Een prachtig kapsel en mooie make-up zijn onmisbaar als je gaat trouwen!

Je wilt je zelfverzekerd voelen en je wilt stralen! Het gevoel van je mooi voelen zal zeker bijdragen aan een bijzondere ervaring op je trouwdag.

Geen zorgen over je looks!

Op jullie prachtige dag wil je je geen zorgen hoeven te maken. Haar en make-up moeten daarom de hele dag houdbaar blijven. Ze moeten de weersomstandigheden en het bewegen en dansen gedurende de hele dag kunnen doorstaan. Vanwege mijn expertise en ervaring houd ik hier altijd rekening mee en kan ik snel aanpassingen doen indien nodig.

Hèt totaalplaatje van jurk, kapsel en make-up!

Het kiezen van de jurk doe je uiteraard met de grootste zorg en je kapsel en make-up moeten hierop aansluiten. Zo ontstaat er een prachtig totaalplaatje van jouw mooiste versie voor jullie mooiste dag!

Ik zal je ondersteunen en van advies voorzien tijdens dit hele proces. Ook op de dag zelf sta ik tot je beschikking tot dat je klaar bent om opgehaald te worden. Als service help ik je met de jurk (indien gewenst) en doe ik nog een kleine check-up. Door mijn kennis en ervaring is geen kapsel en haartype me te gek. Mijn make-up stijl varieert tussen zeer naturel en uitgesproken feestelijk, maar altijd met een healthy look. Tijdens de proefsessie zal het duidelijk worden welke hair & make-up look je het mooiste zullen staan. Uiteraard werk ik met professionele producten die vriendelijk zijn voor haar en huid.

Rust & vertrouwen versus stress!

Het boeken van een professionele en ervaren bruidsstyliste geeft je een stukje rust en vertrouwen dat het hoe dan ook goed gaat komen.

De laatste 5 jaar heb ik mij volkomen gespecialiseerd in decoratieve hairstyling, zoals vlechten en opsteken. Op het gebied van make-up heb ik een intensieve cursus gevolgd specifiek voor bruidsvisagie. Om me te blijven ontwikkelen werk ik geregeld mee aan fotoshoots. Ik zorg ervoor dat ik up to date blijf van de laatste trends & technieken in haar en make-up d.m.v trainingen volgen en zelf-educatie. Zelf geef ik ook lang haar trainingen aan kappers wat ontzettend leuk en leerzaam is om te doen. Ik ben actief binnen een groot netwerk van freelance bruidsstylisten waar we regelmatig informatie delen en opdrachten worden uitgewisseld in geval van onbeschikbaar zijn, spoed-, of noodgevallen.

Neem eens een kijkje op mijn website of stuur vrijblijvend een berichtje via het contactformulier.

Mocht je meer van mijn werk willen zien dan verwijs ik je graag door naar mijn Instagram www.instagram.com/id_hairandmakeup

6 Ervaringen

10101

Inge is gewoon perfect.
Communicatie met haar is super makkelijk waardoor is mij gelukt om alles snel met haar te afspreken. Zij luister naar je wensen en is gewoon zo lieve persoon. Op de dag van mijn bruiloft zoveel mijn haar als makeup waren gewoon prachtig! Ik kreeg veel complimenten van mijn gastenen voelde me als prinses.

Lieve Inge,
Nogmaals erg bedankt!

Liefs,
Marta.

10101

Super vriendelijk.
En weet waar ze mee bezig is.
Voor bruidskapsel en make-up kunt u het beste naar Inge gaan.
Top stylist.

10101

Love working with you Inge Donkers , you make the magic happen with your real art!

10101

Voor mijn bruiloft was ik best een beetje zenuwachtig voor hoe mijn haar ging zitten. Na mijn proefkapsel bij Inge was ik ontzettend tevreden en blij! Wat zat het mooi, ik kon alleen maar nog meer uitkijken naar onze mooie dag! Op de dag zelf niet alleen een super mooi kapsel gekregen, maar ook nog eens een hele gezellig ochtend gehad! Mijn haar heeft de hele dag goed en mooi gezeten, zonder bijwerken overdag! Helemaal TOP! 😀

10101

Het was fantastisch om door Inge geholpen te worden, echt een feestje. Inge luistert naar je wensen en ideeën. Mijn haar en make-up hebben heel de dag goed gezeten, ondangs de regen en de wind.

10101

Heel goede ervaring gehad met Inge! Ik had geen idee wat er mogelijk zou zijn met mijn kapsel, omdat ik van nature fijn haar heb met weinig volume. Ze heeft het prachtig mooi opgestoken en zowel make-up als haar bleef de hele dag goed zitten. Daarnaast is ze erg vriendelijk en leuk in de omgang. Zeker een aanrader!

Inge Donkers
Hallo Ilse, Ontzettend bedankt voor de mooie recensie en de foto's die je me hebt gestuurd. Ik vond echt dat je er prachtig uitzag! Ik wens jullie een mooie toekomst samen! Liefs Inge.
26-07-21
Pink Lemon Cards