Voor de complete planning en organisatie van jullie trouwdag
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij het organiseren en plannen van een bruiloft komt veel kijken. Het is niet alleen een hele mooie en bijzondere periode. Maar ook vaak een stressvolle tijd. Ik wil jullie graag helpen.

Een weddingplanner regelt meer dan een prachtige trouwlocatie, een heerlijke taart en een top fotograaf. Ik zoek uit hoe jullie droomhuwelijk er uitziet en gebruik mijn talenten, vaardigheden en contacten om van jullie dag iets unieks te maken. Laat de planning en organisatie over aan een professionele gediplomeerde weddingplanner.

Schakel een professionele ceremoniemeester in
Jullie organiseren jullie bruiloft zelf maar willen op de bruiloft kunnen genieten zonder stress. U hoeft een vriend, vriendin of familielid niet te belasten met deze eervolle, maar toch belastende taak. Een professionele ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie nergens aan hoeven te denken en samen met jullie gasten kunnen genieten van een onbezorgde bruiloft. Jullie huwelijksdag is bij mij in goede handen.

Specifieke hulp nodig?
Lopen jullie vast tijdens het plannen en organiseren? Willen jullie praktische hulp of advies? Neem contact met mij op. Ik help jullie graag.

6 Ervaringen

10101

Zo fijn om samen te mogen werken met leveranciers waar je op kan vertrouwen, dat is zeker zo als ik verneem dat ik met Maudy mag werken, ik weet dat alles tot in de puntjes geregeld is, en niet alleen voor het bruidspaar, de communicatie met de leveranciers in het voor en natraject zijn ook top!
Aanbeveling dus!!

10101
10101

En dan vind je de droomlocatie, maar moet je alles zelf regelen. Van catering tot aan licht en geluid. Gelukkig kwamen we in contact met Maudy die ons veel zorg uit handen heeft genomen. Allereerst in de voorbereiding, waar ze met leuke tips kwam, ons hielp met zoeken van leveranciers en het overzicht bewaarde. Op onze grote dag had ze alle touwtje goed in handen en mede namens haar was het een onvergetelijke dag. Na de dag hebben we nog geëvalueerd, wat wij als erg prettig hebben ervaren.

10101

Afgelopen december zijn wij getrouwd waar Maudy een erg grote bijdrage aan heeft gehad. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heeft ze ons geholpen met het naleven van onze persoonlijke wensen. Een luisterend oor, meedenkend, initiatiefrijk en vooral gedreven hebben we haar meegemaakt waarbij Maudy professionele was maar voornamelijk heel menselijk . We hebben het contact als prettig ervaren en bracht ze ons de rust die we nodig hadden om van onze droomdag te genieten. Ook na onze bruiloft heeft ze ons keurig geholpen met de afhandelingen en hebben we ons geen enkele zorgen gemaakt over het afwikkelen van de afspraken die we met de betrokkenen hebben gemaakt. Al met al hebben we niets gemist en heeft ze volledig de verwachtingen gerealiseerd met extra’s, daarom krijgt Maudy van ons een welverdiende 10!

10101

Maudy is een zeer betrokken persoon die alles tot in de puntjes regelt. Onze trouwdag is al in zicht en ik weet zeker dat wij ons nergens zorgen over hoeven te maken!

10101

Maudy heeft ons fantastisch bijgestaan in de aanloop en tijdens onze grote dag. Ze neemt alle zorgen uit handen en heeft ons super begeleid. Maudy bedankt!

Pink Lemon Cards