Liefde en geluk,

Samengesmeed tot een prachtig paar.

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Trouwringen zijn misschien wel één van de belangrijkste sieraden die je uitzoekt in je leven. Jullie willen de ringen die het beste bij jullie twee passen, die jullie identiteit uitstralen. Het is het sieraad wat jullie elke dag dragen, jullie leven lang.

Wij hebben een grote veelzijdige collectie trouwringen in huis van 5 verschillende merken en ateliers. Deze vakmensen maken met veel liefde voor het vak de mooiste ringen. De verrassend mooie ontwerpen ontstaan door ambachtelijk vakwerk in combinatie met de modernste technieken. Een trouwring wordt uit één stuk metaal gemaakt, zonder begin, zonder eind: het mooiste symbool voor jullie liefde voor elkaar. Doordat elke ring speciaal voor jullie gemaakt wordt kan er ook alles aan aangepast worden, iets breder, smaller, andere kleuren, mattering of briljant geslepen diamanten erin, bijzondere gravures zoals teksten of vingerafdrukken, zelfs jullie eigen gezichtsprofiel! ….. Jullie verzinnen het maar, alles kan! Wat is er mooier dan eigen persoonlijk ontworpen ringen!

Trouwringenactie!
van 1-10 to 1-12 hebben wij een geweldige actie; Herenring gratis bij aankoop van de damesring uit de Duo Of Love collectie. Een uitgebreide collectie waar alles in mogelijk is.

Wij hebben een gezellige en aparte afdeling waar jullie ongestoord ringen kunnen proberen en uitzoeken. Dus kom eens langs, We zijn er voor jullie met eerlijk en vakkundig advies.

Trouwen in de Betuwe.
Wij zijn aangesloten bij ‘Trouwen in de Betuwe’, Een samenwerkingsverband van top-trouwbranche ondernemers. Regelmatig organiseren we samen trouwbeurzen of andere events. Zoals 7-10-2019 in Kasteel Wijenburg in Echteld. Kijk eens op de site www.trouwenindebetuwe.nl
voor info!

2 Ervaringen

9,7101

We zijn heel tevreden met de prachtige trouwringen. Goed advies en prettige omgeving. Dank.

10101
Pink Lemon Cards