Mieke’s Sieraderie is gespecialiseerd in relatie- en trouwringen.

Iedere juwelier vertelt dat ze gespecialiseerd zijn in relatie ringen.

Wij willen jullie graag vertellen dat we gespecialiseerd zijn in gezelligheid en in een bijzondere sfeer, bij de keuze van jullie trouwringen.

Wil je zelf kijken en kiezen, of wil je het juiste advies? We voelen het aan en zorgen ervoor.
De juiste informatie over de materialen, vormen, bewerkingen. Alles heeft voor en nadelen..

Honderden stellen gingen jullie al voor en kozen bij Mieke hun ringen voor het bezegelen van hun liefde.
Uiteraard ook voorzien van het juiste advies en de juiste nazorg.

Een ander specialisme is om in alle gevallen ervoor te zorgen dat jullie nooit te veel betalen. Gunnen jullie ons de order, gunnen we jullie de laagste prijs.

Probeer het maar, kom met je offerte en we garanderen jullie de beste prijs.

we bestaan tenslotte al meer dan 25 jaar.

35 Ervaringen

10101

We zijn super goed geholpen in de winkel. We hebben heel veel ringen kunnen bekijken en we hadden na flink selecteren uiteindelijk een top drie trouwringen allen van het merk Fleisher uitgezocht. Uiteindelijk hebben we onze perfect trouwring kunnen vinden. Ondanks het late tijdstip namen ze alle tijd voor ons! Dik tevreden!

10101

Prachtige ringen uitgezocht bij Mieke’s Sieraderie. Ze hebben een brede collectie met prachtige ringen. Hebben erg snel door waar je naar opzoek bent en hebben een perfecte service.

Zodra de ringen uitgezocht waren kregen we heerlijke campagne. Zij geven jou echt het gevoel dat je als klant ‘koning & koningin’ bent. Dat wil iedereen toch ervaren!?

Wij raden Mieke’s Sieraderie echt aan!

10101

Vriendelijke personeel, wat je op je gemak stelt en meerdere keuzes geeft. Ze hadden veel keus We hebben trouwringen gekocht en ze maakte er echt een feestje van! Aanrader,

9,0101

We wisten niet wat we moesten verwachten toen we hier naar binnen gingen, maar wat een gezelligheid en veeel keuze. We hebben het enorm gewaardeerd dat we zelf rustig alles even konden bekijken en zijn heel blij met onze keuze! Er werd goed meegedacht toen we met de gravering iets anders in gedachten hadden dan standaard mogelijk is. Zelfs na sluitingstijd werd er nog alle tijd genomen om ons van alles nog te laten zien. Kortom, top service!!

10101

Het was super hoe wij werden geholpen. Echt een hele leuke en prettige ervaring. Van begin tot eind genoten. De champagne maakte het helemaal af. Bedankt.

10101

Top service! Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Er is veel keuze en er wordt goed aangesloten bij de stijl die je mooi vindt! Wij hebben onze trouwringen hier met plezier uitgezocht. Het was een leuke middag en toen we onze trouwringen hadden gevonden kregen we een glaasje champagne en een foto van dat moment in een lijstje, ontzettend leuk en het maakt het feestelijke moment helemaal af!

10101
10101

Een hele fijne winkel.
Ze nemen de tijd voor je, zijn erg vriendelijk.
Ruime assortiment en goede service!
De winkel zelf voelt ook erg warm en fijn aan door de karakteristieke aankleding.
Aanbeveel het aan veel mensen !

10101

vriendelijk personeel
goede service
leuk gezellige winkel

10101

Vandaag hebben wij onze trouwringen uitgezocht. We zijn enorm fijn geholpen. Mieke heeft alle tijd genomen voor ons. Daarnaast extra bijkomstigheid met champagne en een mooie foto. Dit maakt het helemaal af!

10101

Hele fijne afspraak, super mooie ringen en champagne en foto toe. Fantastisch!

10101

We zijn heel fijn geholpen bij Mieke met het uitzoeken van onze trouwringen.
Heel fijn personeel en een ruime keuze aan prachtige sieraden.

10101

We zijn heel fijn geholpen bij Mieke met het uitzoeken van onze trouwringen.
Heel fijn personeel en een ruime keuze aan prachtige sieraden.

10101
10101

Een hele mooie juwelier waar we al heel veel jaren met plezier komen, waar we heel fijn geholpen worden en hele mooie sieraden!

