Mieke’s Sieraderie is gespecialiseerd in relatie- en trouwringen.

Iedere juwelier vertelt dat ze gespecialiseerd zijn in relatie ringen.

Wij willen jullie graag vertellen dat we gespecialiseerd zijn in gezelligheid en in een bijzondere sfeer, bij de keuze van jullie trouwringen.

Wil je zelf kijken en kiezen, of wil je het juiste advies? We voelen het aan en zorgen ervoor.
De juiste informatie over de materialen, vormen, bewerkingen. Alles heeft voor en nadelen..

Honderden stellen gingen jullie al voor en kozen bij Mieke hun ringen voor het bezegelen van hun liefde.
Uiteraard ook voorzien van het juiste advies en de juiste nazorg.

Een ander specialisme is om in alle gevallen ervoor te zorgen dat jullie nooit te veel betalen. Gunnen jullie ons de order, gunnen we jullie de laagste prijs.

Probeer het maar, kom met je offerte en we garanderen jullie de beste prijs.

we bestaan tenslotte al meer dan 25 jaar.

76 Ervaringen

10101

Gezellige en gemoedelijke winkel prachtige ringen en goede service, alle tijd word er voor uitgetrokken om iets uit te zoeken naar jou wens

10101

Geweldig geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen!
Zeker een aanrader om hier eens een kijkje te gaan nemen,

10101

Zeer goed geholpen en meegedacht voor een zeer nette prijs.

10101

Ontzettend fijn geholpen!! We dachten even in 1,5 uur klaar te zijn maar kreeg heel sterk advies om ander moment te komen. Heel prettig, we zijn dik 4 uur bezig geweest. Ook hebben we heel fijn samen kunnen overleggen en alles kunnen bekijken wat we maar wilden. Erg vriendelijke en vrolijke mensen, nogmaals. Dikke aanrader, onze vaste plekje.

10101

Topservice bij Mieke Sieraderie. Wij zijn er heel erg fijn geholpen.

10101

Zo goed geholpen bij Juwelier Mieke’s Sieraderie met het vinden van onze trouwringen. Hele gezellige avond gehad! Echt een aanrader!

10101

Fantastisch geholpen. Goede service en fijn personeel. Aanrader 🙂

10101

Super fijn geholpen voor onze trouwringen.
Verstand van zaken.
Nemen alle tijd voor je!

10101

Super klantvriendelijk en fijne mensen!
Goede service

10101

. Wat een fantastische service, aandacht en advies. Geweldige juwelier 💍

10101

Wij zijn bij Mieke’s Sieraderie geweest voor onze partnerschapsringen. Wij werden meteen hartelijk ontvangen. Het winkeltje is klein maar wel huiselijk! Bij het uitzoeken kregen we niet teveel ringen om uit te zoeken…ze luisteren goed naar je en weten meteen wat je ongeveer naar op zoek bent. Ook kregen we ringen te zien die net wat aparter waren dan de standaard ringen..En dat was een schot in de roos! Wij zijn super blij met onze ringen!! Mochten wij weer sieraden willen kopen dan gaan we zeker terug!! Hele fijne, warme en persoonlijke juwelier!!

10101

Vandaag onze trouwringen uitgezocht! Wat een topvrouw die ons heeft geholpen met het uitzoeken van de juiste ringen. Wij kwamen om 10:00 binnenlopen we werden gelijk geholpen uiteindelijk gingen we om 12:30 de deur uit! Echt een aanrader!

10101

We hebben hier onze trouwringen uitgezocht. We zijn geholpen door Harmpje, ontzettend behulpzaam, meedenkend en betrokken. Ze heeft er echt een feestelijk moment van gemaakt! We waren al snel geslaagd. Nogmaals, erg bedankt!

10101

Super geholpen en mooie trouwringen uitgezocht.

8,5101

Heel erg fijn geholpen bij het uitzoeken van de ringen.

