Mieke’s Sieraderie is gespecialiseerd in relatie- en trouwringen.

Iedere juwelier vertelt dat ze gespecialiseerd zijn in relatie ringen.

Wij willen jullie graag vertellen dat we gespecialiseerd zijn in gezelligheid en in een bijzondere sfeer, bij de keuze van jullie trouwringen.

Wil je zelf kijken en kiezen, of wil je het juiste advies? We voelen het aan en zorgen ervoor.
De juiste informatie over de materialen, vormen, bewerkingen. Alles heeft voor en nadelen..

Honderden stellen gingen jullie al voor en kozen bij Mieke hun ringen voor het bezegelen van hun liefde.
Uiteraard ook voorzien van het juiste advies en de juiste nazorg.

Een ander specialisme is om in alle gevallen ervoor te zorgen dat jullie nooit te veel betalen. Gunnen jullie ons de order, gunnen we jullie de laagste prijs.

Probeer het maar, kom met je offerte en we garanderen jullie de beste prijs.

we bestaan tenslotte al meer dan 25 jaar.

8 Ervaringen

10101

Super fijne service en maken alle tijd voor je vrij

10101

Een 10 lijkt wat ongeloofwaardig… Maar echt het is het zeker dubbel en dwars waard! Mijn vriend en ik hadden een afspraak gemaakt om trouwringen te passen en uit te zoeken. We werden goed ontvangen en er werd ruim tijd voor ons uitgetrokken! De verkoopster die ons heeft geholpen was heel erg behulpzaam en heel vriendelijk. Ook heeft ze achteraf goed mee gespeeld met een grote verrassing voor ons. We kregen een groot kado en dit werd perfect meegespeeld door de verkoopster. We raden deze winkel zeker aan, we hopen zelf geen tweede keer trouwringen te hoeven uit te zoeken 😉, maar bevelen het graag aan bij vrienden/familie! Dus zeker een 10!

10101

In 2017 onze trouwringen bij Mieke’s Sieraderie gekocht. Wat een super service en kennis hebben ze hier. We zijn ontzettend fijn geholpen tijdens het uitzoeken. Ze nemen er alle tijd voor en we dragen onze ringen nog elke dag met veel liefde. Ze zijn prachtig en blijven ook mooi. Echt een aanrader!

9,0101

Topservice! We kwamen er niet in 1 keer uit maar waren zo vaak welkom als we nodig hadden. Kregen hulp waar nodig maar ook tijd om zelf verder te kijken en te overleggen.

10101

Deze juwelier werd ons aangeraden en zo blij dat er hier heen zijn gegaan! We kwamen binnen in een gezellige winkel, we werden vriendelijk begroet door het personeel, er was een speciaal plekje voor ons gereserveerd, kregen koffie of thee en maakten een praatje Daarna mochten we zelf kijken naar de trouwringen en kwam ze af en toe eens vragen hoe het ging. Uiteindelijk met hulp en wat creativiteit er helemaal samen uitgekomen! Op naar de champagne, proosten en op de foto. Wij zijn super tevreden en komen hier graag vaker!

10101

Een hele dikke 10 voor Mieke’s sieraderie. DE plek voor een eerlijke prijs, goede service, je binnen 5 minuten al thuis kunnen voelen in een sieraderie, heerlijk mogen snuffelen in de trouwringen en je extra speciaal voelen wanneer de keuze eindelijk gemaakt is(want ja, de keuze is reuze). Dit wordt dan ook bekroond met een glaasje champagne en een leuke foto die na 1.5 jaar nog steeds op ons dressoir staat. Kortom, DE plek om een al speciale gebeurtenis in je leven nog specialer te maken! (We zijn zelfs zo enthousiast over jullie dat een aantal vrienden en kennissen ook al bij jullie uit zijn gekomen voor hun trouwringen, en ja, ook zij zijn enthousiast geworden. Kan ook niet anders natuurlijk!).

10101

Juwelier Mieke Sieraderie is echt de allerbeste juwelier op het gebied van trouwsieraden. Niet alleen de ringen maar in alles geven ze eerlijk advies. Daarbij nemen ze alle tijd voor je en kijken ze echt naar jou wensen. Als ze dit weten zetten ze alles op alles om dit te kunnen realiseren. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit de beste juwelier van Nederland is.

9,1101
Pink Lemon Cards