Mieke’s Sieraderie is gespecialiseerd in relatie- en trouwringen.

Iedere juwelier vertelt dat ze gespecialiseerd zijn in relatie ringen.

Wij willen jullie graag vertellen dat we gespecialiseerd zijn in gezelligheid en in een bijzondere sfeer, bij de keuze van jullie trouwringen.

Wil je zelf kijken en kiezen, of wil je het juiste advies? We voelen het aan en zorgen ervoor.
De juiste informatie over de materialen, vormen, bewerkingen. Alles heeft voor en nadelen..

Honderden stellen gingen jullie al voor en kozen bij Mieke hun ringen voor het bezegelen van hun liefde.
Uiteraard ook voorzien van het juiste advies en de juiste nazorg.

Een ander specialisme is om in alle gevallen ervoor te zorgen dat jullie nooit te veel betalen. Gunnen jullie ons de order, gunnen we jullie de laagste prijs.

Probeer het maar, kom met je offerte en we garanderen jullie de beste prijs.

we bestaan tenslotte al meer dan 25 jaar.

53 Ervaringen

10101

Goede service, personeel neemt de tijd voor je, ze zijn persoonlijk, stemmen af op je behoeftes en wensen. Ik heb ons bezoek als heel prettig ervaren!

10101

Heel vriendelijk geholpen. Medewerker nam alle tijd voor ons en dacht goed mee in wat we wilden.

10101

Een goed ontvangst, alle tijd voor ons en genoeg keus!

9,5101

Na wederom een zeer prettige kennismaking hebben wij hier onze ringen gekocht. De service is super en dat komt niet alleen door het kopje koffie, maar door de gehele ambiance.

10101

We zijn heel fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trouwringen bij Mieke’s sieraderie . Ruime keus en goed advies

10101

Vrijdagavond ringen uitgezocht bij Mieke. We werden fijn geholpen, het personeel was erg vriendelijk en we hebben prachtige ringen gevonden. Het was echt een feestje op zich, absolute aanrader!

10101

Super goed geholpen! We wilden iets bijzonders maken van een bestaande trouwring en daarin hebben ze bij Juwelier Mieke’s sieraden heel goed meegedacht.

10101

Een prettige ervaring om bij Mieke ‘s Sieradenrie trouwringen uit te zoeken. Je word goed geholpen ze nemen ook alle tijd voor je. Wij zijn blij met onze ringen💍

10101

Vandaag onze trouwringen uitgezocht bij Mieke’s Sieraderie en wat een beleving was dat! Ze nemen alle tijd en er is zoveel keus. Ook wordt er heel goed meegedacht. Ze voelen de klant heel goed aan! Echt top!! We hebben een hele leuke ochtend gehad en we zijn super blij met onze ringen.

10101

Afgelopen zaterdag wat sieraden weg gebracht om te laten repareren en uit eindelijk ook nog trouwringen uit gezocht , achter die trouwringen zat een verhaal , wij vertelden ook ons verhaal en dat maakte het nog bijzonder . We zijn super geholpen echt een aanrader

10101

Afgelopen zaterdag wat sieraden weg gebracht om te laten repareren en uit eindelijk ook nog trouwringen uit gezocht , achter die trouwringen zat een verhaal , wij vertelden ook ons verhaal en dat maakte het nog bijzonder . We zijn super geholpen echt een aanrader

10101

Prima service.
Goed geslaagd

9,0101
10101

Gastvrij, leuke setting, houd rekening met de wensen van de klant, grote aanrader!

10101

Wauw, wauw wauw! Wat een geweldige juwelier en wat een mooie trouwringen hebben wij gekocht. Zeker een aanrader!

10101

Wij zijn fantastisch geholpen. We komen er al jaren personeel is erg klantvriendelijk.

10101

Wij zijn fantastisch geholpen. We komen er al jaren erg klantvriendelijk.

10101

Super fijne ervaring. Thuis in alle rust kunnen passen, ik zelf had best twijfels. Maar hier werd heel fijn en rustig mee omgegaan. Super tevreden!

10101

We zijn super goed geholpen in de winkel. We hebben heel veel ringen kunnen bekijken en we hadden na flink selecteren uiteindelijk een top drie trouwringen allen van het merk Fleisher uitgezocht. Uiteindelijk hebben we onze perfect trouwring kunnen vinden. Ondanks het late tijdstip namen ze alle tijd voor ons! Dik tevreden!

