Frank Boomaerts

Een ceremonie die net dat extra’s heeft? Een ceremonie die niet aanvoelt als 13 in een dozijn? Een persoonlijke speech met een vleugje humor? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand werkzaam bij drie gemeenten in het Brabantse land. Omdat ik ook in mijn dagelijkse werkzaamheden bij deze gemeenten werkzaam ben, werd ik al snel de Kale Babs genoemd door mijn collega’s. Een prachtige geuzennaam toch?

Het werk als trouwambtenaar vind ik het mooiste vak ter wereld. Het is zelfs amper werk te noemen, zo leuk is het! Reden voor mij om deze hobby uit te breiden. Als beëdigd trouwambtenaar kan ik namelijk in heel het land huwelijken en geregistreerd partnerschappen verbinden. Veel gemeenten in Nederland werken mee in het benoemen van een trouwambtenaar voor één dag.

13 Ervaringen

10101

Nog nooit zo snel op ons gemak geweest bij iemand dan bij Frank. We hebben een prachtige ceremonie gehad omdat Frank écht de tijd heeft genomen ons, en de belangrijkste mensen om ons heen te leren kennen. Ons zoontje is gek van hem en wij ook. We hadden dit met niemand anders willen beleven.

Frank Boomaerts
Zonder Frits was het mij nooit gelukt
04-12-22
10101

Wij hebben een geweldige ceremonie gehad!!! Zo genoten. Met een lach en een traan, precies zoals wij wilden. Frank steekt er veel tijd en energie in. Hij staat overal voor open. Alles wat hij in zijn voorstel verhaaltje vertelt maakt hij waar. We hebben ook veel complimenten gehad van onze gasten. Ze vonden het een hele mooie, leuke en ontroerende ceremonie.
Wij kunnen nog heel lang nagenieten!!!

Frank Boomaerts
Het genoegen was geheel aan mijn kant. Fijn dat jullie en al jullie gasten zo genoten hebben!
04-05-22
10101

We waren super tevreden met Frank (Kale Babs) als onze trouwambtenaar! We wilden niet zo’n standaard ‘zoetsappig’ verhaaltje, omdat dat helemaal niet bij ons past, en bij Frank waren we aan het juiste adres. We hebben gelachen en ook niet onbelangrijk zowel wij als onze familie konden ons helemaal herkennen in het verhaal wat hij vertelde. Frank neemt de tijd om je te leren kennen en dat zie je ook echt terug. Het was helemaal naar onze zin en we gingen met een goed gevoel de ceremonie in.

10101

Een super trouwambtenaar Neemt de tijd om je te leren kennen op leuke wijze. Trek de familie/ kennissen erbij voor nog meer info over ons te achterhalen voor de ceremonie. Top communicatie voor de trouwdag veel contact gehad vooral door de corona deed hij erg zijn best en veel uitzoeken wat erg fijn was. Echt een luisterend oor voor je levensverhalen als je gekke dingen heb meegemaakt kon je het ook gewoon vertellen. Je voelt je open en op je gemak bij hem waardoor hij een leuke persoonlijke ceremonie in elkaar heeft kunnen zetten. Trouwdag zelf een hele leuke met humor ceremonie over mij overleden moeder ook goed verwoord en goede overgang waardoor er toch gelijk de sfeer in kwam. Hij heeft ons nog rond gereden in zijn kever ook fantastisch We vonden hem zo gezellig dat hij s avonds ook nog mee mocht eten. Dat zegt genoeg wij zijn dankbaar dat hij zo alles heeft laten verlopen super!

10101

Iedereen heeft het nog over onze ceremonie, verzorgd door de kale babs! Vanwege corona moesten we helaas onze bruiloft verplaatsen, dit was geen probleem! Ook mocht ons feest niet doorgaan, kale babs stond open voor onze ideen en heeft bovenop de ceremonie ook ons avondprogramma verzorgd! Ook dit deed hij super leuk!

10101

Frank (de Kale Babs) is een Babs die je gewoon op je bruiloft moet hebben! Als je houdt van een ontspannen, grappige ceremonie met een serieuze klank is er geen betere trouwambtenaar die je kan wensen op de mooiste dag van je leven. De kale Babs luistert naar je wensen en zorgt er met zijn verhaal voor dat je een ceremonie krijgt om nooit te vergeten. Wij zijn in de Corona tijd getrouwd en ook hiervoor had de kale Babs op een bijzondere manier rekening gehouden om dit op een verantwoorde wijze uit te voeren. Nogmaals veel dank voor de mooie ceremonie op onze bruiloft.

10101

Wij hadden meteen een goede klik met Frank, waardoor je je snel op je gemak voelt. Frank maakt van een ceremonie echt een feestje. Vrolijkheid en humor voeren namelijk de boventoon. Verder kijkt Frank zeker in coronatijd naar wat wel mogelijk is.

10101

We trouwden op een buitenlokatie die nog volledig aangekleed moest worden. De lokatie verzorgde de stoelen en tafels, Kale Babs bekeek waar alles het beste kon staan en zette dat ook weg (stoelen zijn 3 keer verplaatst, voor de tekentafel lagen ineens wat afgebroken takken). We trouwden in een heel klein gezelschap dus dat scheelde. Ook het geluid werd door hem geregeld en niet door de locatie. De locatie wilde een aggregaat wegzetten, hij had een Sonos speaker bij zich. Hij dacht mee en regelde het.

10101

Frank heeft van ons huwelijk een fantastische dag gemaakt! Wij hebben samen met onze familie genoten van een prachtige ceremonie. Zeer persoonlijk en volledig op maat gemaakt op basis van input van ons en de familie. Met veel humor. We zijn hem hier enorm dankbaar voor! Ook voorhet fijne contact vooraf en het regelen van alle praktische zaken op de ochtend van de ceremonie

10101

Iedereen vond het super leuk hoe hij de ceremonie heeft gebracht. Het was echt leuk!

10101

Kale Babs maakte onze ceremonie compleet en voegde in 1 verhaald beide levens zo goed samen. Gezelligheid, humor, creatief, verantwoordelijk. Ook de kinderen hebben er ontzettend van genoten

10101

Wat een feest wordt je ceremonie met de Kale Babs! Hij switcht zo van serieus naar een humoristische ceremonie. Wij hebben de hele tijd met een grijns van oor tot oor gezeten! We kunnen samen goed lachen, maar met Frank erbij is het pas echt een feest. Bedankt Frank, ook voor je flexibiliteit en informatie omtrent corona!

10101

Trouwen met een glimlach en een extra lach. De Kale Babs heeft onze dag (unsere Tag), tot iets moois gemaakt. Na het kennismakingsgesprek was het duidelijk, de match was er wel degelijk. In breng, luisterend oor, behulpzaam. Niets is te gek. Allemaal erg passend voor de KaleBabs. Ook voor iets nieuws of anders dan anders staat hij open zo ook onze Assi-Babs.

Pink Lemon Cards