“I do not seek, I find” – Pablo Picasso

Met mijn camera ga ik keer op keer het avontuur aan, zonder dat ik weet wat ik tegen ga komen. Zonder oordeel of verwachting ga ik op pad en zie ik momenten ontstaan. Ik ben er nooit naar op zoek, maar ik vind de momenten en ze vinden mij. Ik laat ze ontstaan, leg ze vast vanuit mijn gevoel en kom zo met prachtige tastbare herinneringen thuis. Wat dat betreft ben ik een echte romanticus.

Vergeet even de rozenblaadjes en het kaarslicht. Net als de romantici uit de 18e en 19e eeuw, neem ik de subjectieve ervaring als uitgangspunt. Intuïtie, emotie, spontaniteit en verbeelding staan centraal in mijn manier van werken. Hierdoor kan ik volledig opgaan in jullie dag van de liefde en maak ik met iedereen een connectie. Met kalmte omarm ik het onverwachte van de dag. Met het vermogen om mee te gaan in het natuurlijke verloop, de hartslag en energie van elke bruiloft, vind ik altijd het meest creatieve en emotionele aspect van het moment. Ik focus me op jullie, jullie verhaal en de schoonheid van jullie connectie. Dit inspireert me om te blijven durven dromen en door te gaan met cinematische storytelling door mijn lens. Het resultaat is een visueel liefdessprookje dat op een unieke en artistieke manier de ware essentie van jullie viering van de liefde laat zien.

“Where there is love, there is life” – Mahatma Gandhi

Jullie liefdesverhaal, zoals jullie je het herinneren
Ik vind niets mooiers dan twee mensen die ervoor kiezen om de rest van hun leven met elkaar te delen. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, geen verhaal is identiek. Maar één ding hebben ze gemeen: de liefde. Om hiervan getuige te mogen zijn, is voor mij een eer en een privilege. Ik hou ervan om bruiloften vast te leggen met een open hart en blik.

Mijn beste beelden komen voort uit oprechte emoties, zijn vol van leven, en ze maken het verhaal van jullie grote dag compleet. Omdat ik vanuit intuïtie meedeins op de dynamiek van de dag, zijn ze bovendien bezield. Zo geven ze weer hoe jullie de dag echt beleefd hebben en hoe jullie je gevoeld hebben. Ik combineer mijn kennis en ervaring, waarbij ik rekening houd met compositie, de juiste hoek en lichtgebruik, met het onverwachte. Ik sta altijd open voor de authentieke momenten , zodat jullie de beste versie van jezelf kunnen zijn op deze bijzondere dag.

“Tijdens de laatste dans lag ze zelfs op de grond voor een meesterlijke foto van ons en enkele gasten om ons heen. Helemaal geweldig!” – Rob (35) & Inge (38), Geleen.

Om omringd te zijn met zoveel gelukkige mensen die de liefde vieren, geeft mij positieve energie en veel plezier in mijn werk. Ik wil beelden maken die niet alleen mooi zijn, maar ook van betekenis zijn en de essentie bevatten. Ik wil de échte, pure momenten vangen. Vaak zijn dat the moments in-between. Het zijn precies die kleine dingen die achteraf zo groots en waardevol voor jullie blijken te zijn. Die jullie voor altijd zullen koesteren. Die laatste kus van een vader die zijn dochter weggeeft, de moeder die net de traan van de bruid haar wang veegt voordat de make-up uitloopt, spontane lachjes, een ondeugend kind dat stiekem het lekkers van de taart snoept, een tedere aanraking, liefdevolle omhelzingen, trotse blikken naar elkaar. Ik mis geen moment, ik ben het liefst de eerste aanwezige bij de voorbereidingen in de ochtend en de laatste persoon op de dansvloer. En als het nodig is kruip ik door de modder voor het ultieme shot. Samen zullen de beelden in een handgebonden luxe trouwalbum of als highlightfilm jullie eigen liefdessprookje vormen. Voor nu, maar juist ook voor later.

Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Zo kan ik jullie mijn volledige aandacht geven en garandeer ik de beste exclusieve beelden. Geven jullie mij het vertrouwen om jullie liefdesverhaal met mijn hart vast te leggen? Gaan jullie dit avontuur met mij aan?

