YES!

Jullie gaan trouwen! Een fantastisch vooruitzicht, maar ook een hoop geregel. Ik maak het jullie makkelijk. Om jullie wensen en smaken te vertalen naar styling, muziek, eten, drinken en alles wat er nog meer bij komt kijken. Om wegwijs te worden in alle keuzes. Om niets en niemand te vergeten. Maar vooral om te zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een trouwdag die jullie nooit meer zullen vergeten. Wat is er nou mooier dan op deze prachtige dag jullie persoonlijke liefdes verhaal te vertellen aan al je gasten. Hier ben ik om jullie daarbij te helpen!

Als echte regelnicht zorg ik ervoor dat jullie bruiloft of event soepel verloopt. Ik geniet als onze gasten genieten. Mijn eindeloze energie inzetten om jullie te ontzorgen vind ik dan ook heerlijk. Met persoonlijke aandacht voor wat jullie nodig hebben.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dan drinken we een kop koffie, eten we taart en kijken we of er een klik is en bespreken we wat je nodig hebt om de mooiste dag van je leven te creëren. Ik heb er zin in!

22 Ervaringen

10101

Judith op onze bruiloft was perfect. Van de eerste kennismaking tot het hoogtepunt op onze dag hebben we helaas geen verbeterpunten kunnen bedenken…

Judith luistert goed, denkt in mogelijkheden, geeft goudeerlijk advies (bijv. dat gouden bestek gewoon echt duur is en nauwelijks opvalt of dat bloemen ook meerdere keren op de dag hergebruikt kunnen worden) en kwam op basis van ons Pinterest-bord tot een op maat gemaakt moodboard. De uitvoering daarvan reflecteerde onze wensen heel goed – er is niets wat we eigenlijk anders hadden gewild. Het eindresultaat was verbluffend. Ook onze gasten waren lyrisch over de aankleding.

Ze werkt naadloos samen met andere leveranciers (bijv. bloemen en taart) en is op de dag zelf onzichtbaar. Ze heeft zichtbaar plezier in haar werk en gaat er helemaal in op. Gedurende het proces word je als opdrachtgever met Trello meegenomen in de planning, voortgang en voorzien van tips en tricks. Ook loopt ze the extra mile en dat wordt zeer gewaardeerd. Zo kocht ze speciaal voor ons een nieuw bankje (ze wachtte nog op de eerste keer dat ze hem kon gebruiken) en kwam er een lichtsnoer aan de houten wand. Ook last-minute schalen voor de taartjes was geen enkel probleem.

Inmiddels hebben we Judith al aan een bevriend stel aangeraden en ook zij zijn dolenthousiast met haar in zee gegaan.

Keep up the good work!

10101

Judith heeft ons fantastisch geholpen om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Zowel de organisatie als ceremoniemeester als de aankleding van de locatie en hele styling in één woord geweldig!

9,5101
10101

Judith heeft bij ons alle tijd, rust en creativiteit genomen om onze speciale dag (met thema magic forest) werkelijkheid te laten worden. Het was wel eens waar een sprookje door Judith haar kennis, plan vaardigheden, enthousiasme en nabijheid. Een weddingplanner (en ceremoniemeester/stylist) met een gouden randje!

10101

Judith was onze weddingplanner, styliste en ceremoniemeester tijdens onze bruiloft en het was fantastisch! Ze is echt een organisatietalent met een heerlijke dosis humor en kon onze wensen perfect vertalen naar een stylingplan en droombruiloft. We wilden een festival bruiloft waarin we samen met onze vrienden en familie konden genieten van een relaxte dag en avond met mooie muziek en heerlijk eten. Alles kwam echt perfect samen: de locatie, de muziek, de styling. De sfeer was ontzettend relaxed en precies zoals we hadden gehoopt. In de voorbereidingen was het contact met Judith heel prettig. Ze was altijd goed bereikbaar, had leuke en mooie ideeën en ook de communicatie met leveranciers/locatie verliep goed en professioneel. Ook onze gasten waren onder de indruk. Judith is niet alleen goed in haar werk, maar ook nog eens een heel leuk, vlot en gezellig persoon!

Judith Witjes
Wat een lieve woorden, dankjewel! Het was een feestje om deze dag voor jullie te mogen organiseren. Liefs Judith
26-09-23
10101

De beste ceremoniemeester (en ook voor styling!) die je maar kan hebben. Ik kan Judith aan iedereen aanraden, wat een geweldige dame en wat is zij goed in haar vak! Alles was tot in de puntjes geregeld, we hebben nergens naar om hoeven kijken. SUPER!

