Willen jullie geen standaard ceremonie?

Maar een echte belevenis!

Interactie met zowel jullie als bruidspaar en het publiek. Ik zorg voor een unieke ervaring. Met verschillende interacties, gelofte en kinderen worden ook zeker betrokken bij de ceremonie als deze er zijn.

Ik ben Kitty ‘de trouwambtenaar’ die het anders doet!

Ik ben al eerder getrouwd geweest en in september 2021 met mijn huidige man nog een keer. De manier waarop de ceremonie gedaan werd, was saai. Hier wil ik verandering in brengen. Dit moet het mooiste moment van jullie dag worden.

Als ervaringsdeskundige krijgen jullie een ceremonie waar ik jullie, maar ook mezelf uitdaag om het anders te doen. Ik maak jullie ceremonie passend en uniek. Ik besteed van te voren zeer veel tijd in jullie, jullie dierbaren en help jullie bij eventuele geloften.

Kortom willen jullie geen standaard, maar iets unieks om nooit te vergeten? Kies dan voor mij! En we gaan er samen iets unieks van maken.

2 Ervaringen

10101

Kitty is een fantastisch leuke babs! Ze is bij ons thuis geweest om ons liefdesverhaal aan te horen. Aan de hand daarvan heeft ze een mooie ceremonie gemaakt. Voor de jonge kinderen was er een kinderakte om te tekenen, leuk om ze er zo bij te betrekken. Kortom: leuk voor jong en oud en een groot succes!

10101

Kitty was bij ons huwelijk aanwezig als ceremonieel spreker. Zij zorgde voor een fijne, vertrouwde sfeer, waardoor er ruimte was voor een lach en een traan. Ook heeft zij onze kinderen betrokken bij het geheel en hun zover gekregen om een korte toespraak te houden. Kitty doet het net even anders. Wij kijken terug op een super mooie ceremonie! Dankjewel Kitty!

Pink Lemon Cards