Wat kunnen jullie van mij verwachten?
♥ Een kennismakingsgesprek in mijn fotostudio, bij jullie thuis, op een locatie die ons allebei goed past of via Skype/FaceTime/telefoon
♥ Geen reiskosten binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden
♥ Geen onverwachte extra kosten achteraf
♥ Vooraf ontvangen jullie een checklist met alle belangrijke punten voor de fotografie of videografie van jullie trouwdag
♥ Professionele beelden gemaakt met professionele apparatuur
♥ Ik denk graag met jullie mee en waar nodig deel ik graag mijn tips & advies zodat ik de mooiste beelden van jullie bruiloft kan schieten.

Mij als fotograaf betekent voor jullie:
♥ Ik zal er alles aan doen om jullie op jullie gemak te laten voelen. Ik heb veel ervaring met het laten poseren van koppels en zal jullie op een relaxte manier sturen om zo het perfecte plaatje te maken.
♥ Veel foto’s ( > 350) die ik met zorg bewerk en binnen zes weken digitaal aflever op hoge resolutie, zonder logo of beveiliging
♥ Binnen een week na de bruiloft kunnen jullie al een sneak preview van 10-15 foto’s delen met jullie dierbaren
♥ Binnen zes weken na de bruiloft nagenieten van alle alle foto’s digitaal, op hoge resolutie, zonder logo’s
♥ In al mijn fotografiepakketten is een prachtig handgebonden trouwalbum opgenomen

Mij als videograaf betekent voor jullie:
♥ Een highlightfilm van ongeveer 10 minuten met licentievrije muziek
♥ Voor een meerprijs leg ik ook de gehele ceremonie en speeches inclusief audio vast
♥ Het beeldmateriaal geleverd op een unieke USB-stick in een mooie bewaardoos
♥ Binnen 8 tot 10 weken kunnen jullie nagenieten van de unieke beelden van jullie grote dag

Bezoek mijn website om de uitgebreide fotografie- en videografiepakketten te bekijken.

22 Ervaringen

10101

Joséphine is een super fotograaf en van harte aan te raden! Van te voren hadden we aangegeven dat we allebei niet super comfortabel zijn als er foto’s van ons worden gemaakt. Met Joséphine voelden we ons totaal op ons gemak en was de fotoshoot met z’n tweetjes zelfs één van de hoogtepunten van de dag! We kijken nog steeds met plezier terug op de foto’s en de video.

10101

Wij kozen voor Joséphine, omdat ze foto’s en video’s maakt. Joséphine was dan ook van toegevoegde waarde op onze trouwerij! Ze is betrokken vooraf, tijdens en na de bruiloft. We hebben mooie videobeelden en foto’s met goede kwaliteit, daardoor kunnen we deze mooie dag steeds weer herbeleven! Joséphine weet de juiste momenten vast te leggen en dat terwijl ze bijna onzichtbaar is op de dag zelf. Heel fijn!

10101

Wauw wat een prachtige foto’s. We zijn er echt ontzettend blij mee. Het geeft onze dag perfect weer: zonnig, vrolijk, gezellig en vol liefde en blijdschap. Je hebt echt een enorm talent voor het vastleggen van mooie en bijzondere momenten, met prachtige lichtinval. Ik wil je nogmaals enorm bedanken voor het vastleggen van onze mooie dag. We zullen je zeker aan iedereen aanbevelen.

10101

Josephine (I Shoot Weddings) was de fotografe op onze bruiloft.
Vanaf het eerste moment is het contact met haar ontzettend fijn gelopen. Je merkt aan alles dat ze, samen met jou, de allermooiste foto’s wil maken. En dat heeft ze ook gedaan!
Naast het maken van bijzondere foto’s is Josephine als persoon ook heel fijn: lief, aandachtig en betrouwbaar.
Na de bruiloft heeft zij eindeloos geduld met ons gehad in het proces van het maken van het fotoalbum. Elke kleine aanpassing die door gewenst werd in het album, was mogelijk.
Ontzettend dankbaar zijn we voor deze ervaring! We kunnen niet wachten om ons album binnenkort binnen te krijgen 🙂

10101

Joséphine heeft enorm met ons meegedacht. Van locaties, tot aan soort foto’s maar ook over het album. Ze heeft de sfeer van onze bruiloft heel mooi en oprecht vastgelegd op zowel digitale als analoge foto’s. We zijn super blij met het resultaat 🙂