Judith Witjes
Dankjewel voor jullie ontzettend lieve review!! Het was een prachtige dag!
16-09-23
10101

Toen wij op zoek waren naar een stylist(e) voor onze bruiloft en een eerste kennismakingsgesprek met Judith hadden, merkte we al snel dat er een goede klik was. Judith begreep onze wensen en bleek snel net zo perfectionstisch te zijn als wij zelf, wat heel fijn voelde.

Hoewel wij ons kunnen voorstellen dat vele een stylist(e) voor je bruiloft zien als een luxe uitgave post “Want de locatie of ceremoniemeester zou dit toch ook wel mooi kunnen aankleden?”, zien wij het als een hele grote meerwaarde. En de plaatjes liegen er niet om, wauw wat alles mooi aangekleed!

Judith werkt erg gestructureerd door het gebruik van een digitale tool (Trello) en denkt continue met je mee in oplossingen, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Op de dag zelf hebben Judith en haar collega echt keihard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen zoals we voor ogen hadden. De lampjes in de boog rond het diner was toch wel wat meer werk, en die takken hadden toch best wat prikkels????. Maar het is gelukt, welliswaar met wat gehavende armen, maar het zag er waanzinnig uit! ????

Al met al kijken wij terug op een geweldige dag, en dit was nooit zo mooi geweest zonder de styling van Juud! Enorm bedankt!

Liefs,
Jamie & Stefan

Judith Witjes
Wauw wat een mooie review! Dankjewel, het was een prachtige dag om te mogen decoreren! Liefs Judith
31-08-23
10101

Judith heeft de styling op onze bruiloft verzorgd & wat zag het er waanzinnig uit! Alles klopte gewoon tot in de puntjes. De communicatie hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Ze denkt met je mee en is eerlijk en oprecht. We raden Judith zeker aan!

Judith Witjes
Dankjewel voor deze mooie woorden! Liefs Judith
31-08-23
10101

Judith is fantastisch! Ik gun elk bruidspaar een Judith. Ze is werkelijk van alle markten thuis. Ze was onze weddingplanner, ceremoniemeester en stylist! Ze komt bij je thuis om alles te bespreken en is altijd bereikbaar voor vragen. Lieve Judith, wij hebben een onvergetelijke maar vooral ook een onbezorgde dag gehad. Je hebt alles geregeld tot in de puntjes samen met de 2 andere meiden. Nogmaals hartelijk dank voor alles.
Dikke knuffel van G&S

Judith Witjes
Wat een lieve woorden, het was ook een prachtige dag! Dankjewel voor jullie mooie review! Liefs Judith
31-08-23
10101

Wat hebben wij een fantastische trouwdag gehad en we zijn nu nog volop aan het nagenieten. Dat we zo’n fijne, zorgeloze dag hebben gehad kwam grotendeels door Judith. Niet alleen was alles perfect geregeld, het zag er ook tot in de puntjes fantastisch uit. Daarnaast ben is ze ook nog eens erg gezellig en dat gaan we stiekem best een beetje missen. Wij gunnen iedereen die gaat trouwen een Juud die met hen meeloopt en ook de momenten voor het trouwen tot een feestje maakt. We krijgen alleen maar complimenten van onze familie en vrienden over de organisatie en de styling. Judith weet precies wat er allemaal geregeld moet worden en op welk moment, dit was voor ons erg prettig omdat we alles in een vrij korte periode wilden organiseren. Judith is altijd bereikbaar voor vragen (dit hebben we meerdere keren nodig gehad toen er bijv. in de avond een moeilijke vraag van de gemeente kwam). Heel erg bedankt!!

Judith Witjes
Bedankt voor de lieve woorden! Liefs Judith
18-04-23
10101

Wat heeft Judith onze bruiloft naar een hoger niveau weten te tillen! Ze heeft ons ontzorgd in de voorbereiding, met slimmigheden het draaiboek geperfectioneerd, met styling de locatie nog mooier gemaak dan we hadden gedacht en toch precies zoals we zelf ook mooi vonden. Ze is professioneel, gezellig en een doorzetter. Wij zijn heel erg blij dat we judith hebben gevraagd!

Judith Witjes
Dankjewel voor de mooie woorden! Liefs Judith
18-04-23
10101

Judith is echt goud waard! Ze was onze ceremoniemeester en styliste tijdens onze bruiloft en dat heeft ze zó goed gedaan!

Judith is vriendelijk, kundig en luistert goed naar je wensen. Ze weet wat ze doet en dat gaf ons de rust en het vertrouwen om alles los te laten. Dankzij Judith verliep onze trouwdag heel soepel en hoefden wij nergens meer aan te denken, heerlijk!

De styling was ook nog mooier dan we hadden durven dromen! Ook onze gasten waren onder de indruk van hoe romantisch de locatie was aangekleed.

