UW TROUWRINGENSPECIALIST JUWELIER ROOYACKERS:

is een gezellig familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar een begrip in Uden en verre omstreken is. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in o.a. trouwringen en verlovingsringen en een gigantische collectie opgebouwd.

Wij zijn de grootste, prijstechnisch de beste Trouwringenspecialist van Nederland, perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie, exclusief en betaalbaar. Wij hebben meer dan duizenden verschillende modellen in onze zaak op voorraad, voor ieder budget hebben wij een paar trouwringen, van klassiek tot strak, eigentijds en stijlvol, in 8, 14 en 18 karaat.

Heeft u eigen ideeen of een eigen ontwerp, ook dit kunnen wij voor u realiseren.

Wij werken o.a. met materialen zoals geelgoud, witgoud, roodgoud, bicolor, palladium, titanium, staal, keramiek, carbon, zilver, met of zonder briljant.

Tevens ontvangt u nu voor uw trouwringen 25% éxtra korting op onze al vaste lage prijzen !!!!!!

Kom en overtuig uzelf, maak vrijblijvend een afspraak om onze unieke collectie van dichtbij te bekijken. Dan bespreken wij uw wensen en adviseren wij u over diverse mogelijkheden.
Onze gespecialiseerde medewerkers nemen graag de tijd voor jullie om samen te zoeken naar de juiste trouwringen voor de rest van jullie leven.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen en/of mailen.

Home


https://www.facebook.com/juwelierrooyackers/

22 Ervaringen

10101

We zijn zeer warm, fijn en goed geholpen door Ria. Hebben lekker zitten kletsen tijdens het uitzoeken en als we hadden geweten dat ons honden kindje welkom was hadden we hem zeker meegenomen. Nog maals dankjewel en tot gauw. En dan nemen we in Tjeuke mee

Angelique .
Bedankt voor jullie prachtige beoordeling daar zijn wij super blij mee. Het was erg gezellig en Tjeuke is zéér welkom. Dus wij hopen dat jullie hem de volgende keer meenemen en aan ons voorstellen. Groetjes van ons Team en met name van Ria.
18-09-22
10101

We zijn super geholpen en goed advies gekregen en echt super mensen die je helpen en goede sevice echt top en veel keuze en in verschillende prijsklassen echt een aanrader om daar te gaan kijken ????????

Angelique .
Bedankt voor jullie lieve recensie, daar zijn wij uiteraard super blij mee. Jullie hebben ook prachtige ringen uitgezocht en we hebben lekker zitten passen. Kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien als ze klaar zijn. Lieve Groetjes van ons Team/Angelique
13-03-21
10101

Door de jongere mevrouw keurig geholpen en prachtige ringen uitgezocht. Helaas bij het ophalen geholpen door de oudere mevrouw die duidelijk vergeten is wat klantvriendelijkheid is. Jammer want het zou feestelijk moeten zijn. De ringen werden nog net niet naar ons toe gegooid. Als je er geen zin meer in hebt ga dan alsjeblieft gewoon met pensioen!

Angelique .
Hallo Marion en John, Wij hebben elkaar zojuist nog telefonisch gesproken en hopen dat we het misverstand een beetje hebben kunnen wegnemen. Geniet van jullie super mooie trouwringen. En wij wensen jullie een héél mooi leven samen. Mochten er nog vragen zijn kun je altijd even contact met mij opnemen. Vraag dan naar mijzelf . Ik wens jullie alvast een fijn weekend. Groetjes Angelique
14-11-20
10101

Onze eerste juwelier waar we zijn gaan kijken voor onze trouwringen en meteen geslaagd. We wisten al vrij goed wat we wilden, maar we hebben heel veel soorten mogen passen en het voelde heel goed en vertrouwd, dat we ook niet meer verder wilden gaan kijken. We zijn prettig en met alle rust geholpen door Ria.

Angelique .
Bedankt voor jullie super lieve recensie !! Daar zijn wij weer érg blij mee. We vinden het altijd leuk om te horen als iemand zo tevreden is. Hartelijke groet van ons team, en in het bijzonder van Ria ????
13-11-20
10101

Super goed geholpen, veel keus, goede voorlichting. Geslaagd voor onze prachtige ringen. Kunnen niet wachten om ze te mogen dragen.

Angelique .
Bedankt voor je lieve en prachtige recensie. Daar zijn wij uiteraard héél blij mee. Fijn om te horen dat wij jullie goed begeleid hebben, en geslaagd zijn voor jullie prachtige trouwringen.
14-05-20
10101

Super te vreden met onze trouwringen. Fijne service, vriendelijk onthaal.