10101

Great and talented photographer, both the shooting itself and editing!
I had my proposal to my girlfriend planned weeks ahead and found Joséphine via a google search. I was convinced by what she portraits on her website, so i gave her a shot. The proposal took place in a fine dining restaurant. I had her placed “undercover” on the table next to ours. Josephine didn’t let her guise down until the right moment. When i got up to get on my knee, she pulled the camera in an instant and shot many photos. All of which are beautiful. We are both very happy with the results, also i’m stunned by how many good shots she managed in a few minutes time frame.
The photo editing itself took around 8 days. We got photos in thre different editing types which i’d name “realistic colors”, then “saturated nostalgia” and “Black and White”. We love every one of them, therefore we can highly recommend Joséphine to all of you who are planning their wedding or proposal. Even under special circumstances ????
Thank you Joséphine!

10101

Joséphine van IShootweddings heeft onze bruiloft gefotografeerd.
Wij hebben prachtige foto’s gekregen. Op het moment dat wij voor Joséphine gegaan zijn, kregen wij een heel lief kaartje! Dit maakte het nog persoonlijker.

Wij dachten eigenlijk niet zoveel waarde te hechten aan foto’s maar achteraf gezien doen wij dit wel.
Dit komt voornamelijk dat de fotos super mooi geworden zijn. Joséphine wist ons zo mooi te fotograferen dat wij niet eens doorhadden dat ze er was. Wij hadden aangegeven dat wij niet wilde poseren voor de foto. Hier heeft ze echt rekening mee gehouden. Zo hebben wij echt super mooie fotos gekregen die echt ons zijn.

Ook is ze erg flexibel. Door corona hebben wij 3x verplaats en was Joséphine zo flexibel om mee te schuiven! Dit was echt super!
Wij zijn erg tevreden en raden haar dan ook echt aan!!

10101

Josephine is a wonderful person and photographer. The day before our big day she sent us beautiful flowers and a lovely card. She speaks fluent English and helped us a lot in organizing the photo moments. She was with us since the early morning, to capture the first look at our house and a few family moments. We have so many lovely pictures, every single important moment is immortalized in black/white and colours. If you like spontaneous photos, you should ask Josephine to be your wedding photographer. Without getting in the way, she managed to capture beautiful and spontaneous moments. Lieve Josephine, we are very happy that you were our wedding photographer. Thanks again for everything!

10101

10 Oktober 2020 zijn mijn man en ik getrouwd in het mooie Gasselte.
Joséphine was er al vanaf de vroege ochtend bij om zelfs de voorbereidingen vast te leggen.
Zonder in de weg te lopen was ze een gezellige en meedenkende aanwezigheid. Ze wist mooie en spontane momenten vast te leggen met mooi licht en sfeer.
Vanaf het begin af aan was het contact al goed en voelden we ons op ons gemak bij haar.
Ze heeft onze hele dag prachtig vastgelegd in ongelooflijk veel beeldmateriaal en wij kunnen haar iedereen aanraden.

10101

Wij waren niet van plan om een fotograaf te nemen, omdat wij ons huwelijk niet groots gingen vieren. Wij wilden voor de ceremonie aan een fotoshoot van ons en met de familie en daarna nog tijdens de ceremonie. Via FotograafOffertes.com hebben wij reacties gehad van meerdere fotografen. De meesten boden een totaalpakket aan voor een hele dag en ons voorkeur ging uiteindelijk naar Joséphine, omdat ze erg flexibel was Het was geen probleem dat we haar voor 2 uren of 3 uren wilden inhuren Daarbij kregen wij niet 10-tallen foto’s, maar honderden en nog een mini-album. Het uurtarief was ook erg redelijk. Nadat we haar website hebben bekeken, was het ons duidelijk dat ze mooie momenten goed kon vastleggen. Joséphine is professioneel, een rustige en vriendelijke meid. Altijd bereid en snel te reageren op onze vragen. En van te voren was ze goed voorbereid op onze dag. Binnen een week kregen wij alvast een preview van onze dag en binnen 5 weken zijn de rest van de foto’s digitaal naar ons verstuurd. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. De fotoshoot is goed gelukt en tijdens de ceromonie zijn mooie en spontane momenten vastgelegd. Uiteindelijk hebben wij nog een grotere foto-album laten maken door Joséphine. Al met al, het was echt een fijne samenwerking, het resultaat super mooi en voor een redelijke prijs.

