Gefeliciteerd! Je gaat trouwen en wilt er natuurlijk stralend uitzien op jouw bruiloft! Ik help je hier graag bij! Van naturel, tot een glamoureuze bruidsmake-up, van los gekruld, tot een volledig opgestoken bruidskapsel, alles is mogelijk!

Hoe werkt het?
Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Daarom kun je je aanmelden voor een gratis demo. Tijdens deze demo is er een model en breng ik een bruidsmake-up aan en maak een bruidskapsel. Zo kun je zien hoe ik te werk ga. Ik kan je dan ook meer vertellen over de producten waar ik mee werk. Als je enthousiast bent geworden, kunnen we daarna een proefsessie inplannen.

Er kan ook een kennismakingsgesprek in worden gepland, mocht je de datum van de demo niet kunnen. Wil je gelijk een proefsessie inplannen? Dat kan natuurlijk ook! Dit is ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft.

Proefsessie voor een bruidskapsel en/of bruidsmake-up
Tijdens de proefsessie gaan we uitgebreid kijken naar jouw wensen voor make-up en/of haar. Dit vertaal ik naar een daadwerkelijke look die bij jou past. Een proefsessie duurt ongeveer 3 uur voor bruidsmake-up en een bruidskapsel. Zo hebben we genoeg tijd om verschillende looks te creëren, zodat jij het perfect vindt!

Heb je al een idee van hoe je jouw make-up en/of haar wil op jouw bruiloft? Dan mag je mij altijd de foto’s sturen via mail of whatsapp. Meenemen naar de proefsessie kan ook! Weet je het nog niet zo goed? Dan raad ik je aan om eens op Pinterest rond te kijken. Dit is een handige app waar erg veel te vinden is. Als je bijvoorbeeld zoekt onder de termen ‘bruidsmake-up' en/of 'bruidskapsel' zul je al veel voorbeelden vinden.

2 Ervaringen

10101

Ilse heeft mijn kapsel gedaan voor mijn bruiloft. Ilse was enorm prettig om mee te werken en heeft mij goed geadviseerd in wat te doen met mijn kapsel en mijn ideeën erover. Ilse neemt haar tijd voor je en zorgt voor een mooi resultaat!

10101

Ilse heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn best uitzag op mijn trouwdag! Het was ontspannen en gezellig, wat erg belangrijk is op de grote dag. Ze is erg perfectionistisch en dat zorgt voor een top resultaat! Ook heeft ze meerdere familieleden opgemaakt, wel zo makkelijk en gezellig om met z’n alle mee te maken. Het was top! Zeker een aanrader!

Pink Lemon Cards