Naast dit alles heeft Judith ook nog eens onze openingsdans (en feest) gered! Mijn danslussen waren toch niet zo geschikt om de openingsdans mee te doen. Judith heeft mijn jurk toen heel mooi opgeknoopt en ik heb niet alleen de openingsdans kunnen doen, maar de hele avond lekker kunnen dansen! Judith is een held!

Judith Witjes
Bedankt lieve Maartje & Thom voor jullie reviews! Liefs Judith
18-04-23
10101
10101

Supergoed meegedacht in een adviesgesprek. Heel behulpzaam als je budget beperkt is (zoals bij ons) maar je wel de ervaring en hulp van een weddingplanner én stylist kan gebruiken

Judith Witjes
Dankjewel Anne! Liefs Judith
18-04-23
10101

Wat een topper! Judith is een leuke, frisse meid, die hard werkt en werkelijk alles uit de kast haalt om je trouwdag vlekkeloos te laten verlopen! Ze heeft een professionele houding en heeft van begin tot eind de touwtjes strak in handen! Ze is duidelijk en zorgt voor een zorgeloze dag. Mede dankzij haar jarenlange horeca ervaring heeft ze goed overzicht en ziet eventuele knelpunten op tijd. Ik kan Judith zeer zeker aanraden!!

Judith Witjes
Dank je wel Janneke voor je lieve woorden!
19-11-22
10101

Judith is zeer creatief, denkt goed mee in mogelijkheden en heeft een to-the-point communicatiestijl. Je weet precies wat je aan Judith hebt! Judith heeft oog voor detail en is ontzettend goed in stylen maar geeft het bruidspaar ook de ruimte voor eigen input. Judith zorgt voor een zorgeloze fantastische en bijzondere dag. Ik beveel Juud wedding&styling zeker aan!

Judith Witjes
Dank je wel Violet voor deze mooie woorden!
19-11-22
10101

Judith was onze ceremoniemeester. Ze heeft vooraf het contact met de leveranciers en de gasten gedaan, en op de dag zelf heeft ze gezorgd dat alles op rolletjes verliep. Alles ging precies zoals gepland!

Het was een genot om met Judith samen te werken. Het contact verliep soepel, ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en ze hield een goed overzicht van wat er allemaal moest gebeuren. Ze regelde dingen waarvan wij vooraf niet eens wisten dat die geregeld moesten worden (en bespaarde ons daarmee veel stress).

Het was duidelijk dat ze uitvoerige ervaring heeft met bruiloften, want ze wist precies welke vragen te stellen aan de locatie en de andere leveranciers.

Ook had ze een antwoord klaar voor al onze kleine en grote vragen. Bijvoorbeeld: waar en hoe laat zullen we het kinderdiner doen? Wat is een fijne dagindeling? Wat voor liedjes hebben we nodig bij de ceremonie? Ze had op alles een goed antwoord en gaf ons nuttige extra middelen waar nodig (zoals een playlist vol romantische liedjes en een perfect draaiboek waardoor we overal genoeg tijd voor hadden).

Door haar hulp was onze bruiloft een stuk minder werk en een stuk meer relaxed dan we hadden verwacht. We raden Judith van harte aan. Met Judith’s hulp is trouwen een makkie!

Judith Witjes
Wauw Marleen, Dank je wel! Het was ook een geweldige dag.
19-11-22
10101

Judith is creatief en heel precies! Ze neemt haar opdrachten erg serieus en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Neem je Judith als jouw ceremoniemeester dan weet je zeker dat alles geregeld wordt tijdens jouw bruiloft zodat je onbezorgd kunt genieten. Daarnaast weet ze van elke locatie een sfeervolle plek te maken.

10101
10101
Judith Witjes
Dank je wel Anke!
19-11-22
10101

Wat hebben wij een prachtige huwelijksdag gehad mede door Judith. Alles was tot in de puntjes geregeld en het zag er prachtig uit. Judith heeft onze wensen op het gebied van de styling van het huwelijk perfect aangevoeld en fantastisch uitgewerkt en tot uitvoer gebracht. Het heeft onze verwachtingen ver overtroffen!
Judith reageert snel, is heel prettig om mee samen te werken en komt haar afspraken na.
Kortom we bevelen haar van harte aan.

Nogmaals dank voor alles Judith!

Judith Witjes
Ik vond het geweldig om voor jullie de styling te mogen verzorgen. Dank je wel voor deze mooie review!
19-11-22
10101

Judith is echt een topper! Ze heeft ons een geweldige dag gegeven. We wensen zo’n steun voor iedereen!

Judith Witjes
Dank je wel voor de lieve woorden!
19-11-22
Pink Lemon Cards