10101

Zeer aan te bevelen. Leuke ongedwongen fotosessie van Josephine maakte de mooie dag nog leuker. Zijn hele mooie foto’s geworden!

10101

Vanaf het moment van je mail waren we al enthousiast Zo dankbaar dat je voor ons best wel een stuk hebt moeten rijden om voor ons een anderhalf uur durende foto sessie hebt willen maken En zo geduldig met de kinderen Je bent geweldig en de foto’s zijn super mooi Dankjewel voor het vast leggen van onze mooie prachtige dag

10101

She is a wonderful person and photographer who not only helped us with fantastic photos that she took from us during our wedding day but also with the preparation and arranging things.

10101

Laat je verrassen door de extreme mate van spontaniteit, oprechtheid en liefde die je op de foto’s terug gaat zien.
Geen gemaakte poses maar een fotografe die er de hele dag blijkt te zijn geweest, maar waar je als bruidspaar nauwelijks iets van merkt. Tijdens de laatste dans lag ze zelfs op de grond voor een meesterlijke foto van ons en enkele gasten om ons heen. Helemaal geweldig!
Wij zijn enorm blij dat Josephine de fotografe was op deze speciale dag en wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen! 

10101

Wat een geweldige fotografe hadden we aan Josephine! Je was enorm enthousiast, dacht met ons mee en was tegelijkertijd onzichtbaar op de dag zelf, waardoor je de mooiste plaatjes kon schieten

Joséphine Kurvers
Dankjullie wel voor jullie fijne review. Ik wens jullie veel geluk en liefde voor de toekomst. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

Wij waren heel blij Joséphine als onze fotografe te hebben. Ze is precies wat je wil voor een fotograaf op de mooiste en spannendste dag van je leven: door haar professionaliteit neemt ze compleet de zorg over de foto’s weg en kan je zelf genieten van de dag. Ze heeft alle grote en kleine momenten van onze bruiloft vast weten te leggen, terwijl ze zelf haast onzichtbaar is. Ze is flexibel en komt met goede suggesties. Op een hele comfortabele manier loodsde ze onze familieleden door de portretfoto’s die we graag wilden maken. Ze doet echt moeite om alles zo mooi mogelijk vast te leggen, zonder dat het geforceerd wordt. De foto’s zijn prachtig en zorgen er voor dat we nog vaak kunnen genieten van onze huwelijksdag. Ze is een echte professional, een hele fijne fotografe, en dat voor een hele goede prijs. We zijn meer dan tevreden en zullen haar aan iedereen aanraden. Dankjewel Joséphine!

Joséphine Kurvers
Dankjulliewel voor jullie lieve woorden! Het was bijzonder om jullie bruiloft vast te mogen leggen. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

Joséphine is een super fijne fotografe die flexibel is en aan een half woord genoeg heeft gehad om al onze wensen te voldoen. Ze is bij onze bruiloft geweest van het begin van de dag (kapper) tot aan het einde van de bruiloft en hebben haar nauwelijks opgemerkt. Wat juist fijn is zodat je niet het gevoel hebt dat je steeds een camera in je gezicht hebt. Toch zijn alle foto’s super goed gelukt in kleur en zwart wit! We zijn haar heel dankbaar voor het vastleggen van onze geweldige dag!

Joséphine Kurvers
Dankjulliewel voor jullie lieve woorden. Veel geluk en veel plezier met de foto's. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

Afgelopen juni hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. Deze bijzondere dag beleven wij nog regelmatig na door de mooie foto’s van Joséphine. Zij heeft alle bijzondere momenten in detail vastgelegd met haar camera.

Sprekende foto’s
Persoonlijk hechten wij veel waarde aan foto’s die niet alleen de gebeurtenissen, maar ook de sfeer van deze gebeurtenissen vastleggen. Joséphine heeft dit knap gedaan. Haar foto’s hebben de emoties van de dag op een mooie manier weten te vangen: tranen van ontroering, spontane lachjes, liefdevolle omhelzingen, een stiekeme kus… De foto’s geven weer hoe de dag écht was.
Daarnaast is de focus van de foto’s mooi scherp, ook bij de foto’s van de ceremonie in de schaars belichte kerk. Joséphine heeft ook mooi gebruik gemaakt van licht-donker contrast, waardoor sommige details extra worden benadrukt.

