Op de mooiste dag van je leven gegarandeerd op je mooist zijn?
Kies Kim De Beer Hair & Make-up Artist:

– 20% korting op je proefsessie
– Jarenlang ervaring voor TV & film
– Tevredenheidsgarantie
– 16 jaar ervaring op het gebied van haar en make-up
– Werken op locatie
– Van basic make-up tot aan smokey eyes

Kortom, niets is mij te gek en ik wil graag met jou opzoek naar je mooiste ik!

6 Ervaringen

10101

Super, neemt alle tijd om het haar en make-up perfect te maken gaat net zo lang door tot je tevreden bent. Werkt netjes en is flexibel. Kijkt goed wat bij jou als persoon past. Gewoon top!

10101

Ik ken Kim al een tijdje als kapster maar had nog geen ervaring met feest of bruidskapsels en make-up. Vindt haar zeer creatief en maakt mooie creaties die bij je past. Daarnaast luistert
ze goed naar al je wensen en past dat moeiteloos aan!! Ik ben zeer tevreden en kan niet wachten tot de groten dag

10101

Ongeveer 5 maanden geleden heeft Kim mij en mijn vrouw opgemaakt en ons haren gedaan voor onze trouwdag. Kim is heel geduldig bij het maken van het proefkapsel en kijkt echt goed naar wat er bij jou en bij de dag past. Kim was superrelaxt om de hele ochtend bij ons te hebben, ze is gezellig en stelde ons op ons gemak en als ik foto’s terugzie van onze mooie bruiloft dan ben ik weer zo blij met mijn mooie make-up en haar! Bedankt Kim!

10101

Als getuige van mijn vriendin wilde ik ook graag stralen en daar heeft Kim voor gezorgd! Mooie make up en prachtige haren! En het bleef de hele dag perfect zitten! Nogmaals Thanx

10101

Super fijne ervaring gehad! Kim luisterde goed naar wat ik wilde met mijn haar en make up en blijft proberen tot het helemaal perfect naar mijn zin was, en ik was niet de makkelijkste haha! Ik heb mijn trouwdag met een prachtig kapsel en make-up wat de hele dag bleef zitten rond gelopen!

10101

Ik was ontzettend blij met Kim. Ze is echt een vakvrouw en heel prettig om mee om te gaan. Ze komt haar afspraken na. Mijn haar zat echt de hele dag fantastisch, ik heb heel veel complimenten gekregen. Ook mijn make up was prachtig; heel natuurlijk, precies zoals ik wilde. Dank je wel nog Kim!

Pink Lemon Cards