Ingenhousz is een hotel en short-stay accommodatie gevestigd in een voormalige opleidingsschool die historie ademt, toch zie je dat de beleving anders is. De voormalige klaslokalen zijn omgetoverd tot unieke suites waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Ingenhousz ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Breda.

Voor elk feest een unieke locatie! Plan je evenement bij Ingenhousz. Van ja zeggen in een traditionele kapelzaal tot een zakelijke barbecue op het terras. Niets is te gek en we werken samen om een ​​onvergetelijke ervaring voor in de boeken te creëren!
Laat je smaakpapillen prikkelen in ons restaurant! Alles staat bij ons in het teken van smaak en beleving. Elke dag laten onze chefs zich inspireren door de unieke Franse koloniale keuken.

Een proeverij bij Ingenhousz is onvergetelijk. Wil je weten hoe ze jouw gerecht maken? Onze koks hebben geen geheimen, dus je kunt ze aan het werk zien door de open keuken.

Terwijl ons personeel binnen een warme en gastvrije sfeer creëert, kan je ook genieten van een drankje of een maaltijd op het terras.

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards