Kasteel Aldendriel te Mill is het perfecte decor voor uw huwelijksfeest. Hieronder vindt u wat algemene informatie. Graag laten wij u tijdens een persoonlijk gesprek zicht krijgen en de sfeer proeven die wij u kunnen bieden voor het vieren van uw huwelijksfeest.

Waarom Kasteel Aldendriel bijzonder geschikt is voor een huwelijksfeest? Bij ons overheerst de romantiek van de vele kaarsen, de prachtige tuin en de omringende grachten. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie van hiervoor genoemde, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking.

Indien u kiest voor onze locatie, dan kunt u ook de wettelijke huwelijksvoltrekking laten plaats vinden in één van onze ruimten. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u b.v. kiezen voor de Kemenade, Ridderzaal of Jonkerzaal, maar bij geschikt weer uiteraard ook voor de tuin of de Veranda. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor de eveneens sfeervolle Trouwkapel van de Gemeente Mill. (in de bossen, op ca. 4 auto-minuten van het kasteel)

Culinaire mogelijkheden
Kasteel Aldendriel beschikt over een eigen keuken, van waaruit de diverse gerechten geserveerd worden. Dit kan een 3, 4, 5, of meer gangen diner zijn, maar ook een koud/warm buffet, barbecue, koffietafel, koude/warme bittergarnituren, enz. Hierbij uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen.

In onze brochure vindt u de diverse mogelijkheden omtrent dezen. Gaarne maken wij een afspraak met u om een kijkje te nemen en/of een vrijblijvende offerte op maat te kunnen aanbieden. U kunt erop vertrouwen dat wij voor een optimale presentatie zullen zorgdragen en wensen u dan ook veel plezier toe met de voorbereiding van uw huwelijksfeest.

3 Ervaringen

10101

Super bedankt voor de geweldige dag. Iedereen heeft het er nog over, met name dat alles zo op rolletjes liep!

10101

Heel erg bedankt voor de fantastische dag. Het was meer dan wij hoopten.

9,9101
Pink Lemon Cards