10101

Prachtige ringen uitgezocht bij Mieke’s Sieraderie. Ze hebben een brede collectie met prachtige ringen. Hebben erg snel door waar je naar opzoek bent en hebben een perfecte service.

Zodra de ringen uitgezocht waren kregen we heerlijke campagne. Zij geven jou echt het gevoel dat je als klant ‘koning & koningin’ bent. Dat wil iedereen toch ervaren!?

Wij raden Mieke’s Sieraderie echt aan!

10101

Vriendelijke personeel, wat je op je gemak stelt en meerdere keuzes geeft. Ze hadden veel keus We hebben trouwringen gekocht en ze maakte er echt een feestje van! Aanrader,

9,0101

We wisten niet wat we moesten verwachten toen we hier naar binnen gingen, maar wat een gezelligheid en veeel keuze. We hebben het enorm gewaardeerd dat we zelf rustig alles even konden bekijken en zijn heel blij met onze keuze! Er werd goed meegedacht toen we met de gravering iets anders in gedachten hadden dan standaard mogelijk is. Zelfs na sluitingstijd werd er nog alle tijd genomen om ons van alles nog te laten zien. Kortom, top service!!

10101

Het was super hoe wij werden geholpen. Echt een hele leuke en prettige ervaring. Van begin tot eind genoten. De champagne maakte het helemaal af. Bedankt.

10101

Top service! Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Er is veel keuze en er wordt goed aangesloten bij de stijl die je mooi vindt! Wij hebben onze trouwringen hier met plezier uitgezocht. Het was een leuke middag en toen we onze trouwringen hadden gevonden kregen we een glaasje champagne en een foto van dat moment in een lijstje, ontzettend leuk en het maakt het feestelijke moment helemaal af!

10101
10101

Een hele fijne winkel.
Ze nemen de tijd voor je, zijn erg vriendelijk.
Ruime assortiment en goede service!
De winkel zelf voelt ook erg warm en fijn aan door de karakteristieke aankleding.
Aanbeveel het aan veel mensen !

10101

vriendelijk personeel
goede service
leuk gezellige winkel

10101

Vandaag hebben wij onze trouwringen uitgezocht. We zijn enorm fijn geholpen. Mieke heeft alle tijd genomen voor ons. Daarnaast extra bijkomstigheid met champagne en een mooie foto. Dit maakt het helemaal af!

10101

Hele fijne afspraak, super mooie ringen en champagne en foto toe. Fantastisch!

10101

We zijn heel fijn geholpen bij Mieke met het uitzoeken van onze trouwringen.
Heel fijn personeel en een ruime keuze aan prachtige sieraden.

10101

We zijn heel fijn geholpen bij Mieke met het uitzoeken van onze trouwringen.
Heel fijn personeel en een ruime keuze aan prachtige sieraden.

10101
10101

Een hele mooie juwelier waar we al heel veel jaren met plezier komen, waar we heel fijn geholpen worden en hele mooie sieraden!

10101

Vanmiddag onze trouwringen gekocht bij Mieke’s Sieraderie, geholpen door mijn naamgenoot Harmpje 🙂 We werden ontzettend hartelijk ontvangen, er werd actief meegedacht in alle verschillende mogelijkheden en in de prijzen. De winkel was heel gezellig en knus en ook mede door de warmte waarmee we werden benaderd was het een heel leuk moment! En na de keuze voor de ringen kwam zelfs nog een flesje champagne met glazen tevoorschijn, een echte verrassing. Van het toasten kregen we zelfs nog een foto mee. Kortom, het was echt een hele goede ervaring en we raden het iedereen aan hier te komen kijken voor trouwringen!

10101

Goos nam ruimschoots de tijd voor ons en liet ons uitgebreid de mogelijkheden zien. Ook kregen wij de tijd om samen te overleggen welke trouwringen wij het mooiste vonden. Er is een groot assortiment aan sieraden aanwezig dit samen met een plezierige verkoper maakt het voor ons tot één groot succes! Wij hebben onze trouwringen dus ook gevonden!

10101

Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Ze nemen echt de tijd voor je en denken mee. Luisteren goed maar je wensen. Echte aanrader!

Pink Lemon Cards