10101

Vanmiddag onze trouwringen gekocht bij Mieke’s Sieraderie, geholpen door mijn naamgenoot Harmpje 🙂 We werden ontzettend hartelijk ontvangen, er werd actief meegedacht in alle verschillende mogelijkheden en in de prijzen. De winkel was heel gezellig en knus en ook mede door de warmte waarmee we werden benaderd was het een heel leuk moment! En na de keuze voor de ringen kwam zelfs nog een flesje champagne met glazen tevoorschijn, een echte verrassing. Van het toasten kregen we zelfs nog een foto mee. Kortom, het was echt een hele goede ervaring en we raden het iedereen aan hier te komen kijken voor trouwringen!

10101

Goos nam ruimschoots de tijd voor ons en liet ons uitgebreid de mogelijkheden zien. Ook kregen wij de tijd om samen te overleggen welke trouwringen wij het mooiste vonden. Er is een groot assortiment aan sieraden aanwezig dit samen met een plezierige verkoper maakt het voor ons tot één groot succes! Wij hebben onze trouwringen dus ook gevonden!

10101

Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Ze nemen echt de tijd voor je en denken mee. Luisteren goed maar je wensen. Echte aanrader!

10101

Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je wensen. Echte aanrader 💍👍

9,0101
10101
10101
10101

Super geholpen! Heel klantvriendelijk!

10101

Super geholpen!! Hele klantvriendelijke zaak die aandacht schenken aan het aanstaande bruidspaar!

10101
9,0101

We zijn erg fijn geholpen en er was genoeg keus!
Echt een aanrader!

9,0101

Goede service. De medewerkers houden goed rekening met de eisen van de klant, denken mee en stellen je op het gemak.

10101

Super fijne service en maken alle tijd voor je vrij

10101

Een 10 lijkt wat ongeloofwaardig… Maar echt het is het zeker dubbel en dwars waard! Mijn vriend en ik hadden een afspraak gemaakt om trouwringen te passen en uit te zoeken. We werden goed ontvangen en er werd ruim tijd voor ons uitgetrokken! De verkoopster die ons heeft geholpen was heel erg behulpzaam en heel vriendelijk. Ook heeft ze achteraf goed mee gespeeld met een grote verrassing voor ons. We kregen een groot kado en dit werd perfect meegespeeld door de verkoopster. We raden deze winkel zeker aan, we hopen zelf geen tweede keer trouwringen te hoeven uit te zoeken 😉, maar bevelen het graag aan bij vrienden/familie! Dus zeker een 10!

10101

In 2017 onze trouwringen bij Mieke’s Sieraderie gekocht. Wat een super service en kennis hebben ze hier. We zijn ontzettend fijn geholpen tijdens het uitzoeken. Ze nemen er alle tijd voor en we dragen onze ringen nog elke dag met veel liefde. Ze zijn prachtig en blijven ook mooi. Echt een aanrader!

9,0101

Topservice! We kwamen er niet in 1 keer uit maar waren zo vaak welkom als we nodig hadden. Kregen hulp waar nodig maar ook tijd om zelf verder te kijken en te overleggen.

10101

Deze juwelier werd ons aangeraden en zo blij dat er hier heen zijn gegaan! We kwamen binnen in een gezellige winkel, we werden vriendelijk begroet door het personeel, er was een speciaal plekje voor ons gereserveerd, kregen koffie of thee en maakten een praatje Daarna mochten we zelf kijken naar de trouwringen en kwam ze af en toe eens vragen hoe het ging. Uiteindelijk met hulp en wat creativiteit er helemaal samen uitgekomen! Op naar de champagne, proosten en op de foto. Wij zijn super tevreden en komen hier graag vaker!

10101

Een hele dikke 10 voor Mieke’s sieraderie. DE plek voor een eerlijke prijs, goede service, je binnen 5 minuten al thuis kunnen voelen in een sieraderie, heerlijk mogen snuffelen in de trouwringen en je extra speciaal voelen wanneer de keuze eindelijk gemaakt is(want ja, de keuze is reuze). Dit wordt dan ook bekroond met een glaasje champagne en een leuke foto die na 1.5 jaar nog steeds op ons dressoir staat. Kortom, DE plek om een al speciale gebeurtenis in je leven nog specialer te maken! (We zijn zelfs zo enthousiast over jullie dat een aantal vrienden en kennissen ook al bij jullie uit zijn gekomen voor hun trouwringen, en ja, ook zij zijn enthousiast geworden. Kan ook niet anders natuurlijk!).

10101

Juwelier Mieke Sieraderie is echt de allerbeste juwelier op het gebied van trouwsieraden. Niet alleen de ringen maar in alles geven ze eerlijk advies. Daarbij nemen ze alle tijd voor je en kijken ze echt naar jou wensen. Als ze dit weten zetten ze alles op alles om dit te kunnen realiseren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de beste juwelier van Nederland is.

9,1101
Pink Lemon Cards