Een bruiloft, wellicht een van de mooiste dagen uit je leven. Deze wil je natuurlijk wel op een goeie manier hebben vastgelegd zodat je herinneringen aan deze dag tastbaar blijven. Bij Jur Image ben je hiervoor op de goeie plek! Ik probeer mijn films zo goed mogelijk op jullie wensen aan te passen zodat jullie na je trouwdag deze dag weer helemaal kunnen herbeleven met een trouwfilm.

Benieuwd hoe ik werk?
1. Het eerste contact:

Via het contactformulier nemen jullie contact met mij op. Hierop reageer ik zo snel mogelijk en plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in om al jullie wensen door te spreken. Als dit voor jullie goed voelt kunnen jullie besluiten om mij in te huren voor jullie bruiloft.

2. De vervolgafspraak:

Jullie hebben ervoor gekozen dat ik jullie bruiloft in beeld mag brengen, wat ontzettend tof! We plannen een vervolgafspraak in op een dag dat het jullie uitkomt. Deze afspraak kan online maar in overleg ook fysiek plaatsvinden. Hierin bespreken we hoe jullie trouwdag eruit gaat zien en gaan we samen voor de details zitten.

3. Jullie trouwdag:

Het is jullie trouwdag! Ik ben op het afgesproken tijdstip aanwezig, maak kennis met de mensen die aanwezig zijn en ontmoet de fotograaf (indien jullie die ook hebben). Een goede samenwerking met de fotograaf is cruciaal, zodat we elkaar niet in de weg lopen. Ik begin de eerste shots te maken en indien nodig speld ik audioapparatuur op. De rest van de dag merken jullie niet dat ik er ben. Ik probeer zo onopvallend mogelijk te werken, zodat jullie maximaal van jullie dag kunnen genieten! Aan het begin van het feest laat ik, indien gekozen, de same-day edit zien, zeg ik iedereen gedag en laat ik jullie lekker genieten van de avond.

4. Na de bruiloft:

Na jullie trouwdag ga ik hard voor jullie aan de slag om een mooie video van jullie trouwdag in elkaar te monteren. Ik houd jullie op de hoogte van hoe het ervoor staat met de trouwfilm en streef ernaar om de video binnen twee maanden af te hebben. Jullie ontvangen de video op een mooie USB-stick via de post en krijgen een digitale link met al het beeldmateriaal van de dag via de mail.

Benieuwd naar eerder trouwfilms die ik heb gemaakt? Kijk op Jurimage.nl of neem contact met mij op!
Gaan jullie dit avontuur samen met mij aan?

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards