Voor de complete planning en organisatie van jullie trouwdag
Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Bij het organiseren en plannen van een bruiloft komt veel kijken. Het is niet alleen een hele mooie en bijzondere periode. Maar ook vaak een stressvolle tijd. Ik wil jullie graag helpen.

Een weddingplanner regelt meer dan een prachtige trouwlocatie, een heerlijke taart en een top fotograaf. Ik zoek uit hoe jullie droomhuwelijk er uitziet en gebruik mijn talenten, vaardigheden en contacten om van jullie dag iets unieks te maken. Laat de planning en organisatie over aan een professionele gediplomeerde weddingplanner.

Schakel een professionele ceremoniemeester in
Jullie organiseren jullie bruiloft zelf maar willen op de bruiloft kunnen genieten zonder stress. U hoeft een vriend, vriendin of familielid niet te belasten met deze eervolle, maar toch belastende taak. Een professionele ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie nergens aan hoeven te denken en samen met jullie gasten kunnen genieten van een onbezorgde bruiloft. Jullie huwelijksdag is bij mij in goede handen.

Specifieke hulp nodig?
Lopen jullie vast tijdens het plannen en organiseren? Willen jullie praktische hulp of advies? Neem contact met mij op. Ik help jullie graag.

11 Ervaringen

10101

Wat een feest dat Maudy onze Weddingplanner was!
We hadden zoveel vragen en ideeën, en ze had op alles een antwoord en dacht in alles mee!
Het ontzettend leuke en gezellige contact was ook erg fijn, want ook dat vonden mijn man en ik erg belangrijk. De juiste match en klik!
Dankjewel voor alles Maudy, en je gaat nog heel
veel bruidsparen heel gelukkig maken!

10101

Maudy was onze ceremoniemeester voor ons huwelijk op 7 oktober jongstleden. Vanaf het begin hadden we een klik en hierdoor hebben we een hele prettige voorbereiding gehad. Aan alles werd gedacht. Ook tijdens de dag hield Maudy alles goed in de gaten en zorgde zij ervoor dat we volop hebben kunnen genieten van onze dag. Ik kan iedereen aanraden om, als je gaat trouwen, Maudy in te huren. Jullie zullen er echt geen spijt van hebben.

10101

Een toppertje! Niets is voor Maudy teveel, je vraagt het en ze regelt het.
Gezellige en leuke gesprekken gehad vooraf. Tijdens de grote dag was alles super geregeld. GOUD !!!

10101

Lieve Maudy, ontzettend bedankt voor al jouw ondersteuning, advies en liefde die we hebben gekregen van je voor en tijdens onze bruiloft op het Witte Kasteel. Wat was het fijn om samen met jou onze bruiloft te plannen en te organiseren. We hadden een enorme klik met je en het voelde al snel alsof je ons al jaren kende en precies wist hoe we onze dag wilden hebben. We hebben gedurende de dag werkelijk nergens over hoeven nadenken. Alles was geregeld of werd geregeld zonder dat wij hier maar iets van hebben gemerkt. Continu stond je klaar om te helpen. Ook in de voorbereiding hebben we dankbaar gebruik gemaakt van je advies zodat de grote dag ook echt onze dag is geworden, precies zoals we het voor ogen hadden. We willen je dan ook enorm bedanken en we zullen je bij iedereen aanraden die op zoek is naar een ceremoniemeester of weddingplanner! Maudy je bent een absolute topper! Liefs Jill en Thomas

10101

Maudy heeft ons in de anderhalf jaar van het eerste zoeken naar een locatie tot de grote dag zelf fantastisch geholpen en ontzorgd. We kregen gedurende het gehele proces steeds duidelijk te horen wat we mochten regelen en als er dingen in de planning misgingen, ging zij er altijd direct voor ons achteraan.

Op de grote dag zelf was ze een engel die ons fantastisch heeft geholpen. Alles wat we nodig hadden werd voor ons geregeld. Communicatie met de locatie, catering en al het andere wat erbij komt kijken is volledig langs ons heen gegaan. Het was een waar genoegen om met Maudy als weddingplanner en ceremoniemeester te mogen trouwen. Ik zou het niet nogmaals doen (want waarom zou ik, ik heb nu de perfecte vrouw gevonden), maar ik kan het iedereen aanraden!

10101

Zo fijn om samen te mogen werken met leveranciers waar je op kan vertrouwen, dat is zeker zo als ik verneem dat ik met Maudy mag werken, ik weet dat alles tot in de puntjes geregeld is, en niet alleen voor het bruidspaar, de communicatie met de leveranciers in het voor en natraject zijn ook top!
Aanbeveling dus!!

10101
10101

En dan vind je de droomlocatie, maar moet je alles zelf regelen. Van catering tot aan licht en geluid. Gelukkig kwamen we in contact met Maudy die ons veel zorg uit handen heeft genomen. Allereerst in de voorbereiding, waar ze met leuke tips kwam, ons hielp met zoeken van leveranciers en het overzicht bewaarde. Op onze grote dag had ze alle touwtje goed in handen en mede namens haar was het een onvergetelijke dag. Na de dag hebben we nog geëvalueerd, wat wij als erg prettig hebben ervaren.

10101

Afgelopen december zijn wij getrouwd waar Maudy een erg grote bijdrage aan heeft gehad. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heeft ze ons geholpen met het naleven van onze persoonlijke wensen. Een luisterend oor, meedenkend, initiatiefrijk en vooral gedreven hebben we haar meegemaakt waarbij Maudy professionele was maar voornamelijk heel menselijk . We hebben het contact als prettig ervaren en bracht ze ons de rust die we nodig hadden om van onze droomdag te genieten. Ook na onze bruiloft heeft ze ons keurig geholpen met de afhandelingen en hebben we ons geen enkele zorgen gemaakt over het afwikkelen van de afspraken die we met de betrokkenen hebben gemaakt. Al met al hebben we niets gemist en heeft ze volledig de verwachtingen gerealiseerd met extra’s, daarom krijgt Maudy van ons een welverdiende 10!

10101

Maudy is een zeer betrokken persoon die alles tot in de puntjes regelt. Onze trouwdag is al in zicht en ik weet zeker dat wij ons nergens zorgen over hoeven te maken!

10101

Maudy heeft ons fantastisch bijgestaan in de aanloop en tijdens onze grote dag. Ze neemt alle zorgen uit handen en heeft ons super begeleid. Maudy bedankt!

Pink Lemon Cards