VERHAAL GEDREVEN TROUWFILMS

Deze dag gaat over de toekomst waarvan je niet kunt wachten om te laten beginnen, de mensen van wie je het meest houdt en de momenten die je nooit wilt vergeten.

Waar foto’s je alles nog eens laten zien, brengt film alles weer tot leven

De stem van je oma terwijl ze voor je speecht
Je moeder die je helpt bij het aankleden.
De pure vreugde op jullie pasgetrouwde gezichten.
Of misschien je beste vriend die een onverwachtse dancemove maakt.
Mijn films zijn puur, eerlijk, oprecht en vol humor. Ik vind het daarom belangrijk om mee te gaan in jullie flow van de dag en deze zo oprecht mogelijk vast te leggen. Dat proces begint al ver voor jullie trouwdatum. Om jullie avontuur tot een ware beleving te maken, wil ik jullie zo goed mogelijk leren kennen. Niet van klant tot videograaf, maar écht van mens tot mens. Want juist die persoonlijke connectie draagt enorm bij aan jullie unieke trouwfilm.

4 Ervaringen

10101

Joash is een super toffe, enthousiaste, maar ook professionele topper in zijn vak! Hij heeft ons hartstikke goed begeleid door het gehele proces, vanaf kennismaking tot en met onze eindproducten van onze bruiloft! Het was fijn en gemakkelijk om met Joash samen te werken. Echt een genot. Op het begin twijfelden we nog over de keuze om videografie te nemen bij onze bruiloft, maar achteraf hebben we daar 1000% geen spijt van. Het is het zeker de moeite waard.

Als je twijfelt, twijfel dan niet en kies daarnaast ook zéker voor Joash Korfker!!!

10101

Joash heeft onze bruiloft prachtig op beeld vast gelegd.
Ontzettend goede communicatie, goede samenwerking met de fotografen en prachtige beelden.
Achteraf ook nog eens alle videobestanden op externe harde schijf na gezonden in een mooie bewaarbox.

Bij Joash voel je je als bruidspaar gelijk op je gemak. We zijn achteraf ontzettend blij dat we gekozen hebben voor een videograaf, zo kun je de gehele bruiloft perfect nog eens na beleven en delen met mensen die niet aanwezig konden zijn.

Joash, ga zo door!
Groeten Mark & Maartje

10101

Fantastische service van Joash Korfker Trouwvideografie!

Wij kregen van onze beste vrienden een trouwvideo voor ons huwelijk – wat een prachtig cadeau! Wij werden hier op de avond voor onze trouwdag mee verrast, en ontmoetten Joash op onze grote dag. Joash is prettig in de omgang, werkte naadloos samen met onze trouwfotografen, en stelde ons direct op ons gemak.

We zijn ontzettend blij met het eindresultaat; eerst een trouwfilm impressie (super leuk om kort na de trouwdag de dag al te kunnen herbeleven) en later de lange trouwvideo’s die écht fantastisch zijn en de sfeer van de dag goed laten zien.

We zijn ontzettend blij dat we nu een trouwvideo hebben; dit hadden we voor geen goud willen missen! Bedankt Joash!

10101

Afgelopen zomer hebben we Joash mogen verwelkomen als videograaf op onze bruiloft. Na eerder al als ceremoniemeester fijn te hebben samengewerkt bij een andere bruiloft in de familie was het geen moeilijke keuze. Het contact van te voren liep ook deze keer heel vlot en gemoedelijk. Daarnaast is Joash ook gewoon een leuk persoon om op je bruiloft te hebben wat ook onze gasten positief opviel. Het eindresultaat is fantastisch en brengt je helemaal weer in de stemming. Zeker een aanrader!

Pink Lemon Cards