Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Ik zorg er graag voor dat jij nog meer straalt op jullie grote dag. Van naturel, tot een glamour bruidsmake-up, van los gekruld, tot een volledig opgestoken bruidskapsel, alles is mogelijk!

Hoe werkt het?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Nadat ik jouw aanvraag binnen krijg, vraag ik altijd of je een vrijblijvend kennismakingsgesprek in wil plannen. Via Zoom of Whatsapp videobellen kunnen we elkaar even spreken. Wel zo fijn om te weten of er een klik is toch? Ook bespreken we jouw wensen en vertel ik je hoe ik te werk ga.

Wil je gelijk een proefsessie inplannen? Dat kan natuurlijk ook! Dit is ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft.

Proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up

Tijdens de proefsessie gaan we uitgebreid kijken naar jouw wensen voor make-up en/of haar en krijg je passend advies. Een proefsessie duurt maximaal 4 uur voor bruidsmake-up en een bruidskapsel. Zo hebben we genoeg tijd om twee verschillende looks te creëren, zodat jij het perfect vindt!

Heb je al een idee van hoe je jouw make-up en/of haar wil op jouw bruiloft? Super leuk! Neem de voorbeelden vooral mee naar de proefsessie. Heb je nog geen enkel idee? Ook geen probleem! Ik raad je aan om dan op Pinterest eens te zoeken naar ‘bridal makeup’ en ‘bridal hairstyle’. Let wel op dat de meeste foto’s heftig zijn bewerkt en er vaak veel extensions zijn gebruikt. Geen zorgen, ik weet dit te vertalen naar een totale look die bij jouw jurk, gezicht en haartype past.

2 Ervaringen

10101

Ilse heeft mijn kapsel gedaan voor mijn bruiloft. Ilse was enorm prettig om mee te werken en heeft mij goed geadviseerd in wat te doen met mijn kapsel en mijn ideeën erover. Ilse neemt haar tijd voor je en zorgt voor een mooi resultaat!

10101

Ilse heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn best uitzag op mijn trouwdag! Het was ontspannen en gezellig, wat erg belangrijk is op de grote dag. Ze is erg perfectionistisch en dat zorgt voor een top resultaat! Ook heeft ze meerdere familieleden opgemaakt, wel zo makkelijk en gezellig om met z’n alle mee te maken. Het was top! Zeker een aanrader!

Pink Lemon Cards