Ons bijzondere Kasteel is dé locatie om de meest romantische dag uit uw leven tot een sprookjesachtige belevenis te maken. Daarbij is alles mogelijk: van een zeer intieme huwelijksvoltrekking in het Blauwe Toren Cabinet of groots uitpakken in onze statige Riddersael of de Alfasael. Natuurlijk verzorgen wij geheel naar jullie wensen de receptie, het diner én het feest. Overnachten kan ook, wij hebben in ons 100 jaar oude graanpakhuis “de Vlijt” een fantastische bruidssuite, met authentieke balkenplafonds, regendouche, jacuzi en een heerlijk Kingsize bed.

Belt u ons voor een persoonlijk gesprek in Kasteel Coevorden zodat u de unieke sfeer zelf kunt ervaren en we al uw wensen voor de meest romantische dag van uw leven uitgebreid en vrijblijvend kunnen bespreken.

U kan en mag natuurlijk ook een mail sturen naar onze trouwspecialist Truus Roukema, zij zal dan binnen 14 dagen contact met u opnemen. Het emailadres is truus.roukema@kasteelcoevorden.nl

Ook voor hotelovernachtingen bent u bij ons aan het goede adres! Ons 4 sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis “De Vlijt” en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het honderdjarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren. De kamers zijn voorzien van alle luxe zoals een heerlijk bed, regendouches en in de hogere categorie regendouche en bad. Natuurlijk heeft u een minibar die wij naar wens kunnen vullen, kunt u tv kijken vanuit bed en is er kosteloos gebruik te maken van draadloos internet. Er zijn kamers in 3 klassen: H Design King, H Design King Deluxe en H Design Suite.

9 Ervaringen

10101

Voor ons huwelijk heeft het kasteel in Coevorden een 7 ganger diner voor een gezelschap van 12 volwassenen en twee kinderen verzorgd.
Een prive diner in een sfeervolle ruimte met uitstekende bediening. Het eten was heerlijk met bii elk gerechtje een bijpassende wijn.
Ook was er erg goed in gespeeld op de wensen van de kinderen van 4 en 5.

Na het diner hebben wij een overnachting gehad in het aanliggende hotel. Een prachtige kamer met ontbijt op bed. Wat wil je nog meer?

Het contact met het Kasteel verliep vanaf het begin zeer prettig. Met al onze wensen kon relening gehouden worden.
Wij vinden het Kasteel een pareltje en zullen u adviseren een kijkje te nemen.

9,0101

We hebben een ontzettend mooie dag gehad met onze bruiloft bij Kasteel Coevorden. De voorbereidingen naar deze dag zijn goed verlopen in overleg met Truus, waarin is meegedacht over alle mogelijkheden van details in decoratie tot diner. Het voorgestelde diner is een succes geweest voor onze gasten die zeer veel complimenten gaven hierover. De passie, gedrevenheid en het enthousiasme van Truus en de collega’s van Kasteel Coevorden zorgden ervoor dat iedereen zich deze dag zeer welkom heeft gevoeld!

10101

De afgelopen jaren heb ik meerdere malen een bruiloft bij Kasteel Coevorden mogen organiseren. Deze prachtige locatie met veel verrassende authentieke details is een waar pareltje! Er zijn heel veel mogelijkheden voor de perfecte dag bij Kasteel Coevorden; verschillende trouwzalen, een mooi terras en ook voor een borrel, diner en feest zijn er meerdere prachtige ruimtes te kiezen. Truus en haar collega’s doen erg hun best om de gasten te verwennen en dat bleek ook weer tijdens de afgelopen bruiloft in juni. De samenwerking was erg prettig!

10101

Vrijdag 22 februari zijn wij getrouwd bij het prachtige kasteel! Wij zijn getrouwd in de ridderzaal, wat was het prachtig! Alles was ontzettend goed geregeld, ook onze bruidstaart was ontzettend mooi!

10101

Onze bruiloft was vanuit Australia op zeer korte termijn gepland. De hulpvaardigheid, de flexibiliteit en het enthousiasme van Truus en staf van Kasteel Coevorden waren cruciaal bij de planning van de dag. Het is dan ook dankzij hen een volledig succes geworden!

10101

Afgelopen vrijdag 28-09-2018 zijn wij getrouwd in het Kasteel te Coevorden. Na de huwelijksvoltrekking hebben wij genoten van een prachtige taart en lekkere bubbels. Ook het diner en het feest hebben we gehouden in deze sfeervolle accommodatie. Het was werkelijk top geregeld, bijna te cliché, maar alles was van A tot Z geregeld. De trouwspecialist van het Kasteel, onze lieve Truus, heeft voorafgaand aan de grote dag goed meegedacht met alles en op de dag zelf heeft ze alles soepel laten verlopen. Niets anders dan lof ook voor alle betrokken personeelsleden, zowel keuken als bediening, voor de wijze waarop zij omgingen met ons losse gezelschap waarvan niemand op hun plek bleef zitten en de vele kinderen die zij echt de dag van hun leven hebben gegeven. Na het feest hebben we met een groot gezelschap overnacht in het bijbehorende hotel, prachtige kamers, waarna we de volgende ochtend hebben afgesloten met een gezamenlijk ontbijt in één van de prachtige zalen. Nogmaals duizend maal dank voor alle goede zorgen….

9,5101

Naast dat het een toplocatie is over hoe alles eruit ziet en de historie van het pand, is ook alles wat wij wouden mogelijk gemaakt door een fantastisch team. Ook ideaal is dat je één aanspreekpunt hebt die tijdens de voorbereidingen en op de grote dag voor je klaarstaat. Nog een pluspunt, zij hebben ons precies de taart geleverd die wij wouden.

Truus Roukema
Lieve Kamps, Nogmaals bedankt voor het geweldige feest, vooral de belichting van het kasteel was erg mooi. Wij wensen jullie veel liefde toe in jullie huwelijk en hoop jullie uiteraard te zien voor jullie katoenen jubileum. Met lieve groet, Truus
28-09-18
10101

18-08-2018 was onze bruiloft. Toen wij besloten te gaan trouwen was er al 1 ding zeker… onze ceremonie moest plaatsvinden in het kasteel van Coevorden. Wat een prachtige locatie! Zo gezegd, zo gedaan! De trouwspecialist bij het kasteel heeft ons in alles bijgestaan, vragen werden netjes beantwoord en ze kwam zelf met waardevolle tips om onze dag nog bijzonderder te maken! Wat een prachtige goed doordachte ceremonie tot gevolg had. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze om het kasteel als trouwlocatie te gebruiken, echt een droomlocatie met top personeel! Wij raden het andere bruidsparen zeker aan een kijkje te nemen bij het kasteel van Coevorden bij het zoeken naar hun droomlocatie.

Truus Roukema
Lieve Theo en Gillian, Wat een mooi paar zijn jullie! Bedankt voor jullie mooie woorden, en wat zagen jullie er op jullie bruiloft fantastisch uit! Wij wensen jullie uiteraard een leven vol liefde en plezier toe! Met vriendelijke groet, Truus Roukema
27-09-18
9,2101
Pink Lemon Cards