Honeymoon shop

De Honeymoon shop is al meer dan 45 jaar verantwoordelijk voor de trouwkleding van duizenden bruidsparen in Nederland en ver daarbuiten. In 1967 begonnen we onder de naam ‘Rosita’ en groeiden na een naamsverandering eind jaren tachtig uit tot één van de marktleiders in de bruidsmode.

Door onze jaren lange ontwikkeling in kennis en ervaring hebben wij een prachtige en veelzijdige collectie kunnen samenstellen van de beste nationale- en internationale bruidsmerken. In juni 2012 is de Honeymoon shop zelfs uitgeroepen tot de beste bruidswinkel van Nederland door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Volgens het jury rapport ‘sluit de collectie van de Honeymoon shop het beste aan bij de bruid en bruidegom van nu’.

14 Ervaringen

10101

Rita heeft me fantastisch geholpen

10101

Op 07-07-2017 ben ik getrouwd in een onwijs mooie jurk van ladybird. Deze heb ik aangeschaft bij de honeymoon shop.
Wat een geweldige service krijg je hier. Ze luisteren goed naar je wensen en plannen indien nodig een extra afspraak in om te zorgen dat de jurk echt word zoals hoe jij hem wilt.

10101

TOP service en goed bereikbaar. Vriendelijk en kundig personeel!

10101

Ontspannen setting, ruime opzet met grote passpiegels, enthousiast personeel, goed inzicht, meedenken en goede service!

10101

Super geholpen bij het vinden van mijn jurk ! Heel vriendelijk personeel

10101

Een topbedrijf met geweldige service en een oog voor detail! Ik kan iedereen hem aanraden!

10101

Ik ben onlangs ontzettend goed geholpen bij the honeymoonshop in Rotterdam. Ik heb ontzettend goed en fijn advies gekregen. Ze hadden veel keuze en ruime pas gelegenheid. Ik ben ook bij een andere winkel geweest, maar die verdween compleet in het niets naast the honeymoonshop.

10101

Het was een geweldige ervaring en ben heel erg
goed geholpen! Wat was het een leuk team!

10101

Fijne ongedwonge sfeer, super ervaring!

10101

Leuke shop waar ik een hele mooie jurk heb gekocht. Ben super geholpen en ze nemen de tijd voor je! Was een zeer leuke ervaring

10101

Fijne zaak, meedenkend personeel.
Ze nemen echt de tijd voor je.
Mijn dochter en ik hebben allebei hier onze jurk gevonden.
Ook de coupeuses zijn toppie 👍

10101

Pas paar dagen geleden mijn jurk gekocht. Wat een super ervaring. Je wordt in de watten gelegd. Zij snappen dat het zoeken en vinden van een bruidsjurk een feestje is!!

10101

Super goede service, een fijne sfeer en deskundige hulp waardoor het zoeken en vinden van een trouwjurk een geweldige ervaring was.

9,8101

Bijzondere collectie bruidsmode. Ik had mijn droomjurk snel te pakken.

Pink Lemon Cards