Aardige medewerkster en er wordt echt de tijd genomen. Zeker een aanrader!

10101

Wat hebben wij genoten toen wij onze ringen mochten uitzoeken, de ene verrassing na de andere verrassing. Super bedankt voor de fijne herinnering!

10101

Zeer goede service , vriendelijke verkoopsters.
lekkere koffie.
Mooie trouwringen goed geslaagd!

10101

Ten eerste is de hele sfeer daar al top! En wat een aardig personeel! Ze denken goed met je mee en maken er echt een speciaal moment van.
Een hele grote aanrader!

10101

Uistekend geholpen, geen tijdsdruk en vriendelijke prijzen

10101

Mieke’s Sieraderie wat een geweldige zaak en vriendelijk personeel. Harmpje kwam bij ons thuis zodat we trouwringen konden uit kiezen. Goede hulp, vriendelijk, professioneel en zeer gezellig. Echt een aanrader.

10101

Het was een super leuke ervaring om hier trouwringen uit te zoeken. We werden ontzettend vriendelijk geholpen en kregen ook nog een leuke foto als herinnering mee!

10101

Uniek en heel fijn adres om te slagen voor, in ons geval, de mooiste trouwringen!! De “huiskamersfeer” en het gezellige lieve personeel maakt dat het een heel ontspannen beleving is. Geen stijf gedoe, maar toch de allermooiste sieraden. Wij zijn heel tevreden over het mailcontact, de service en de warme manier van adviseren bij de aankoop. Heel blij met dit adres, een aanrader!

10101

Heel gastvrij en professioneel geholpen

10101

Goede service, personeel neemt de tijd voor je, ze zijn persoonlijk, stemmen af op je behoeftes en wensen. Ik heb ons bezoek als heel prettig ervaren!

10101

Heel vriendelijk geholpen. Medewerker nam alle tijd voor ons en dacht goed mee in wat we wilden.

10101

Een goed ontvangst, alle tijd voor ons en genoeg keus!

9,5101

Na wederom een zeer prettige kennismaking hebben wij hier onze ringen gekocht. De service is super en dat komt niet alleen door het kopje koffie, maar door de gehele ambiance.

10101

We zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen bij Mieke’s sieraderie . Ruime keus en goed advies

10101

Vrijdagavond ringen uitgezocht bij Mieke. We werden fijn geholpen, het personeel was erg vriendelijk en we hebben prachtige ringen gevonden. Het was echt een feestje op zich, absolute aanrader!

10101

Super goed geholpen! We wilden iets bijzonders maken van een bestaande trouwring en daarin hebben ze bij Juwelier Mieke’s sieraden heel goed meegedacht.

10101

Een prettige ervaring om bij Mieke ‘s Sieradenrie trouwringen uit te zoeken. Je word goed geholpen ze nemen ook alle tijd voor je. Wij zijn blij met onze ringen💍

10101

Vandaag onze trouwringen uitgezocht bij Mieke’s Sieraderie en wat een beleving was dat! Ze nemen alle tijd en er is zoveel keus. Ook wordt er heel goed meegedacht. Ze voelen de klant heel goed aan! Echt top!! We hebben een hele leuke ochtend gehad en we zijn super blij met onze ringen.

10101

Afgelopen zaterdag wat sieraden weg gebracht om te laten repareren en uit eindelijk ook nog trouwringen uit gezocht , achter die trouwringen zat een verhaal , wij vertelden ook ons verhaal en dat maakte het nog bijzonder . We zijn super geholpen echt een aanrader

10101

Afgelopen zaterdag wat sieraden weg gebracht om te laten repareren en uit eindelijk ook nog trouwringen uit gezocht , achter die trouwringen zat een verhaal , wij vertelden ook ons verhaal en dat maakte het nog bijzonder . We zijn super geholpen echt een aanrader

10101

Prima service.
Goed geslaagd

9,0101
Pink Lemon Cards