Angelique .
Héél hartelijk bedankt voor je lieve recensie daar zijn wij uiteraard super blijk mee. Geweldig vinden wij het altijd als we vernemen dat we jullie goed geadviseerd hebben en dat we bij jullie een prettige sfeer hebben kunnen creëren. Daar doen we het allemaal voor. Groetjes van ons Team/Angelique
07-03-20
10101

Top service, vriendelijk en zeer bekwaam personeel. Echt een aanrader.

Angelique .
Beste Berta en Olaf. Hártelijk dank voor jullie lieve recensie !! Hier doen we het natuurlijk voor. Groetjes van ons team, Emmy.
17-01-20
9,5101

Heel prettig geholpen. Er werd goed met ons mee gedacht. We zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Emmy .
Hallo Lieke en Martijn. Hartelijk dank voor jullie lieve recensie !! Daar zijn wij weer erg blij mee. Mevr.Rooyackers heeft jullie met veel plezier geholpen. We zien jullie weer als jullie mooie ringen klaar zijn. Hartelijke groet van ons team en in het bijzonder van Mevr.Rooyackers.
07-02-18
10101

Bij juwelier Rooyackers zijn wij met veel kennis en kunde geholpen bij het zoeken naar onze trouwringen uit het ruime assortiment.

Het gesprek was prettig en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en wensen die wij hadden.
Je kan merken dat de klant voorop staat in de zoektocht naar de perfecte trouwring!

Door familie omstandigheden hadden wij gevraagd of de levertijd van de ringen versneld kon worden, dit was geen enkel probleem.
Echte top service! Nogmaals bedankt daarvoor!

Wij zijn hier met zeer veel tevredenheid geslaagd en raden het zeker aan om een keer een afspraak te maken!

Angelique .
Beste Amanda en Wout. Hártelijk dank voor jullie lieve recensie !!! Daar zijn wij weer erg blij mee.Wij wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst en veel draagplezier met jullie mooie ringen. Groetjes van ons team.
03-02-18
8,0101

Goede service, vriendelijk personeel, veel keus, nette prijzen en snelle levertijden.

Angelique .
Beste Kasia en Arjen, Bedankt voor jullie leuke recensie, wij vinden het altijd fijn om te horen dat we het goed doen en dat jullie het bij ons als prettig hebben ervaren. Wij wensen jullie heel veel draag plezier met jullie prachtige trouwringen en een heel mooi leven samen. Groetjes van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers/Angelique
26-06-17
8,0101

Top juwelier! Wij hadden de eer om geadviseerd te worden door een rots in het vak! Ze is nog maar af en toe in de winkel maar super fijn geholpen! Eerlijk en direct.

Emmy .
Hallo Glynnes en Ralph. Mevr.Rooyackers is inderdaad een rots in haar vak. Helaas moet ze het wat rustiger aan doen, maar áls ze er is, is ze er ook hélemaal; enthousiast en behulpzaam. Heel fijn te horen dat jullie ook zo tevreden zijn. Nog maar een paar weekjes en dan mogen jullie de mooie ringen iedere dag dragen. Alvast heel veel geluk in de toekomst en veel plezier met jullie trouwringen. Groetjes van ons team, en in het bijzonder van Mevr.Rooyackers.
21-06-17
9,7101

Erg goede service erg vriendelijk personeel. En de ringen beetje veranderd naar onze smaak. Ze zijn echt heel erg mooi geworden.

Emmy .
Ha Jelle en Zoe. Dank jullie wel voor jullie mooie recensie. Door de wijzigingen die wij kunnen doen hebben jullie een unieke trouwring. Het is alweer bijna augustus, dan mogen jullie ze iedere dag dragen. Heel veel geluk voor de toekomst en met jullie mooie trouwringen. Hartelijke groet van ons team.
21-06-17
8,0101

Erg fijn en professioneel geholpen, gaan zeker dit adres aanraden!

Angelique .
Ha Marina en Jessica, dank jullie wel voor jullie lieve recensie !! We vinden dit altijd fijn om te horen, we zien jullie weer graag als jullie mooie ringen klaar zijn. Groetjes van ons team.
20-02-17
8,5101

Leuke en behulpzame medewerkers maken deze juwelier een succes. Per mail een afspraak ingepland en direct de bevestiging retour. Onder het genot van een lekker bakkie koffie de ringen uitgezocht. Voor ieder budget ruime keuze. Medewerkers denken met de klant mee. De duurste is niet altijd de mooiste/ beste koop. Medewerkers nemen echt de tijd voor de klant om er samen uit te komen. Al duurt dit meer dan twee uur in ons geval. Wij kunnen iedereen Juwelier Rooyackers aanbevelen. Top Service!

