Honeymoon shop

Al meer dan 50 jaar lang zijn wij met onze kennis, ervaring, maar vooral liefde voor het bruidsmode vak een begrip in de bruidsmodewereld. Als een van de eerste bruidswinkels hebben wij onze winkel geopend midden in hartje Rotterdam en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Sinds 1967 maken wij de trouwdag van oneindig veel bruidsparen compleet door het creëren van de perfecte match op het gebied van bruidsmode. Onze deskundige stylistes en ervaren coupeuses maken de complete bruidslook tot een perfect resultaat voor ieder bruidspaar.

Ieder jaar stelt ons ervaren team een nieuwe collectie samen, die met liefde geselecteerd is voor jullie als bruidspaar. We kijken hierbij naar de nieuwste trends, kwaliteit en diversiteit. Daarnaast maken jullie door onze volledige experience de bruidslook meteen compleet met ons grootste en nieuwste aanbod in accessoires, schoenen en lingerie.

15 Ervaringen

10101

Vandaag zei ik “yes to the dress” wat een geweldige ervaring was dit! Na 3 winkels heb ik hier mijn jurk gevonden.
We zijn geholpen door Rita, wat een geweldige medewerkster!!! Ze nam echt de tijd en heeft een eerlijke mening wat ik zelf heel belangrijk vind.
Ik raad ook zeker deze winkel aan en kijk al uit om in Juli mijn jurk te gaan passen natuurlijk weer bij Rita want die heeft dit toch wel een geweldige ervaring gemaakt.

10101

Rita heeft me fantastisch geholpen

10101

Op 07-07-2017 ben ik getrouwd in een onwijs mooie jurk van ladybird. Deze heb ik aangeschaft bij de honeymoon shop.
Wat een geweldige service krijg je hier. Ze luisteren goed naar je wensen en plannen indien nodig een extra afspraak in om te zorgen dat de jurk echt word zoals hoe jij hem wilt.

10101

TOP service en goed bereikbaar. Vriendelijk en kundig personeel!

10101

Ontspannen setting, ruime opzet met grote passpiegels, enthousiast personeel, goed inzicht, meedenken en goede service!

10101

Super geholpen bij het vinden van mijn jurk ! Heel vriendelijk personeel

10101

Een topbedrijf met geweldige service en een oog voor detail! Ik kan iedereen hem aanraden!

10101

Ik ben onlangs ontzettend goed geholpen bij the honeymoonshop in Rotterdam. Ik heb ontzettend goed en fijn advies gekregen. Ze hadden veel keuze en ruime pas gelegenheid. Ik ben ook bij een andere winkel geweest, maar die verdween compleet in het niets naast the honeymoonshop.

10101

Het was een geweldige ervaring en ben heel erg
goed geholpen! Wat was het een leuk team!

10101

Fijne ongedwonge sfeer, super ervaring!

10101

Leuke shop waar ik een hele mooie jurk heb gekocht. Ben super geholpen en ze nemen de tijd voor je! Was een zeer leuke ervaring

10101

Fijne zaak, meedenkend personeel.
Ze nemen echt de tijd voor je.
Mijn dochter en ik hebben allebei hier onze jurk gevonden.
Ook de coupeuses zijn toppie 👍

10101

Pas paar dagen geleden mijn jurk gekocht. Wat een super ervaring. Je wordt in de watten gelegd. Zij snappen dat het zoeken en vinden van een bruidsjurk een feestje is!!

10101

Super goede service, een fijne sfeer en deskundige hulp waardoor het zoeken en vinden van een trouwjurk een geweldige ervaring was.

9,8101

Bijzondere collectie bruidsmode. Ik had mijn droomjurk snel te pakken.

Pink Lemon Cards