Hoeve Klein Zundert is aangewezen als officiële trouwlocatie van de gemeente Zundert. En iedereen is welkom om te trouwen in onze gemeente. Het is mogelijk om te trouwen in de tuin en wanneer het weer het niet toelaat kan dat in onze Eeterij of Feesterij. U bent van harte welkom om de aankleding geheel naar uw eigen wensen invulling te geven. Wij helpen u daar graag bij. Na de ceremonie kunnen wij u en uw gasten voorzien van een feestelijke toost, bruidstaart, bruidsborrel, diner en fantastische feestavond. Kortom; we hebben alles in huis om jullie bruiloft geheel naar jullie wensen in te vullen. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende offerte!

62 Ervaringen

10101
10101

Zo blij dat we daar onze bruiloft hebben gevierd, alles tot in de puntjes verzorgd door Willy Esperanza

10101

Een top trouwbedrijf.. dat zeker!! We hebben geen betere locatie met fantastische eigenaren kunnen wensen. Willy en Emerance zijn van A tot Z super betrokken en denken overal aan mee.
Vaak wordt er gezegd dat je op je trouwdag geleefd wordt, maar dit hebben we geen seconde zo gevoeld. We hebben enorm kunnen genieten en hoefde ons nergens druk om te maken. Alles werd perfect geregeld.

10101

Super feest locatie!

10101

Geweldige lokatie!

10101

Toplocatie!

10101

Super locatie voor een goed feestje

10101

We hebben een geweldige trouwdag gehad bij Hoeve Klein Zundert! Het was tot in de puntjes verzorgd en op de dag zelf werd alles voor ons geregeld waardoor wij echt konden genieten en niet bezig moesten zijn met details, heerlijk! En de eigenaresses zijn hele fijne mensen, ik kan de locatie alleen maar aanraden!

10101
10101
10101

Super mooie locatie! Vriendelijk personeel. Alles is echt tot de puntjes goed geregeld.
En niet te vergeten, 2 geweldige eigenaren.
Kon me.geen betere trouwlocatie wensen.

10101

Top trouwlocatie, in covid-19 tijd hebben ze ons super goed geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken!

10101

Zo ontzettend goed begeleid van het begin tot het eind. Het is een top locatie en echt super netjes mooi. Echt een top dag gehad waarbij er niks te veel was om ons te helpen. En dan het feest zo goed geregeld genoeg personeel en genoeg hapjes en drankjes. Bij de hoeve hebben ze echt gezorgd voor de dag van ons leven.

10101

Prachtige sfeervolle locatie zowel binnen als buiten met een geweldige gastvrouw . Heerlijk eten . Tot in de puntjes geregeld .

10101

Wij hebben bij de Hoeve Klein Zundert ook mogen genieten van een heerlijke en geweldige goed verzorgde en onvergetelijke huwelijksdag.

10101

Een prachtlicat met een topgastvrouw en geweldige kok. Je voelt je gelijk thuis en je kunt genieten van je mooie dag zonder zorgen. Ze regelen het tot in de puntjes .

10101

Prachtige locatie, alles tot in de puntjes verzorgt. Oog voor details etc. Geweldig en n aanrader!

10101

Top lokatie

10101

Top lokatie

10101

De mooiste locatie van Brabant
Hartelijke mensen die weten hoe het werkt

10101

Willy en Emerance jullie zijn toppers! ????❤️

10101

Geweldige locatie en de gastvrouwen zijn topvrouwen, professioneel en erg lief en zorgzaam

10101

Prachtige trouwlocatie, met twee super womans die altijd 200% inzet hebben om aan alle wensen en behoeften van bruidsparen te kunnen voldoen en hun de dag van hun leven te geven 🙂

10101

Geweldige en mooie locatie!

10101

Hoeve Kkein Zundert is voor ons de perfecte trouwlocatie geweest. Je kunt er trouwen, eten en feesten. En dat allemaal op een zeer sfeervolle en knusse locatie.

9,0101

Een hele gezellige, knusse trouwlocatie.
We zijn buiten getrouwd, hadden een heerlijke BBQ en fantastische feestavond. We zijn goed verzorgd door de dames en het andere personeel!

10101

Een fantastische trouwlocatie met een prachtige trouwambtenaar,
en alles tot in de puntjes verzorgd.

10101

Top locatie met alles erop en eraan!
Het welkomstgevoel staat hoog in het vaandel.
Nog geen seconde spijt van gehad!

10101

In 1 woord geweldig

9,5101

We hebben een erg fijne dag gehad, die zeer goed verzorgd was. We zijn niks te kort gekomen, en aan alle wensen kon voldaan worden.
Het eten was ook erg lekker.
De tuin is heel mooi, en na de uitbreiding een nog mooiere locatie voor bruiloften, of wat voor feest dan ook! Zeker een aanraden!

10101

Top lokatie, hebben er hard voor gewerkt om het zo te krijg zoals het het nu is, mooi van binnen, mooi van buiten, bedrijf om trots te zijn. Veel succes ????

10101

Wat een geweldig mooie locatie en wat een fijn hardwerkend personeel !
Willy is ook een super fijn, gezellig en meedenkend persoon! Ze heeft ons letterlijk onze droom bruiloft gegeven!!

10101

Prachtige locatie voor alles wat een romantische en feestavonden bruiloft nodig heeft. Met altijd een persoonlijke touch en unieke service.

9,1101

Toplocatie en erg fijne gastvrouwen super goed

10101

Geweldige locatie om te trouwen.
Zelf daar ook getrouwd Super

10101

En echt top!

Pink Lemon Cards