Ingrid, dé fotograaf van Overijssel en Gelderland

Zelfbenoemd liefdesfotograaf die inmiddels al meerdere awards op haar naam heeft staan. Bij Ingrid ben je aan het goede adres voor ongedwongen trouwfotografie. Kleurrijk, creatief en het liefst buiten de lijntjes.

Klinkt dat als een match? Stuur gewoon even een berichtje zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

5 Ervaringen

9,5101

Ingrid was de fotograaf op onze bruiloft, ze was top! Ze zorgde ervoor dat we ons prima op ons gemak voelden. Zowel de geposeerde foto’s als de spontane foto’s zijn fantastisch geworden en een mooie herinnering aan de dag.

10101

Super blij met onze bruiloft foto’s van Ingrid! Helemaal wat wij hadden verwacht’

10101

Volgens mij gaat het vooral om het cijfer, maar dit hebben jullie toen geschreven, Dat kun je het makkelijkste gewoon weer kopiëren: 

Wij zijn super blij dat Ingrid onze huwelijksdag heeft vastgelegd. Ingrid en Thijs (die in te huren is als videograaf) dachten goed met ons mee in de voorbereidingen. Ze zijn zeer flexibel en zijn met ons mee gereisd naar 2 verschillende locaties (Deventer en Hengelo). Ingrid stelt je op je gemak tijdens het fotograferen en ze maakt prachtige en kleurrijke foto’s. Een dag na onze bruiloft kregen we al de eerste 30 foto’s die we konden delen met familie en vrienden. We zijn ontzettend blij met de foto’s en zouden Ingrid zeker aanraden als fotograaf!

10101

Zeker de moeite waard om bij ingrid je foto’s te laten maken, het was een fijne samenwerking,, ongedwongen,hier en daar geintje tussendoor., gaat lekker haar eigen gang ,pakt dingen goed op.
Het zijn zulke mooie foto’s geworden!!
Heel blij mee!! Ingrid nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes Bas,Magnolia en de kids

10101

Ingrid heeft onze bruidsreportage gemaakt en dit overtrof al onze verwachtingen. Heldere en levendige foto’s waarbij vooral de sfeer heel goed is vastgelegd. Ingrid je bent een topper????

Pink Lemon Cards