Persoonlijk contact
Het contact met Joséphine verliep zowel voor, tijdens als na de bruiloft uitstekend. Van tevoren hebben we een kennismakingsgesprek gehad om elkaar te leren kennen en het een en ander door te spreken. Onze persoonlijke wensen kwamen uitgebreid aan bod en Joséphine gaf ons ook ideeën ter overweging mee. Ze was vriendelijk en maakte een gedreven indruk. Wat ons goed is bijgebleven, is dat Joséphine oprecht interesse had in ons en onze trouwdag. Na het kennismakingsgesprek hebben we de ideeën verder uitgewerkt en hebben we afspraken gemaakt. Joséphine is de afspraken altijd keurig nagekomen.
Op de dag zelf was Joséphine goed voorbereid aanwezig en heeft ze alle gebeurtenissen vanuit verschillende hoeken vastgelegd. Ze heeft haar werk onopvallend en met oog voor detail gedaan. Ze was verder flexibel: veranderingen in het programma en spontane, nieuwe ideeën waren geen probleem. De bruiloftsgasten hebben haar aanwezigheid ook als prettig ervaren.
Wat we verder enorm gewaardeerd hebben, is dat Joséphine altijd laagdrempelig bereikbaar was en dat ze onze vragen altijd snel beantwoordde.

Volledig tevreden!
Mochten wij met de ervaring van nu opnieuw een bruidsfotografe moeten kiezen, dan zouden wij opnieuw voor Joséphine kiezen. Haar persoonlijke aanpak, vriendelijke houding en de sfeervolle en mooie foto’s hebben veel indruk op ons gemaakt. Als u ook een getalenteerde en betrouwbare bruidsfotografe zoekt, dan bent u bij Joséphine aan het juiste adres.

Joséphine Kurvers
Onzettend bedankt voor jullie uitgebreide review. Jullie trouwdag was magisch en het was een eer om jullie bruiloft te mogen fotograferen. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

We willen je bedanken voor het fotograferen van onze bruiloft. Wij raden iedereen jou aan want je bent makkelijk in de omgang. Je komt met leuke ideeën voor foto’s. Wat we fijn vonden was dat je ons totaal niet voor de voeten liep, je liep rond en schoot volop foto’s. We hadden bij wijze van spreken niet eens door dat je er was. Wij zijn blij met de foto’s. Er zitten hele mooie bij waar we de rest van ons leven met een lach naar terug kijken. We kunnen niet wachten op ons trouwalbum zodat we het met ons naasten kunnen bekijken.

Joséphine Kurvers
Bedankt voor jullie mooie review. Ik wens jullie een mooie toekomst samen! Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

Wij hebben een geweldig leuke loveshoot gehad met Joséphine om te oefenen voor onze bruidsshoot. Het was voor ons voor het eerst dat we samen op de foto gingen, maar door haar voelden wij ons snel op ons gemak. Ze is een gedreven en professionele fotograaf met een unieke stijl. Wij zijn dan ook erg enthousiast over het eindresultaat!

Joséphine Kurvers
Bedankt voor jullie lieve woorden. Ik wens jullie veel gelukt en liefde voor de toekomst. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

Wat een geweldig persoon is Joséphine, ze voelt eerder aan als een gast uit je nauwe familie- en vriendenkring dan een buitenstaander. Daarom voelt het ook niet ongemakkelijk en hebben wij in de video stukken gezien waarvan we niet eens bewust waren van haar aanwezigheid. Dan doe je het goed!

Joséphine Kurvers
Bedankt voor jullie liefdevolle review. Het was een eer om jullie speciale bruidsweekend vast te mogen leggen. Liefs, Joséphine
17-10-20
10101

She speaks fluent English with plenty of experiences so it was perfect for me. I had no issue to communicate with her throughout the planning until the big day. She listened what we want and prepared it very well. I felt so lucky to have her on my special day and highly recommend her to anybody who is looking for a decent photographer!

Joséphine Kurvers - I Shoot Weddings
Thank you so much, Erica, for your kind words. I wish a wonderful future with your husband!
24-12-19
Pink Lemon Cards