Angelique .
Hallo Bob, wat fijn te horen dat jullie zo tevreden zijn !! En hartelijk dank voor jullie lieve recensie. We willen graag dat de klant tevreden is en nemen daar dan ook álle tijd voor. We zien jullie weer als jullie ringen klaar liggen. Hartelijke groet van ons team.
18-01-17
10101

Wij waren Juwelier Rooyackers al tegen gekomen op een beurs en dachten laten we daar eens gaan kijken.
Enorme grootte collectie en wij dachten hoe moeten we daar een keuze uit maken. Maar we gingen rustig zitten en er werd alle tijd voor ons vrijgemaakt, en de verkoopster die ons hielp wist al heel snel wat onze smaak was, en uiteindelijk geslaagd voor onze prachtige ringen. We raden iedereen aan om daar eens te gaan kijken. Vriendelijk, wisten precies wat we zochten, en geweldigen service, werkelijk een aanrader.

Angelique .
Ha Annelies en Gerard, hartelijk dank voor jullie lieve recensie !! Daar doen we het voor. Ik zal het aan Emmy doorgeven :) Hartelijke groet van ons héle team
08-12-16
10101

Heel goed en eerlijk geholpen!

Angelique .
Hartelijk dank voor jullie aardige woordjes. Daar zijn wij altijd weer blij mee. Groetjes van ons team
07-12-16
8,0101

Wij kwamen 10 minuten voordat we de afspraak hadden de winkel binnen. Het was druk, maar we mochten toch vast rondkijken. De medewerker kwam professioneel over en had oog voor onze wensen. Toen ze, nadat wij een aantal ringen aangewezen hadden die we mooi vonden, wist wat onze smaak was zocht ze zelf naar ringen die daarbij pasten. Uiteindelijk hebben we een ring gekocht die we zelf in eerste instantie niet gekozen zouden hebben. Ook wordt de ring speciaal voor ons gemaakt! De medewerker was erg enthousiast en was oprecht gespannen over wat we van onze ringen zouden vinden als we terug komen. We wachten in spanning af, maar in de tussentijd raden we iedereen juwelier Rooyackers aan!

Angelique .
Ha Romy en Dennis, hartelijk bedankt voor jullie mooie recensie !! We proberen iedereen professioneel en met veel enthousiasme te helpen, ook al is het druk. Jullie hebben héle mooie ringen uitgezocht en inderdaad.....een door jullie samengestelde unieke ring !!! Graag tot gauw. Groetjes van ons team.
02-11-16
8,0101

Ik ben een enorme twijfelkont en daarom hebben we ook meer dan 1,5 uur in de winkel gezeten. In alle rust werden we geholpen en werd er meegedacht. Ook kregen we meerdere malen de ruimte om even samen te overleggen, zonder de verkoopster erbij. Zij ging dan even thee halen of in een andere kast kijken. Vond ik heel prettig, omdat je dan pas tegen elkaar kunt zeggen wat je echt vindt. Uiteindelijk zijn we geslaagd en zijn we heel benieuwd naar het eindresultaat!

Angelique .
Ha Lieke. Twijfelkonten kennen we niet, we helpen alle klanten zo goed als het kan. Tevredenheid van de klant staat bij ons voorop. Ook snappen wij dat je graag even álleen met je partner wilt praten zonder dat wij erbij zijn. Dank je wel voor je lieve recensie en héél fijn te horen dat jullie tevreden zijn. Groetjes van ons team.
02-11-16
9,0101

Super geslaagt voor onze trouwringen. Ook met een klein budget staan ze voor je klaar. Echt geweldig

Angelique .
Hallo Monique en Olaf, dank jullie wel !!! We staan gráág voor iédereen klaar, wij vinden tevredenheid van de klant het áller belangrijkste. Jullie hebben móóie ringen uitgezocht, het duurt nog even voor jullie ze mogen dragen maar vóór je het weet is het alweer zover. Hartelijke groet vanuit Uden.
20-10-16
8,0101

Ruime keuze aan trouwringen. Klantvriendelijk, begripvol. Kan niet wachten tot we de ringen kunnen ophalen. En verwacht dan dezelfde service en klantvriendelijkheid.

Angelique .
Hallo Sharon en Jeffrey. Hartelijk dank voor jullie lieve recensie. Als jullie mooie ringen klaar liggen krijg je van ons diréct een mailtje. Groetjes van ons team.
14-10-16
9,8101

Gewéldig goed geholpen, ze begrepen onze wensen zeer goed. Dank zij hun zijn wij geslaagd voor prachtige trouwringen. Dank jullie wel !!

9,7101
Pink Lemon Cards