Juwelier van den Mosselaar, al meer dan 40 jaar een begrip in West Friesland
Locatie geregeld
Trouwjurk geregeld
Babs en muziek geregeld
Tijd voor de trouwringen!!!
In onze winkel hebben we trouwringen voor ieder budget en zoeken we net zo lang tot we jullie droomringen hebben gevonden. Niet voor niets verdubbelde onze trouwringenverkoop in 2021 en 2022!!!
Kom gerust langs. Een afspraak maken van te voren mag, maar hoeft niet.

Onze collectie trouwringen bestaat uit bekende topmerken als Ruesch, Breuning en Rauschmayer. Daarnaast is het mogelijk om van bestaande ringen een prachtige trouwring te laten maken, of een ring te kiezen uit onze eigen sieradencollectie, Magma.

2 Ervaringen

10101

Ik wist al dat Van den Mosselaar fantastisch was, daarom kom ik er ook speciaal nog naartoe, zelfs nu ik ruim een uur verderop woon. Maar het uitkiezen van onze trouwringen was echt boven verwachting. Onze smaak kon haast niet verder uit elkaar liggen. Wat mijn partner mooi vond, stond mij niet en andersom. Ik dacht oprecht dat we nooit iets konden vinden wat bij elkaar zou passen en wat we allebei mooi vonden. Maar toen mijn partner echt verliefd werd op een ring en ik het met de beste wil van de wereld nog niet zag, begreep Tjeerd precies wat me dwars zat. Hij pakte een ring hier, liet wat anders zien daar, vertelde nog wat we er verder aan konden veranderen en voilà, ik was ook verliefd. Wat een kunst om je klanten zo goed te begrijpen en dat te kunnen vertalen naar iets tastbaars als dit. We zijn ontzettend blij met onze ringen en met de wederom fantastische service!

Daniëlle van den Mosselaar
Lieve K&R, super bedankt voor jullie review. We vonden het heel leuk om jullie te mogen helpen bij het vinden van jullie unieke trouwringen. We wensen jullie een liefdevol en stralend leven samen. Groetjes, Tjeerd en Daniëlle
24-10-23
10101

Wij hebben hier onze trouwringen vandaan. Super lieve mensen die goed meedenken en top service!

Daniëlle van den Mosselaar
Lieve Melanie, dank je wel voor je review! We wensen jullie veel geluk en een stralend leven. Groetjes, Tjeerd en Daniëlle van den Mosselaar
19-07-23
Pink Lemon Cards