Ilse Schuurmans Fotografie

Ilse Schuurmans Fotografie combineert de ambachtelijke intensiteit van de klassiek geschoolde fotograaf met de mogelijkheden van de hedendaagse techniek. Oog voor detail, het scheppen van de juiste sfeer, het talent om het juiste moment te kiezen, de passie om met analoge en digitale technieken het beste resultaat te creëren – het zijn deze kwaliteiten die Ilse Schuurmans Fotografie haar onderscheidende kracht geven. Of het nu gaat om een familieportret, bedrijfsfotografie, een bruidsreportage of een professionele fotoshoot met visagie, Ilse Schuurmans Fotografie verstaat de kunst de essentie van het moment te ‘vangen’, voor nu, voor de toekomst.

9 Ervaringen

10101

Ilse is top. Zeer geduldig, professioneel en heeft oog voor detail. Ilse is onzichtbaar tijdens de bruiloft maar heeft de mooiste momenten vastgelegd en verzameld in een prachtig foto album.

10101

Ilse is erg prettig om mee te werken, als persoon en professional. Bovendien een prachtig resultaat. Zonder dat je het merkt, legt Ilse alles vast wat je wilt terugzien. We zijn heel blij te hebben besloten met Ilse in zee te gaan 🙂

10101

Wat is het mooi geworden!!!!!😍
Super blij!

10101

We zijn echt super blij met ons fotoboek!!!!
Nogmaals onze dank!

10101

Wauw! Wat een supermooi en lief voorproefje van onze bruiloft1
We genieten😍

10101

Ik vond het leuk jou ontmoet te hebben.
Ik ben erg tevreden met het eind resultaat van de foto’s.
Dankjewel…….Super!!!!

10101

Bedankt voor de geweldige foto’s en het mooie fotoboek.
Sommige foto’s zijn onbetaalbaar!
Je bent een topper.

10101
9,8101

Wij zijn zo ontzettend blij met onze foto’s!! 🙂

Pink Lemon Cards