Er komt veel kijken bij het organiseren van jullie grote dag, en natuurlijk kan een fotograaf niet ontbreken. Naast het maken van de mooiste foto’s van jullie trouwdag help ik ook graag bij het uitzoeken van een visagist, kijken we samen naar een mooie fotolocatie en bespreken we de wensen die jullie hebben.

Ongedwongen en met oog voor details. Zo leg ik jullie dag het liefst vast.

9 Ervaringen

10101

Joris heeft de foto’s gemaakt op bruiloft. We zijn erg blij dat we hem gekozen hebben als fotograaf. De foto’s zijn prachtig geworden! Op de dag zelf hadden we vaak niets eens door dat er foto’s van mooie momenten gemaakt zijn. Erg leuk om ze terug te zien. Hij is erg vriendelijk, stelt je op je gemak en is ook goed in omgang met kinderen. We raden Joris zeker aan als trouwfotograaf!!

10101

Wat waren wij blij met onze ‘ontdekking’ Joris! De zoektocht naar een trouwfotograaf was voor ons, met een kritische hobbyfotograaf in ons midden, niet gemakkelijk. Totdat we Joris tegenkwamen. Na een digitale kennismaken waarbij we foto’s te zien kregen, waren we helemaal om. Dit moest hem gaan worden. En daar hebben we geen minuut spijt van gehad! Wat een prettig persoon om er op zo’n spannende dag bij te hebben. Hij stelt je gerust, maakt de dag luchtig op zijn tijd, en is serieus en daadkrachtig wanneer nodig. Toen de fotoshoot met de daggasten in het water viel, was Joris innovatief en vond hij in een mum van tijd een mooie plek binnen bij de trouwlocatie. Met de juiste setting en opgestelde studioflitsers werd het alsnog een prachtige shoot. Het enthousiasme van Joris was niet meer te temmen toen het regende en wij een doorzichtige paraplu bij ons hadden; dit heeft een waanzinnige ‘regenfoto’ opgeleverd. We zijn superblij met alle prachtige foto’s en kunnen Joris aan iedereen aanraden!

10101

Ik beveel Joris van harte aan! Zijn foto’s zijn de meest prachtige aandenken aan onze mooie dag.

10101

Ik beveel Joris van harte aan! Zijn foto’s zijn de meest prachtige aandenken aan onze mooie dag.

10101

Was bij de bruiloft van vrienden van mij, was gewoon perfect, onzichtbaar wanneer nodig, en dan toch de juiste foto’s maken en ook vreselijk gelachen van tijd tot tijd. Super leuke dag met een ontzettend goeie fotograaf die je er heel goed bij kan hebben.

10101

De beste fotograaf die er is! ????????
Denkt met je mee en is super professioneel. Echt een aanrader ????

9,0101

Joris is een erg gezellige fotograaf, die goed aanvoelt waar hij moet staan/zijn om de juiste foto te maken. Vanaf de vroege uurtjes tot aan het einde van onze dag was hij “scherp” aanwezig. Joris dacht ook met ons mee dat was voor ons ook erg prettig.
Op ons verzoek heeft hij enkele foto’s snel verwerkt en gemaild zodat wij die een paar dagen later konden gebruiken.
Wij kijken nog met enige regelmaat terug naar een mooie dag via alle foto’s.
Wij raden Joris zeker aan als trouwfotograaf!

9,0101

Joris is een fijn persoon om mee te werken. Hij weet mensen op hun gemak te stellen, hij heeft geduld en gaat erg leuk met kinderen om. Met Joris is er altijd ruimte voor een geapje en een ontspannen sfeer. Hij maakt prachtige foto’s.

9,8101
Pink Lemon Cards