Lemon Cards