Ons bijzondere Kasteel is dé locatie om de meest romantische dag uit uw leven tot een sprookjesachtige belevenis te maken. Daarbij is alles mogelijk: van een zeer intieme huwelijksvoltrekking in het Blauwe Toren Cabinet of groots uitpakken in onze statige Riddersael of de Alfasael. Natuurlijk verzorgen wij geheel naar jullie wensen de receptie, het diner én het feest. Overnachten kan ook, wij hebben in ons 100 jaar oude graanpakhuis “de Vlijt” een fantastische bruidssuite, met authentieke balkenplafonds, regendouche, jacuzi en een heerlijk Kingsize bed.

Belt u ons voor een persoonlijk gesprek in Kasteel Coevorden zodat u de unieke sfeer zelf kunt ervaren en we al uw wensen voor de meest romantische dag van uw leven uitgebreid en vrijblijvend kunnen bespreken.

U kan en mag natuurlijk ook een mail sturen naar onze trouwspecialist Truus Roukema, zij zal dan binnen 14 dagen contact met u opnemen. Het emailadres is truus.roukema@kasteelcoevorden.nl

6 Ervaringen

10101

Vrijdag 22 februari zijn wij getrouwd bij het prachtige kasteel! Wij zijn getrouwd in de ridderzaal, wat was het prachtig! Alles was ontzettend goed geregeld, ook onze bruidstaart was ontzettend mooi!

10101

Onze bruiloft was vanuit Australia op zeer korte termijn gepland. De hulpvaardigheid, de flexibiliteit en het enthousiasme van Truus en staf van Kasteel Coevorden waren cruciaal bij de planning van de dag. Het is dan ook dankzij hen een volledig succes geworden!

10101

Afgelopen vrijdag 28-09-2018 zijn wij getrouwd in het Kasteel te Coevorden. Na de huwelijksvoltrekking hebben wij genoten van een prachtige taart en lekkere bubbels. Ook het diner en het feest hebben we gehouden in deze sfeervolle accommodatie. Het was werkelijk top geregeld, bijna te cliché, maar alles was van A tot Z geregeld. De trouwspecialist van het Kasteel, onze lieve Truus, heeft voorafgaand aan de grote dag goed meegedacht met alles en op de dag zelf heeft ze alles soepel laten verlopen. Niets anders dan lof ook voor alle betrokken personeelsleden, zowel keuken als bediening, voor de wijze waarop zij omgingen met ons losse gezelschap waarvan niemand op hun plek bleef zitten en de vele kinderen die zij echt de dag van hun leven hebben gegeven. Na het feest hebben we met een groot gezelschap overnacht in het bijbehorende hotel, prachtige kamers, waarna we de volgende ochtend hebben afgesloten met een gezamenlijk ontbijt in één van de prachtige zalen. Nogmaals duizend maal dank voor alle goede zorgen….

9,5101

Naast dat het een toplocatie is over hoe alles eruit ziet en de historie van het pand, is ook alles wat wij wouden mogelijk gemaakt door een fantastisch team. Ook ideaal is dat je één aanspreekpunt hebt die tijdens de voorbereidingen en op de grote dag voor je klaarstaat. Nog een pluspunt, zij hebben ons precies de taart geleverd die wij wouden.

Truus Roukema
Lieve Kamps, Nogmaals bedankt voor het geweldige feest, vooral de belichting van het kasteel was erg mooi. Wij wensen jullie veel liefde toe in jullie huwelijk en hoop jullie uiteraard te zien voor jullie katoenen jubileum. Met lieve groet, Truus
28-09-18
10101

18-08-2018 was onze bruiloft. Toen wij besloten te gaan trouwen was er al 1 ding zeker… onze ceremonie moest plaatsvinden in het kasteel van Coevorden. Wat een prachtige locatie! Zo gezegd, zo gedaan! De trouwspecialist bij het kasteel heeft ons in alles bijgestaan, vragen werden netjes beantwoord en ze kwam zelf met waardevolle tips om onze dag nog bijzonderder te maken! Wat een prachtige goed doordachte ceremonie tot gevolg had. Wij zijn ontzettend blij met onze keuze om het kasteel als trouwlocatie te gebruiken, echt een droomlocatie met top personeel! Wij raden het andere bruidsparen zeker aan een kijkje te nemen bij het kasteel van Coevorden bij het zoeken naar hun droomlocatie.

Truus Roukema
Lieve Theo en Gillian, Wat een mooi paar zijn jullie! Bedankt voor jullie mooie woorden, en wat zagen jullie er op jullie bruiloft fantastisch uit! Wij wensen jullie uiteraard een leven vol liefde en plezier toe! Met vriendelijke groet, Truus Roukema
27-09-18
9,2101
Pink Lemon Cards